Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש בימים אלה מסחרית קטנה.

אני רואה שלברלינגו יש מספר מנועים רציתי לדעת איזה מומלץ?

כל דגמי ה-2 ליטר הם HDI או שיש אחרים?

מה לגבי מנועי 1.6 ?

איך מבדילים ביניהם (קוד מנוע \ מצויין ברישיון) ?

תודה וחג שמח

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מנועי דיזל בברלינגו:

מודל 97-98. מנוע 1905 סמ"ד דיזל אטמוספרי 70 כ"ס. XUD9A

מודל 99-2007. מנוע מנוע 1868 סמ"ק דיזל אטמוספרי 70 כ"ס. דגם מנוע DW8B, קוד WJY

מודל 2003 (אחרי מתית פנים) - 2007. מנוע 1997 סמ"ק טורבו דיזל 90 כ"ס דגם מנוע DW10TD, קוד RHY . מנוע "מקורי" של פיזו.

מודל 2006 - עד היום. מנוע 1560 סמ"ק טורבו דיזל פיתוח משותף עם פורד. קיים בשני רמות הספק :92 כ"ס (נידר יותר) ו- 75 כ"ס. דגם מנוע DV6, קוד 9HW

מבדילים בינהם לפי הנפח. וקוד מנוע ברישיון

הבדלים חיצוניים ברכב:

ב 1.6 יש אינטרקולר, אפשר לראות אותו ליד הרדיאטור, ב 2.0 אין אינטרקולר.

ב 1.6 יציאת האגזוז מסתיימת מתחת למרכז לוחית רישוי האחורית.

בשאר הנפחים בפינה השמאלית של הפגוש.

פורסם

אני יכול עוד להוסיף, שמנועי 2.0 ו 1.6 ליטר (RHY ו 9HW) הם "HDI" - כלומר טורבו דיזל עם הזרקה בשיטת מסילה משותפת- משאבת לחץ בונה לחץ ברמפה משותפת, ממנה ניזנים המזרקים, שנפתחים על ידי פיקוד ממוחשב ולא על ידי לחץ סולר כמו בדיזל רגיל.

מנוע 2.0 90 כ"ס ו 1.6 92 כ"ס הגיעו לרוב ברמת גימור הגבוה יותר SX או במולטיספייס הגבוהה עוד יותר.

הדגמים הבסיסיים X, XN מצויידים ב 1.6 75 כ"ס או ב 1.9 אטמוספרי, תלוי בשנתון.

במודלים 2006, 2007 אפשר לפגוש את כל סוגי המנועים.

• תוכן חדש...