Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בפרוספקט של מרצדס רשום "צבע מטאלי לא שריט"-למה הכוונה?

נראה לי שזה "TOO GOOD TO BE TRUE", אלה אם הכוונה למשהוא אחר לגמרי .

אני מתקשה לדמיין שמישהוא שבא בכוונה לשרוט, יעבור חזק על הצבע עם מברג\מפתח ולא יקרה כלום :roll: .

מישהוא יכול להרחיב על הנושא? זה יהיה ממש מגניב אם מרצדס הצליחו להגיע לתוצאה הזאת :shock: !

פורסם

יתכן שמדובר על תרכובת עמידה ללכה. הצבע עצמו כנראה לא שונה, אלא שהלכה מבוססת על חומרים עמידים יותר מהבסיסים הסטנדרטים (פוליאוריטנים בד"כ, בין עם חד רכיביים או דו רכיביים). אני זורק פה באוויר, אבל יתכן שמדובר על לכה העלת בסיס אפוקסי או עם תוספי סיליקה או משהו בסגנון, לא בדיוק יודע.

קשה להאמין שמדובר בתוסף קרמי ללכה עצמה שהיא השכבה המגנה, מהסיבה שלי אישית לא יודע על חומר קרמי שקוף(ולמרות הכל, זה שאני לא מכיר לא אומר שלא קיים).

אני אחטט קצת, אם אני אמצא משהו אני אעלה את המידע.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

http://www.motorauthority.com/news/1036828_scratch-resistant-paint-coming-to-a-lexus-near-you

מדברים שם על תוסף לצבע שמאלץ את הצבע לתקן את עצמו באמצעות שיפור תכונות אלסטיות וצמוצום המרחק בין הקשרים של מולקולות הצבע. בגדול, מוצר של טויוטה.

יש כמה וראציות לצבע עמיד שריטות, בינהם צבע של מרצדס. אבל בגדול, הצבעים האלו לא ממש יעזרו נגד מי שרוצה לעבוד עם מברג ו/או מפתח על הצבע של הרכב. מדובר על הגנה מפני מפגעים סביבתיים כמו אבנים, ענפים וכיו"ב.

אם אתה באמת רוצה צבע עמיד, לsherwin williams יש צבעים שנקראים CARC שמיועדים בגדול לרכבים צבאיים כמו טנקים וכאלה. אללא איסטור מה צריך כדי לפגוע בכזה צבע.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...