Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GMC JIMMY 4.3 1996 - בעיית סחיבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הרכב GMC JIMMY 96 4.3 VORTEC הזרקת עכביש

לאחר כניסה מוצלחת מאוד למיני נהר,(לקראת הסוף) נדלקת CHECK ENGINE בשילוב חוסר סחיבה

בדיקת תקלות העלתה MAF, ואכן מצאתי את ה MAF מנותק מהצינור שהולך לסעפת יניקה. (התפרק מהקפיצות)

רוקנתי את הפילטר אוויר מהבוץ\מיים, ניקתי , החלפתי פילטר, חיברתי וניקתי את ה MAF חזרה - ונסעתי.

האוטו לא סוחב, אחרי מספר דקות נדלק שוב CHECK ENGINE והפעם:

P0131 O2 sensor Bank 1 Sensor 1 - Low voltage

P0151 O2 Sensor Bank 2 Sensor 1 - Low voltage

בעת התזת ספרי קרבורטורים לפילטר אוויר, שתי הערכים של חיישני החמצן עובדים - ועולים ל 0.900

בנסיעה - החיישנים עובדים, כנל גם בעמידה וזזים בין 0.1-0.6 בעמידה.

ניקתי בית מצערת, ניקתי חיישנים\קונקטורים שונים , החלפתי פילטר דלק, מחקתי תקלות - ושוב האוטו לא סוחב, וכשמאמצים אותו (מצערת לחוצה עד הסוף) הטורים עולים לאט לאט (עושה טובה שנוסע) , ואז שוב- CHECK נדלק אם אותה תקלה

אני לא מומחה דיאגנוסטיקה ובטח לא באמריקאיות - לדעתי - תערובת ענייה שנגרמת בגלל משאבת דלק שלא מספקת לחץ מספיק בעת מצערת מלאה - אין לי שעון לבדוק לחץ דלק.

יש המלצות מחכמי הפורום?

מה הסיכוי ששתי חיישני חמצן הלכו ביחד ?

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

חיישני החמצן שלך מתפקדים נכון והבדיקה שעשית עם הספרי הוכיחה זאת - (בדיקה נכונה כל הכבוד).

בדוק שלא הרכבת בטעות את המד מסה הפוך - יש לו כיוון זרימה עם חץ שאמור לפנות לכיוון המנוע .

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

היי חיים

אני אכן חושד במד כמות אוויר , הוא התמלא בבוץ ושטפתי אותו (עם ספריי)

מחר אבדוק האם הרכבתי אותו לפי כיוון החוץ הנכון

אגב - בנתים ניתקתי בכלל את ה MAF ( הקונקטור החשמלי) - והאוטו נוסע הרבה יותר טוב בתחילת נסיעה ומרגישים שחזר קצת כוח למנוע

ותקלת O2 הפלא ופלא - לא חזרה מאז. בכלל.

• תוכן חדש...