Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצעי משקפיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

הגיע הקיץ וצריך להצטייד במשקפי שמש חדשות, מישהו שמע או מכיר מבצע מעניין ברשתות באזור המרכז?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אין מותג ספציפי שאתה נעול עליו,

אשמח להמליץ לך על הרשת בה אני עובד.

משקפי שמש במחירים הוגנים לאורך כל העונה ולא רק בחורף.

איכות גבוהה של מסגרות ועדשות + אחריות לשנה.

אני לא מפרסם את השם של החנות על גבי הפורום, אם זה מעניין אותך תוכל לפנות אלי בהודעה פרטית.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

matansab, המליץ גם לי על החנות (זאת למעשה רשת). עשיתי אצלם משקפיי ראיה לפני כשבעה חודשים ואני מרוצה.

בטח מהמחיר אך גם מהאיכות, השירות והיחס.

במשקפי שמש מכיון שאני חובש משקפי ראיה אני לא מבין גדול, אך שווה גם לך לגשת ולהתרשם.

פורסם

TRONCHO, לא סיפרת לי שבסוף הלכת לעשות משקפיים.

הייתי מודיע לסניף אליו הלכת שצריך להגיע אורח כבוד ושינהגו בו כראוי.

אני שמח שאתה מרוצה, ושמח שעזרתי לך.

וזה שאתה מרכיב משקפי ראיה לא אמור למנוע ממך משקפי שמש.

זכור לי שהמספרים שלך נעים סביב ה-5.

המחיר למסגרת משקפי שמש + עדשות ייצור 1.67 כהות הוא 800 שקל אם זכרוני אינו מתעתע בי.

פורסם

גם כך וכך נהגו בי כהלכה.

כמובן שאני יכול לעשות עדשות כהות, כוונתי הייתה שאין לי שמץ מוסג במשקפי שמש וכלים לאבחן בניהם.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על המותג קרולינה למקה (CAROLINA LEMKE), יש דוכנים שלהם בקניונים ברחבי הארץ, המחירים יותר מהוגנים, עיצובים יפים, מגינות מהשמש טוב והכי חשוב, השירות שלהם מעולה! התקלפו לי משקפי שמש שקניתי מהם קצת בפינה אחרי שנה, הלכתי לדוכן שלהם ובלי לשאול שאלות פשוט קיבלתי זוג חדש.

פורסם

באופטיקנה יש המון דגמים ב400 ש"ח, רייבאן, ארמני ועוד.

אותי פנקו בארמני חדשות ליום הולדת.

כמו כן יש חנויות עודפים של אירוקה, בתחנה המרכזית בב"ש למשל, לפעמים יש שם מציאות של ממש ברבע מחיר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

matan שלחתי לך פרטית...

אני מחפש משקפי שמש בטווח שבין הספורטיבי לגמרי (כמו רודיפוג'קט) לבין המעוצבים עם העדשות הגדולות (אבל לא במוגזם והערסי)...

פורסם

שנה שעברה קניתי בחנות של ארוקה היה להם מבצע 300 או 400 ש"ח על (כמעט) כל החנות

קניתי של חברת Beverly Hills Polo Club

הקודמות שלי גם מאותה חברה שירתו אותי משהו כמו 4 שנים, עד שלא שברתי אותם בטעות.

תמיד יש להם את המבצע הזה לקראת הקיץ

404

פורסם

הכי זול? הולך לכל חנות, מודד את המשקפיים שאתה רוצה. בודק איזה דגם זה, מגיע הביתה ומזמין באייבאי.

קניתי משקפיים ב 750 שקל של אוקלי, הגעתי הביתה וגיליתי שהם עולים 350 שקל בקושי כולל משלוח :shock:

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
התקלפו לי משקפי שמש שקניתי

פעם הבאה תקנה משקפיים מאצטט :wink:

לא יתקלפו לך גם אם תוריד מהם שכבה עם סכין יפנית.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
matan שלחתי לך פרטית...

אני מחפש משקפי שמש בטווח שבין הספורטיבי לגמרי (כמו רודיפוג'קט) לבין המעוצבים עם העדשות הגדולות (אבל לא במוגזם והערסי)...

יש לך את אלה

יש לי גם כאלה והם מעולות!

הם גם מאוד עמידות-נדרכו,נפלו,עפו מהרכב ב100 קמ"ש...

עריכה אחרונה על ידי gilmizrahi

בשיפוצים...

פורסם
כרגע הייתה כתבה בערוץ 22 על מחירי המשקפיים שירדו בתקופה האחרונה בישראל והכל בזכות קרולינה למקה.

כיף לשמוע על עוד תחום שהתחרות בו גרמה לצניחת מחירים אצל כולם. זה רק מראה כמה הרוויחו על הגב שלנו עד אז.

להלן הכתבה לכל המעוניין: http://reshet.tv/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Economics/Consumers/Article,150219.aspx

אגב הייתי שמח לשמוע על מה מלין אותו אופטימטריסט שטוען שההעתקה באמצעות מכשיר הלנסמטר מסוכנת. והאם יש קשר בין שם המשפחה שלו לשם רשת משקפי הראיה המפורסמת.

כששולחים הזמנה למשקפי ראיה אלו הפרטים הכתובים בהזמנה: מספר, צילינדר וזווית לכל עין, ומרחק בין האישונים. ואלו בדיוק הפרטים אותם פולט הלנסמטר.

• תוכן חדש...