Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה מוזרה במילוי הדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאאב 900 מודל 97 שקניתי לפני כשלושה שבועות. כאשר אני ממלא דלק צצה לי תקלה מוזרה שלא נתקלתי בה בחיים...

התקלה צצה כשאני רוצה למלא מיכל מלא כשהוא ריק, כלומר יש לי מעל 50 ליטר למלא, וכשהחשבון מגיע בערך ל-220 ש"ח המשאבה מפסיקה למלא דלק כאילו המיכל מלא, כשלמעשה יש במיכל פחות מחצי מהכמות!

עם המצוף אני מניח כנראה אין בעיה כי הוא מראה שיש את הכמות האמיתית...

זה יכול להיות בגלל שהאלטרנטור דפוק? או שאולי המדחס, או חיישן כלשהו?

אני מחפש כיוון למי שמכיר את הבעיה או חווה אותה בעבר, ואיך ניתן לפתור אותה?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

מה זאת אומרת מפסיקה למלא דלק? קופצת? אז מה אם המשאבה קופצת? תלחץ על הידית ואודרוב. תמלא עד הסוף רק תיזהר שלא יישפך עליך דלק.

יש כנראה כיסי אוויר ויש אנשים שמנענעים את הרכב כדי להמנע מזה, זה לא ממש עוזר. הרכב שלך תקין.

שאלה הזוייה. או שלא הבנתי אותה נכון

פורסם

אין כל קשר לאלטרנטור, או שלא הבנתי את השאלה.

יש רכבים עם זווית בעייתית של צינור הדלק בסמוך לפתח, מה שגורם לפייה לקפוץ טרם זמנה.

לאחר קפיצה ראשונה נסה לעבור למהירות תדלוק איטית.

פורסם

יש סוג של כפתור ליד פתח התדלוק שהאחראי להוצאת האוויר (למרות שנראה לי מוגזם שהצטבר כל כך הרבה אוויר במטען דלק)

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

שום אלטרנטור.

ענו כאן נכון:

- בעיה של שסתום להוצאת אוויר סתום.

- או של משאבה עם רגישות גבוהה מדי ללחץ האוויר - ניסת במשאבה אחרת?

- אם זה עוצר בדיוק על 220 - הגדרה של כרטיס האשראי.

- בגלל שקנית סאאב...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש מכוניות שזה פשוט "ככה" אצלם.

הפתרון הוא להכניס את הפיה כמה שפחות לפתח המיכל בד"כ זה עובד.

אלטרנטור???

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

אם יש לך כרטיס אשראי שמוגדר ככרטיס שהוא בד"כ של חו"ל יש לך הגבלת תדלוק.

אצלי האמריקן אקספרס לא מתדלק ביותר מ220 שקלים בתחנות של דלק.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אז כמה תשובות...

ראשית כל - אין לי שום בעיה עם הכרטיס אשראי...הוא ממלא גם 420 ש"ח בכיף...(טפו טפו)

דבר שני ניסיתי לתת לחיצות קטנות כמה פעמים עד שממש נשפך הדלק, כך שזאת בעיה במיכל עצמו, יכול להיות אוויר רב שיש במערכת..

יכול להיות שזאת תוצאה של האגזוז ששמו לו איזה משתיק? ממה שראיתי עד עכשיו יש שם קומבינה לא יפה במיוחד עם האגזוז - אפשרי שזה מה שיוצר את הבעיה?

ד"א כל פעם שאני פותח את מכסה המיכל אני מרגיש כאילו אני פותח בקבוק קולה...המון המון אוויר דחוס משתחרר, כנראה שכמה אנשים עלו לי על הבעיה

אז תודה על העזרה

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
יש מכוניות שזה פשוט "ככה" אצלם.

הפתרון הוא להכניס את הפיה כמה שפחות לפתח המיכל בד"כ זה עובד.

אלטרנטור???

מה זה "ככה"? זאת הסאאב השנייה שלי ובחיים לא נתקלתי בדבר כזה ובטח שלא באף סאאב :shock:

על זאת עשו פשוט יותר מדי סיבובים..:x

• תוכן חדש...