Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עליתי על משהו, קניתי מכונה של קרשר 100 באר.

גם לי ההיתה בעיה בבית שאין צינור, והיה לי את המרסס חמש ליטר של סטאר שמוכרים בהום סנטר, חיברתי את הצינור בלבד, מילאתי מים עד הסוף והכנסתי הרבה לחץ, למרבה הפתעתי זה עובד בצורה טובה מאוד, אומנם לא בשיא הלחץ כמו מצינור אבל הלחץ מספק ביותר.

תנסו.

אתה יכול לפרט? לא בטוח שהבנתי.. הכי טוב תמונות!

פורסם

היי,

אני אנסה להבהיר את דבריי, יש לי בבית מרסס כזה:

images?q=tbn:ANd9GcQIUTpMFKsydV6SAvYg9Vm2f_R8BF7bJicM_y3_gRcDeNHQf6U-slOBoXJSlA

פירקתי לו את הצינור במתחבר לידית שאיתה כביכול מרססים (זה מתחבר שם עם הברגה) לקחתי את הצינור והכנסתי אותו בכוח לאיפה שמחברים את הצינור במכונה, במצב רגיל כשאתה מחבר את הצינור למכונה הצינור מתלבש על החיבור אבל בגלל שהצינור של המרסס קטן, אז פשוט אתה מכניס אותו במעט כוח לתוך החור עצמו.

אח"כ אתה פשוט צובר לחץ במיכל ע"י פימפום של הידית ואז אתה יכול להפעיל את המכונה וזה פשוט עובד עם לחץ מצויין (ככל שצברת יותר לחץ ע"י פימפום ככה הלחץ במחכונה יהיה חזק יותר.)

מקווה שהבנת.

ד"א אני ניסתי למהול במים סבון של MR.PINK יצא סבון ממש נחמד על הדרך, כמובן לא כמו אקדח קצף אפילו לא בכיוון, אבל הקצפה נחמדה.

פורסם

אני גם שוקל לקנות. אפשר לחבר לה כל צינור גינה פשוט ומתאם (אני צריך הארכה כדי להגיע מהבית לחניה) או שדרוש צינור ספציפי?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...