Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי את הרכב שלי כשהרדיאטור חימום לא היה תקין (היה ידוע מראש), וכמה ימים לאחר הקניה תיקנתי אותו בעכו בעבור 1,200 ₪.

הבעיה היא כזאת: כאשר נוסעים ברכב בשעות הערב, הרבה פעמים מתמלאים על השמשה אדים, ולעיתים זה קורה תוך שניות. תוך 10 שניות השמשה יכולה לעבור ממצב תקין למצב שאי-אפשר לראות כלום דרכה. אני חושב שזה קשור למזגן, שמתי לב לא פעם שזה קרה בדיוק כאשר הדלקתי אותו/כיביתי אותו/שיחקתי איתו איכשהו.

העניין הוא שכאשר מדליקים את המזגן על מצב אדים, האדים אכן נעלמים, אבל דקה אחרי שמכבים את המזגן הם יכולים לחזור.

יצא שעשיתי נסיעות ארוכות וכולי הזעתי באוטו רק כי ידעתי שאם אני מכבה את המזגן אני לא אראה כלום. וזה לא ממש משנה באיזו עוצמת קור או אוורור מפעילים אותו, העיקר שיהיה פועל.

ברכבים אחרים זה לא קרה לי, מקסימום פה ושם היה קורה שהיו לי אדים, הייתי מדליק את המזגן, הם היו נעלמים והייתי מכבה את המזגן.

היום יצא שנסעתי עם מזגן מכובה, פתחי האוורור היו מכוונים לכיוון הנהג, ובאמצע הדרך יצאו משם המון אדים(היה ניתן לראות אותם בעין) וכעבור זמן קצר גם השמשה התמלאה בהם.

כשהייתי אצל הבחור שתיקן לי את זה, הוא אמר לי "אני לא מבין מה הבעיה, המזגן תקין. כשהמזגן דולק אז אין אדים? נו, יופי, אז מה אתה רוצה ממני? אין מצב כזה שנוצרים ברכב שלך אדים באופן אקטיבי, בגלל המזגן או בגלל חיווט כלשהו שקשור אליו."

• תוכן חדש...