Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש גם חוק שאם אתה פוגע במישהו אתה חייב להתנצל.

לי לא כזה אכפת כי אני משחק בשביל הכיף אז התעלמתי.

אחד הבחורים התעצבן שאני לא מתנצל והם החליטו לרדוף אחרי

רק כי לא התנצלתי על משהו שלא ראיתי בו בעיה.

רק לך יכולים לקרות כאלה דברים. מפליא אותי למה לא התנצלת למרות שזה מקובל, ולמה אתה כל כך מיתמם :|

סטייה מהשרשור, מתנצל..

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

חבל שלא צילמת סרטון של האירוע בסמארטפון שלך, זה הטרנד היום.

אולי גם היית מופיע בערוץ 2 ועושה קצת כסף על השפלת חייל מילואים ע"י עובד ציבור מושחת ועוגמת נפש, כמו כן פגיעה בבטחון המדינה וכן הלאה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

המטרה היא לא לעשות כסף, באתי לעשות את העבודה כמגן על המדינה ועל אזרחיה, אני באמת מאמין בזה, אני לא מחפש לתבוע, אני מחפש להוציא את הצדק לאור.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
המטרה היא לא לעשות כסף, באתי לעשות את העבודה כמגן על המדינה ועל אזרחיה, אני באמת מאמין בזה, אני לא מחפש לתבוע, אני מחפש להוציא את הצדק לאור.

את הכסף תתרום לחיילים בודדים, בכל אופן מקרה כזה אסור שיעבור על סדר היום ללא דין וחשבון (בטח נהג מתעלל סדרתי).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

תגובת אגד בערוץ רשמי דרך המייל שלי

לק"י

תאריך: 04/03/2013

כ"ב אדר תשע"ג

מספר פניה: 00389264

לכבוד

מר **** עמוס

שלום רב,

הנדון: קו 301

הרינו מאשרים את קבלת פנייתך.

כפי שכבר נכתב לך בתשובתנו המפורטת בפייסבוק, שונה גרסת הנהג תכלית השינוי מגרסתך.

ע"פ גרסת הנהג, מילאת את פרטי השוברים לידו, דבר שכמובן אינו חוקי ומקובל. לדברי הנהג אף הציע לך לשלם מכיסו על עלות הנסיעה ובלבד שלא תעשה שימוש לא תקין בשובר.

לאור תגובת הנהג אין לנו מה להוסיף בנדון. באם הינך קובל על תשובה זו, אנא פנה אלינו ואנו נשקול להעביר את הנושא לעימות ישיר בינך ובין הנהג במסגרת של משפט חברים.

חברת "אגד" מאחלת לך נסיעות טובות ובטוחות.

ב ב ר כ ה,

תומר לוי

מחלקת פניות הציבור ארצי

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תגובתי בנושא

שוב פעם לפי מסמך רשמי של אגד אני מואשם בפעילות לא חוקית, הנהג מסלף את דבריו והחליט שהוא רצה לשלם על הנסיעה מכיסו,הנה עוד שקר כי קם חייל אליי במהלך הוויכוח והציע שיאסוף כסף מיושבי האוטובוס על מנת לשלם על כרטיס הנסיעה (ואני נקרעתי מבפנים הרגשתי כמו אחרון הקבצנים),כל שכן הוא ירד מהאוטובוס ליטף לי את הראש וברך אותי לשלום כאשר ירדתי מהאוטובוס. אני בטח שלא אבזבז את זמני היקר על אנשים שאינם יודעים מהי דרך ארץ, מזל שרכבת ישראל מכבדת את השוברים שלי, כי הם "לא חוקיים".

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לא שיש לי העדפה כלשהי למי מהצדדים, אבל אני כן יכול לומר לך שמשפט החברים של אגד זה מוסד רציני ומכובד שאינו מהסס להטיל סנקציות על עובד שסרח.

מכאן והלאה זה לשיקולך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ע"פ גרסת הנהג, מילאת את פרטי השוברים לידו, דבר שכמובן אינו חוקי ומקובל.

אני רוצה להתייחס לעניין הזה, בתור אחד שלא מקבל כלל צווים (מזומן אך ורק טלפונית לפי צורך), מזמנים אותי לשירות מילואים וכאשר אני בבסיס אני מקבל שוברי נסיעה לפעם הבאה (ריקים, כמובן- כי אפילו התאריך לא ידוע).

מעולם לא נתקלתי בבעיה כאשר מילאתי את הפרטים ליד הנהג. לפעמים הם אפילו מקבלים שוברים ריקים. יתרה מזאת, כאשר אני משתמש בהם ברכבת, נותנים לי בקופה עט ומבקשים ממני למלא את הפרטים. מעל לכל זה- שירות המילואים שלי הינו בלבוש אזרחי, כך שכל מה שדיברתי עליו מתרחש ללא מדים. עצם זה שהסיפור שלך מתרחש כאשר אתה על מדים ועם נשק, מקומם עוד יותר. עד כה הייתי בשירות מילואים כ-15 פעמים (בתקופה של כשנה וחצי) ומעולם לא נתקלתי בטענה שמילוי הפרטים על השוברים מול הנהג/קופאית אינו חוקי, ואפילו אין סיבה שיהיה לא חוקי, הרי מה זה משנה בכלל אם אני ממלא את הפרטים מול הנהג או 5 דקות לפני כן, בבית? ברגע שקיבלת שוברים מצה"ל- החברות חייבות לכבד אותם, כי הרי אין לך דרך להוכיח שאתה אכן בשירות מילואים. ההתחשבנות צריכה להיות מול צה"ל- לא מול החייל.

בהחלט התנהלות בזיונית של אגד במקרה הזה, מאחל לך בהצלחה במאבק שלך ומקווה שהדין ימוצה עם הנהג.

"ai motoare capul doare"

פורסם
תגובת אגד בערוץ רשמי דרך המייל שלי

לק"י

תאריך: 04/03/2013

כ"ב אדר תשע"ג

מספר פניה: 00389264

לכבוד

מר **** עמוס

שלום רב,

הנדון: קו 301

הרינו מאשרים את קבלת פנייתך.

כפי שכבר נכתב לך בתשובתנו המפורטת בפייסבוק, שונה גרסת הנהג תכלית השינוי מגרסתך.

ע"פ גרסת הנהג, מילאת את פרטי השוברים לידו, דבר שכמובן אינו חוקי ומקובל. לדברי הנהג אף הציע לך לשלם מכיסו על עלות הנסיעה ובלבד שלא תעשה שימוש לא תקין בשובר.

לאור תגובת הנהג אין לנו מה להוסיף בנדון. באם הינך קובל על תשובה זו, אנא פנה אלינו ואנו נשקול להעביר את הנושא לעימות ישיר בינך ובין הנהג במסגרת של משפט חברים.

חברת "אגד" מאחלת לך נסיעות טובות ובטוחות.

ב ב ר כ ה,

תומר לוי

מחלקת פניות הציבור ארצי

מה הבעיה בדיוק למלאות את השובר ידני ולידו?לא חוקי?תגיד למר תומר לוי שיבדוק את עצמו

על כל שובר כזה הם מקבלים החזר מלא מצהל

פורסם

מחזק את ידייך, עמוס.

צריך למצות את הדין עם הנהג הזה.

ובלי קשר, פשוט גועל נפש של התנהגות לחייל במדים ובעצם לכל אזרח.

פורסם

במקומך, ההיתי הולך לעימות עם הנהג בשביל להגיד לו שהוא שקרן בפניו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...