Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קיבלתי מפתח לדירה (השכורה) שלי, ואני רוצה להתקין בה נקודת חשמל + בית מנורה על הקיר. את ההתקנה אני רוצה לעשות ליד המכסה העגול (בתמונה מספר 1, לא זוכר איך קוראים לו), ו"להוציא" ממנו את נקודת החשמל, ואז להתקין שם בית מנורה (כמו בתמונה 2).

מכיוון שהידע שלי בחשמל הוא תאורטי בלבד, אני אצטרך כנראה חשמלאי. מישהו יודע כמה אמורה לעלות עבודה כזאת?

ומישהו במקרה מכיר חשמלאי טוב וזול באזור ב"ש?

תודה.

IMG_0416.jpg

IMG_0417.jpg

פורסם

חשמלאי ממוצע יקח לך על זה 400~ ₪

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה קיר גבס?

אם כן, אז אין שום בעיה, המכסה פלסטיק הזה הוא בעצם מכסה של הקופסת הסתעפות...

אתה מעביר כבל לאורך הקיר, או מתחת לקיר איך שתרצה ומחבר מפסק, ומהקופסת הסתעפות אתה מחבר לשם את אחת מחוטי הפאזה והאפס וזהו..

לא אמורה להיות בעיה מיוחדת, צריך רק לבדוק מה עובר שם ומי נגד מי..

את זה אני לא אוכל להגיד כי צריך לבדוק זאת פיזית

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

יש קופסת פיצול, שזאת התחלה נחמדה. השאלה היא האם התעלות שמגיעות לקופסא הזאת מלאות עד אפס מקום בכבלים או שהן מובילות לאזור הרחוק מהאזור בו אתה רוצה להתקין את המתג.

הארמטורה (בית המנורה) עולה גרושים וההתקנה שלה פשוטה, כך שהעלות העיקרית היא על העברת הכבלים החדשים לנקודת המתג וזה מהניסיון המועט שלי בתחום יכול להסתבך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...