Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני חדש בפורום הזה אך משתמש בו רבות.

אני מעוניין לרכוש רכב למשפחה לאחר שמכרתי מאזדה 6 2006.

לאחר בדיקות שעשיתי ביד 2 וסיבוב בין חברות הליסינג נותרתי עם 2 רכבים שאני מתלבט לגביהן:

1. רנו פלואנס 2.0 ליטר עלייה לכביש 12/2010 מליסינג 53000 ק"מ עם אחריות לשנה וחצי.

2. מאזדה 6 2.0 ליטר לקצ'ורי פרטית יד 1 80000 ק"מ עלייה לכביש 03/2008.

מחירים:

רנו - 72000 ש"ח

מאזדה - 77000 ש"ח אולי אפשר לרדת לכיוון 75k.

2 הרכבים במצב טוב ללא תאונות.

את המאזדה אני מכיר אך הפלואנס היא בגדר סימן שאלה מבחינתי, לא מצאתי יותר מידי חוות דעת אך מהמעט שכן ראיתי הבנתי שמדובר ברכב טוב יותר מה 1.6.

עזרתכם, תודה.

פורסם

ממה שאני מכיר, מאזדה רכב הרבה יותר אמין ובעל שוק בניגוד לרנו.

הרנו תסבול מחוסר שוק ואיבוד ערך זוועתי שאתה תתחרט שקנית אותה.

לדעתי אין פה הרבה התלבטות אלא פשוט ללכת ישר על המאזדה.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

לגבי האיבוד ערך אני חייב לציין שהמאזדה שמכרתי (2006) איבדה ממחירה 16000 ש"ח!!!! בשנה וחודש.

מזל שמכרתי אותה אתמול. היום היא ירדה עוד 2000 ש"ח....

פורסם

כל המכוניות היום סובלות מירידה בביקוש.מעט מכוניות מקבלות מחירון גם מכוניות יפניות

מה עם טויוטה אונסיס הונדה אקורד? היום האפשרויות שלך לרכוש רכב שעלה כחדש הרבה כסף וכיום נימכר בהזדמנות

גם סובארו B4 ניכנס לך לתקציב

פורסם

למאזדה יש שם יותר טוב והיא גם נחשבת מנהלים, בעוד הפלואנס נחשבת למכונית משפחתית.

למרות זאת, אסור לשכוח שהפלואנס חדשה יותר בשנתיים ועוד נשארו לה מספר חודשי אחריות וטסט ארוך.

הק"מ שלה גם נמוך יותר.

לפלואנס מהדגם הספציפי יש גיר רציף של ניסאן, ככה שאין מה להיות מודאג - זה לא AL4 או משהו מעפן בסגנון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המאזדה נחשבת "מנהלים" בדיוק כמו שהפלואנס 2.0 ליטר נחשבת "מנהלים". או במילים אחרות, אף אחת מהם לא "מנהלים" רק משפחתיות גדולות, מרווחות וחזקות יחסית (המאזדה קצת יותר חזקה וזריזה).

לי קצת קשה להבין את ההתלבטות (אלא אם ה"סמל" הוא המקור להתלבטות): הפלואנס חדשה יותר בשנתיים ותשעה חודשים, מאובזרת יותר, עם ק"מ נמוך יותר, שנה וחצי אחריות ואפילו המחיר נמוך יותר.

אם זה הייתי אני אז הבחירה הייתה קלה מאוד, הייתי בוחר בפלואנס ללא ספק. ואני לא חושב בכלל שהמאזדה מובילה בכל הנוגע ל"שוק" העתידי, או אמינות (הרנו חולקת את המכלולים המכניים עם ניסאן). סך הכול שני רכבים טובים ופונקציונליים כאשר כל הנתונים ה"יבשים" מצביעים חד משמעית לכיוון הרנו.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

תודה על העזרה.

מישהו יודע אם בפלואנס 2.0 ליטר המסך שעולה בדשבורד עם GPS בלוטות' וכו' הוא סטנדרט או שזה תוספת עפ"י הזמנה?

פורסם

יש לי רנו פלואנס 2.0 בליסינג

צריכת דלק בין עירוני 90 אחוז 1:10

היו צריכים להחליף את הרדיו פעמיים בגלל איזו תקלה מוזרה

יש דיבורית בילט אין

לא אוהב את האוטו הזה כל כך למרות שאהבתי את המגאן

לפני זה היה לי מזדה 3

תכלס לא הייתי הולך על אף אחת מהאופציות האילו

הבאיו לי כתחליפי פורד מונדיאו והיה מצוין

פורסם

בשעה טובה קניתי מאזדה 6 2008 צורה חדשה.

אחלה אוטו ולטעמי עסקה מצוינת ועדיפה על הפלואנס.

תודה לכל היועצים.

• תוכן חדש...