Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחלה טיזר אבל מה הפרטים?

מה הפורמט של האירוע?

נהגים ישראלים או מחו"ל?

זה מירוץ אמיתי או חצי הצגה כמו באירוע באילת?

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

הצגה, אבל כל עוד מעורבים פה כלים של פורמולה 1 אז שיתנו מצידי הצגות כל יום..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

מרחמת על תושבי ירושלים,

כל נשיא כל VIP כל אירוע סוגרים להם את העיר והם צריכים לנוע בדרכים חלופיות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למיטב הבנתי, הצפייה בעמידה בחינם לאורך כל התוואי כמו כן תוקם טריבונה או שתיים לאח"מים.

נהגת שודים, בתור תושב ירושלים בשנה וחצי האחרונות, סוף סוף יש סיבה מוצדקת לסגור את כל מרכז העיר :lol:

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

טוב נו, יהיו לה הרבה פאנצ'רים בדרך :-D

וברצינות, חלק מהכבישים שם נוראים !

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

איפה בכל ירושלים יש כביש נורמלי אחד במצב סביר שמכונית פורמולה 1 יכולה לנסוע בו? :lol:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אתמול פגשתי את מר רז הימן (נהג המירוצים), את ראש עיריית ירושלים מר ניר ברקת ואת נהג קבוצת פרארי,

ג'יאנקרלו פיסקלה, וכן את מכונית הפורמולה 1 של פרארי שהביאו במיוחד להשקת האירוע לעיתונאים.

האירוע נשמע מבטיח מאוד כפי שנכתב בכתבה, ויש כל כוונה אפשרית לקיימו לפי התכנון.

599611_10151340736277338_837339276_n.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

סליחה אבל אין מצב בעולם שאירוע כזה יתקיים. לא מאמין לשום מילה.

הלוואי שאני טועה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

סליחה אבל כל האנשים שלא מאמינים, הגיע הזמן שתתחילו... היו אתמול במסיבת עיתונאים נציגים מפרארי נציגים של החברת הפקה והספונסרים וכנראה שאם הם אומרים שיהיה אירוע יהיה אירוע. אגב הם כבר בדקו את הכבישים ואישרו את המסלול ככה שכנראה שגם כל הישראלים שבוכים כל הזמן על הרמת כבישים שלנו יכולים ליהיות רגועים...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
מרחמת על תושבי ירושלים,

כל נשיא כל VIP כל אירוע סוגרים להם את העיר והם צריכים לנוע בדרכים חלופיות.

ל'

שימותו תושבי ירושליים, מדובר בפאקינ F1!!! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...