Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,וחג שמח וכשר..,

הייתי מעוניין לקבל מידע (רב ככל שיהיה) לגבי העבודה בתור נהג אוטובוס באגד,מהו השכר,סידור עבודה,מאיזה גיל ניתן להתקבל לחברה?.

תודה.

פורסם

החל מגיל 21. לימודי הנהיגה על האוטובוס ממומנים משהו כמו 90% על ידי אגד אם אתה חותם שאתה עובד שם אחר כך. יבקשו ממך ערבים אז תדאג לזה.

העבודה? קורעת. השכר? סביר פלוס, והתנאים משתפרים עם השנים. אתה תקבל בטחון כלכלי.

סידור עבודה- תהיה מוכן לקריעת תחת. בימים שלא תעבוד בהם 12 שעות, תעבוד 12.5. ברצינות זה ככה, עד שאתה יוצא ממסגרת השכיר למסגרת "קביעות" ששם יש לך בטחון רב יותר שלא יפטרו אותך אם אתה אומר "לא". לכן כשאתה "טירון", ישתמשו בך לכל חוסר, יתזזו אותך ממקום למקום, מאוטובוס לאוטובוס וזה צריך הרבה הרבה קור רוח ולשמור על העצבים. אתה לא יכול להיות בטוח שאתה חוזר הבייתה בשעה מסויימת עד שאתה מגיע לשעה המסויימת ואתה בבית. (שים לב: מדובר על עבודה עירונית. בעבודה בין עירונית המצב טוב יותר במעט, אתה יודע שאתה נוסע הלוך חזור הלוך חזור מתל אביב לאילת וסיימת יום עבודה).

אני לא צוחק כשאני אומר שהגיל הממוצע ללחצי דם גבוהים, התקפי לב וכו' נמוך משמעותית מהממוצע הרגיל. רק שבוע שעבר מכר קיבל דום לב ומת, בגיל צעיר יחסית. צריך לשמור על אורח חיים בריא ועל לא לקחת דברים ללב.

גם היחס מהנוסעים תורם לזה, והוא לא מה-דה בסט, צריך לשמור על הכסף והדברים שלך כי אנשים גונבים בשניות. תיתקל במצבים של אלימות כלפיך מספר לא מבוטל של פעמים, ותצטרך להתערב גם במצבים של אלימות בין הנוסעים.

כמו כן, תתכונן, שאם אתה אוהב לנהוג, במיוחד במכונות גדולות עם מנוע גדול והרבה כ"ס- שכח מזה. אחרי חודש אתה תקלל כל פעם שתעלה על ההגה אפילו על הרכב הפרטי שלך.

העבודה טובה לאנשים לא אקדמאים שלא מתכוונים גם ללמוד, או לאנשים שפוטרו כשיש להם משפחה לדאוג לה, ולא מצליחים למצוא עבודה אחרת.

פורסם

תודה רבה...

וכמובן אני רוצה רק בין עירוני,אך גם ככה השירות בתוך העיר שלי שייך לאגד תעבורה,שזה חברה שונה לגמרי,והבין עירוני הוא אגד,ככה שבתכלס אין אופציה לעירוני,אך בערים אחרות הבנתי שיש את האופציה שידחפו לי עירוניים בסידור עבודה.. דהיינו סידור בין עירוני,ואז להגיע לעיר המדוברת ושם לבצע עירוני..

תודה.

פורסם

היי,

מצטרף כמעט לכל משפט שהבחור מעליי אמר, רק שאני מוסיף עוד קצת קריעת תחת והשפלה לנושא.

אבא שלי עובד אגד (לא כי הוא רוצה, אלא כי הוא פוטר ממקום אחר בגיל מבוגר ולצערנו זאת האופציה היחידה שמכניסה משכורת סבירה הביתה).

בנוגע לעניין השעות, ההבטחות של הקווים הבינעירוניים וכו'... אין הבטחה לכלום.

לא לשעה שתחזור הביתה ולא לקו שתעשה. גם כשאתה כבר על האוטובוס, אתה לא בטוח אם תעשה את הקו הזה.

ואם ביום שלמחרת תכננת משהו בשעות הבוקר כי ידעת שאתה לא עובד בבוקר, זה יכול להשתנות מהר מאוד גם ב-5 לפנות בוקר כשיקפיצו אותך למשמרת.

המון בהצלחה :)

*פעולה זו תחוייב בעמלה ע"ס 1.21 ש"ח.

• תוכן חדש...