Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב כאמור E קלאס שנת 2003 W211.

העניין פשוט:

ברכב מותקנת המערכת המקורית כולל בסיס הטענה לסלולרי שהגיע במקור עם הרכב (יש עריסה, אין את המכשיר הסלולרי עצמו), כמו כן המערכת כוללת ניווט אך אין לי מושג איך לטעון מפות לרכב.

1. האם יש דרך להוסיף מודול Blutooth למערכת על מנת לגרום לה לעבוד בהרמוניה עם סמסונג גלקסי ואייפונים למינהם.

2.האם יש אפשרות "לפרוץ" את מערכת הניווט ולטעון לה את מפות הניווט?

3. האם יש דרך להוציא מהמערכת\שקע מצית 2 כבלים לטעינת ניידים (אחד סמסונג והשני אייפון כאמור) בצורה נסתרת (כלומר שאוכל לשים את הניידים בתא מעל ידית ההילוכים לטעינה).

רוב תודות.

נ.ב

לא יעזור לי המלצות על בתי עסק מתמחים בארץ כיוון שאני מתגורר בחו"ל, כן יעזור לי אם למישהו יש אפשרות להכווין אותי עם לינקים לחלקים\אביזרים שאני צריך לרכוש כדי לגרום לדברים לעבוד.

ושוב- תודה!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה היה יכול להיות פתרון מצויין אם היה מתאים לשנתון שלי (2003).

רוב הפתרונות מהסוג הזה הינם לדגמי 2005 ומעלה, שם יש עריסה שונה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כידיי להוסיף בלוטוס עם שליטה דרך המערכת יש ליקנות מודול בעלות 200$.

כידיי להפעיל גיפיאס יש צורך ליפרוץ את המכשיר (בעזרת יחידה שאלקטרונאי מתקין על המערכת) ומוציא יציאת וידאו שאלייה מתחבר יחידת ניווט

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

• תוכן חדש...