Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני נוחת בלונדון ביום שלישי ה2 באפריל בשעה 10:30 בנמה״ת לוטון לצרכי עבודה.

חוזר במוצ״ש, ממריא מהיתרו ב22:30.

יום שני פנוי, כך גם יום שבת. שאר הימים פנוי אחרי שעות העבודה.

ביום שישי ייתכן וגם אהיה פנוי לפחות בחצי יום.

יש הצעות מעניינות מה כדאי לעשות?

אם למישהו יש זוית מוטורית כלשהי גם לזה אני פתוח.

מה שבטוח זה בירה בשישי עם קולגות לונדונים וגיחה ל scoobyworld :cool:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

נסיעה של שעתיים לסילברסטון .ברכבת מתחנת ויקטוריה עד נורט'אמפשיר אם אני זוכר נכון.

יצא לי לנהוג שם על פרארי היה נחמד מאוד.

פורסם

היי מאור,

בלונדון אין כל כך הרבה דברים שקשורים במוטוריקה, אלא אם אתה יוצא מלונדון לאחד המסלולים הקרובים ואז תוכל לעשות כמה הקפות על רכבי על.

אם אתה אוהב קארטינג אז אני יכול להמליץ לך על שתי מסלולים "אוטדור" (גם מחוץ ללונדון) שממש כייפים.

אתה חייב לנסות מסעדה שקוראים לה "בורגר לובסטר" לייד תחנת גרין פארק.

אם אתה רוצה בכלל המלצות על מסעדות רק תגיד לי איזה סוג אוכל אתה אוהב...

באיזה אזור של לונדון אתה ישן??

אשמח לעזור

מורן

פורסם

האמת? לא בטוח, המלון נקרא h10 waterloo.

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
האמת? לא בטוח, המלון נקרא h10 waterloo.

זה לא הכי במרכז אבל גם לא כזה רחוק. יש שם כמה שווקים מגניבים (אם זה מעניין אותך).

אם אתה בוחר לצאת מהעיר לסילברסטון או למקום אחר זה אהיה דיי קל כי waterloo זה תחנה דיי מרכזית ואתה גם לא רחוק מויקטוריה.

פורסם

לך ללונדון eye, גלגל ענק באמת ענק עם נוף מרהיב.

יש את מוזיאון השעווה של מדאם טוסו, יש את הלונדון דאנג'נס, שזה מן סיור מודרך על ההעבר של גשר לונדון בסטייל מפחיד.

בעיקרון בלונדון עצמה אין אטרקציות מוטוריות למעט המוזיאון לתחבורה, לא הייתי שם אבל אמרו לי שזה נחמד, יש שם גם רכבי תחבורה ציבורית.

עוד דבר, בלונדון עצמה הכול קרוב, עם הרכבת התחתית המעולה שלהם אתה יכול להיות כמעט בכל מקום בלונדון תוך 20 דקות פלוס מינוס, חוץ מלשדה תעופה היט'רו שזה לוקח סביבות השעה פלוס, אז קח בחשבון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא יודע, כשאני נסעתי מלונדון לסילברסטון בתח"צ זה היה חתיכת סיפור שכלל 2 רכבות אוטובוס ומייל הליכה ברגל. אולי השתנו דברים... לנסוע לקארטינג בטח לא לעניין. אתה בלונדון! קרטינג יש גם בארץ.

האטרקציה המוטורית הכי טובה בלונדון זה פשוט... לונדון. תפקח עין ברחוב, ויש לך סיכוי לראות אסטון מרטינים, רולס, בנטלי, פרארי, למבורגיני וכו'. במיוחד לשמוע אותם - מה שבתערוכות לא קורה... אין כמו צליל מנוע של אסטון.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

גם אני אהיה בלונדון בתאריכים הנ"ל 8)

אם אתה מוצא משהו מגניב, יש מצב שאצטרף. (במידה וזה סבבה מבחינתך).

