Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , טוב אז אחרי בדיקה מעמיקה וחיפוש רציני אחר מונובלוק טוב שיתאים לסאב שלי kicker l7 מצאתי שני מגברים שנראים לי מתאימים. הראשון זה Rockford Fosgate T1500-1bdCP והשני הוא AUDISON AMP LRx 1.1k.

ההבדל בינהם מבחינת הכסף הוא לא גדול כל כך אז עכשיו רק נשאר לי לשאול אותכם על איזה מבינהם אתם ממליצים?

(בהנחה שהמערכת חשמל שלי באוטו לא משופרת והבנתי שהAUDISON צורך המון).

תודה רבה לעוזרים מראש.

המערכת שלי: Hu: Alpine CDA 9887 / Sub: dd audio 3512f

Front Component: Hertz mlk 165 / Rear Component: Boston Acoustics Sr60

4Channel Amp: mosconi 100.4 / Mono Amp: Celectra da2k

פורסם

בשביל להגביר את הסאב הזה אני הייתי הולך על הרוקפורד, לדעתי האודיסון מגבר יותר איכותי א-ב-ל למטרות אחרות- (SQ), ומכיוון שעם הסאב הזה אתה פחות מחפש SQ (כנראה), ובשל העובדה שהאודיסון הזה יביא איתו נפילות מתח שידרשו שידרוג של מערכת החשמל, אני ממליץ לך בחום ללכת על הרוקפורד, גם ייתן לו יותר כוח 8)!

SCANSPEAK

פורסם

עזוב את עניין הsq.

זה מול העיניים שלך!!׳ האודיסון זה משאבת חשמל!

אני הייתי הולך על הרוקפורד בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

+1 לרוקפורד, כשזה מגיע להספקים גבוהים- יש לקלאס D יתרון מובהק.

אני רק חושב שיותר נכון להשוות את ה T1000-BDCP לאודיסון 1.1 ולא ל 1500, זה קצת "לא כוחות" :)

ומעבר לזה- אם תרצה יותר איכות מכיוון הבאס- הסאבוופר הזה הוא זה שצריך להיות מוקד השדרוג, אם כי עושה רושם שזה לא מה שאתה מחפש, ולכן המלצתי נותרת בעינה- הרוקפורד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ממש תודה לכם חברים עכשיו מה שנשאר לי זה להשיג את המגבר.

המערכת שלי: Hu: Alpine CDA 9887 / Sub: dd audio 3512f

Front Component: Hertz mlk 165 / Rear Component: Boston Acoustics Sr60

4Channel Amp: mosconi 100.4 / Mono Amp: Celectra da2k

• תוכן חדש...