Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה! אכן מעניין

האים לדעתך כדאי להישאר עם הרדיו האורגינל שלהם?

דבר נוסף, האים תוכל לכתוב מה עושים הכפתורים על ההגה?

פורסם

א. לצערי אין לי ניסיון עם הרדיו המקורי בגלל שהחלפתי למערכת מולטימדיה במעמד רכישת הרכב.

ב. הכפתורים על ההגה שולטים על עצמת השמע, החלפת תחנות\טרקים של דיסק וגם יש כפתור בצורת מיקרופון שאחראי למענה טלפוני.

זמין 8)

פורסם

ממליץ לך מאוד על הרכב הנ"ל.

נמצא ברשותי כבר שנה וחצי , חוץ מטיפול שנה (או 15 אלף) לא ראה מוסך!

הרכב עצמו זריז מאוד ואפילו מהיר (יותר מכל המשפחומטיות 1600 ואפילו 1800 למיניהם).

נוחות נסיעה טובה למדי, איכות חומרים גרמנית ידועה ...

מה שאני אהבתי זה בעיקה הקונסולה המרכזית המופנית כלפי הנהג, להבדיל מרוב המכוניות שהקונסולה המרכזית בה לא מופנית לנהג.

שליטה מלאה על מערכת השמע/מולטימדיה, הכוללת העברת שירים/תחנות רדיו, העלאה והורדה של הווליום, כפתור מענה לטלפונים וכפתור MUTE (השתקה).

מבחינת אבזור היא קצת לקויה אבל בסופו של יום אתה נוסע על רכב גרמני וזה מה שעושה את ההבדל.

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם
ממליץ לך מאוד על הרכב הנ"ל.

נמצא ברשותי כבר שנה וחצי , חוץ מטיפול שנה (או 15 אלף) לא ראה מוסך!

הרכב עצמו זריז מאוד ואפילו מהיר (יותר מכל המשפחומטיות 1600 ואפילו 1800 למיניהם).

נוחות נסיעה טובה למדי, איכות חומרים גרמנית ידועה ...

מה שאני אהבתי זה בעיקה הקונסולה המרכזית המופנית כלפי הנהג, להבדיל מרוב המכוניות שהקונסולה המרכזית בה לא מופנית לנהג.

שליטה מלאה על מערכת השמע/מולטימדיה, הכוללת העברת שירים/תחנות רדיו, העלאה והורדה של הווליום, כפתור מענה לטלפונים וכפתור MUTE (השתקה).

מבחינת אבזור היא קצת לקויה אבל בסופו של יום אתה נוסע על רכב גרמני וזה מה שעושה את ההבדל.

תודה!

מה צריך לעשות על מנת לחבר טלפון? האים זה מובנה מראש?

פורסם
תודה!

מה צריך לעשות על מנת לחבר טלפון? האים זה מובנה מראש?

יש לך אפשרות להוסיף בחברה מערכת מולטימדיה - מסך מגע מקורי עם DVD בלוטוס רדיו GPS וכו....

הטלפון מתחבר דרך הבלוטוס למערכת ונשמע ברמקולים של הרכב.

כמובן שברגע שחיברת פעם אחת זה מתחבר לבד באופן אוטומטי כשאתה מדליק את הרכב.

זה עולה משהו כמו 4,000 ש"ח וכמובן נשלט מכפתורים על גלגל ההגה.

אתה יכול למצוא גם בחנויות בחוץ של אביזרי רכב מערכות מותאמות ביותר זול ולא בהכרח פחות איכותיות....

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם

יש עכשיו "מבצע" בסוכנות , 1000 שח למערכת מולטימדיה , אבל שלא מתחברת לכפתורים בהגה

ביררתי אצל מתקינים , זה נע סביב ה5000 כולל מצלמת רוורב וחיבור לכפתורים

פורסם

אני מאוד התרשמתי ממנו,מאחור די מרווח,איכות פלסטיקה טובה,שילוב מנוע מצוין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים

בשעה טובה קיבלתי את האוטו :-D, מה יש לומר פשוט מדהים!

גלגלים 185 יושבים על הכביש כמו דבק דו צדדי, האוטו שקט ומבודד פשוט תענוג , כסא נהג כמו אמריקן קומפורט

אני גר בירושלים , עליתי את העלייה של גילה ב 80 קמש , 1700 סלד פשוט נוגע בגז.

בקיצור , למי שמתלבט, אל תתלבט!

• תוכן חדש...