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
גם אני אהיה בלונדון בתאריכים הנ"ל 8)

אם אתה מוצא משהו מגניב, יש מצב שאצטרף. (במידה וזה סבבה מבחינתך).

בכיף, שגר ה״פ ונדבר.

סילברסטון באמת נשמע מעניין, לפי האתר אפשר להשכיר שם לוטוס אקסיג׳ לעשר הקפות:cool: מה שמציק לי זה החשש מהסתגלות להגה בצד ימין והילוכים עם יד שמאל, לא שאני לא אסתגל אבל לעשות את ההסתגלות על המסלול מאבד מהטעם.

יש למישהו מושג איך ה ministry of sound ? פעם שמעתי שהוא מועדון על רמה.

פורסם

מומלץ:

http://www.palmersport.com/

באתר כתובים תאריכים זמינים.

זה לא זול, אבל זה זה!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש למישהו מושג איך ה ministry of sound ? פעם שמעתי שהוא מועדון על רמה.

הייתי שם בהופעה של אינפקטד משרום,מועדון די קטן ,האבטחה כבדה,אין אנשים שהולכים מכות ודוחפים בתור,אבל זה כבר לא קשור למועדון אלא למנטליות של הבריטים.

אני לא התלהבתי מהמועדון עצמו הוא די קטן וצפוף,אבל האנשים עושים את ההבדל ואני אישית מאוד נהנתי.

המקום עצמו על רמה כי הוא מביא לרוב DJ's ברמה והמוזיקה טובה.

מה שכן ,המועדון הזה ממוקם במקום שדי קשה למצוא,אז תקח שעה אקסטרה כי אתה בטוח תסתבך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם אתם רוצים המלצות על מועדונים אז ממש לא חסר פה! מומלץ בחום על "אמיקה" בסאוט קנזינגטון.

לגבי הפאן המוטורי, אני עדיין לא יודע אם אני בלונדון בזמן הזה אבל אם כן אז אפשר לסוע לקארטינג... מדידות זמנים 15 דקות ואז מרוץ שך 45 דקות! ממש כייף

http://www.rye-house.co.uk/

או קרטניג 2 פעימות שזה רמה אחרת

http://www.daytona.co.uk/venues/miltonkeynes/index.php

פורסם
אם אתם רוצים המלצות על מועדונים אז ממש לא חסר פה! מומלץ בחום על "אמיקה" בסאוט קנזינגטון.

לגבי הפאן המוטורי, אני עדיין לא יודע אם אני בלונדון בזמן הזה אבל אם כן אז אפשר לסוע לקארטינג... מדידות זמנים 15 דקות ואז מרוץ שך 45 דקות! ממש כייף

http://www.rye-house.co.uk/

או קרטניג 2 פעימות שזה רמה אחרת

http://www.daytona.co.uk/venues/miltonkeynes/index.php

אני מבין שאתה מקומי?

אני מניח שאצטרך להגיע להית׳רו ב20:00 בערך, אם אחד מכם בקטע של לשכור רכב בלונדון מוקדם בבוקר ולתת גיחה לסילברסטון - אני בעד. נראה לי שאעשה את זה בכל מקרה...

פורסם

אני גר בלונדון ואם אני אהיה פה אז לא תצטרך להשכיר רכב. אבל אם לא אהיה פה אז זה ממש לא בעיה להשכיר רכב ואפילו נוח יותר מרכבת אם תרצה להגיע לסילברבטון.

לא נראה לי שאצטרף לסילברסטון אבל אשמח ללכת לקארטינג

פורסם

הפורום הזה תמיד מפתיע אותי.

תמיד תמצא מישהו להתיעץ, לשאול, לקבל עזרה או אפילו לבירה בלונדון...

נראה לי כדאי שנפתח איזה שרשור מייל עם דרייבמאסטר, ככה נוכל לדון בפרטים יחד...

שגרו מייל ל [email protected]

• תוכן חדש...