Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלרואי, אני מבין שאין לך נשק, וטוב שכך. שימוש בנשק מותר רק במצב של סכנת חיים. למיטב הבנתי לא התקיים מצב של סכנת חיים, ולכן לא היתה הצדקה לפתיחה בירי.

אז מה היה פה? בית הבראה? קרנבל פיות? :shock:

לי זה ניראה כמו סכנת חיים. אבל כניראה שרק לי זה ניראה סכנת חיים.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפחות חלק מהמגיבים בשרשור הזה כותבים, באופן לא מפתיע למדי, כאחרוני עברייני המקלדת.

במדינת ישראל יש חוקים שתקפים - לפחות בהגדרה - גם לאזרחים מן השורה וגם לאוכפי החוק. כאשר אדם חמוש מתקוטט עם אדם לא חמוש, זה לא נחשב לסכנת חיים ולכן גם הנשק חייב להישאר מחוץ למשחק.

שימוש בשוקר חשמלי, גז מדמיע, גז פלפל ועוד שלל אמצעים שרק מהממים את התוקף הינו יעיל וחוקי למהדרין. גם קרב מגע, ככל שידוע לי, כשר בהשגחת הבד"צ, ואולי באמת הגיע הזמן שהשוטרים שלנו ידעו קצת להשתמש בידיים שלהם כדי להילחם. לעומת זאת, שימוש בנשק - אסור.

יש לכם בעיה? פנו למחוקק. עד אז זה לא נותן לאף אחד זכות לכופף את החוק כראות עיניו, ומי שיעשה זאת וייתפס ישלם על כך (ממש כפי ששחר מזרחי שילם, ועוד די בזול).

אתם לא הבנתם את החוק. לתקוף שופט אסור, לתקוף שוטר מותר. ככה זה פה.

לרוב אני אוהב לקרוא את תגובותיך, אלא שהתגובה הנ"ל דמגוגית. למיטב ידיעתי העבריין שתקף את השוטר טרם נתפס ובטח שטרם נשפט. האם כבר מעכשיו אתה יודע מה יהיה עונשו? אם כך, על מה בדיוק ביססת את תגובתך?

נמתין שהמנוול ייתפס ויישפט. אם עונשו יהיה קל יותר מהעונש שנגזר על ההוא שתקף את בייניש - ואללה, אני מסכים איתך. רק בוא לא נקדים את המאוחר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אלעד, אני מאד ישמח אם יתברר שמה שכתבתי שגוי, תאמין לי. זאת דעה אישית שלי בעקבות האכזבה הכללית ממערכת החוק בארץ.

כשהחוק מרתיע רק אנשים נורמטיביים, מה הוא שווה? אנשים פחות נורמטיביים ידעו ששוטר זה סתם לפלף עם תלבושת ולא נציג של החוק על כל המשתמע מכך, כמו שהם כבר יודעים שאפשר לנהוג שיכור, לעשות תאונה ולצאת מזה עם עונש קל.

אני לא מסכים עם זה שלא היה פה מצב של סכנת חיים. אפשר לגרום נזק רציני ואף למוות גם בצורה "ידנית".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ולכן המציאו את אותם אמצעים שפירטתי בתגובתי הקודמת, כמו גם אומנויות לחימה להגנה עצמית. שימוש בנשק חם יכול להיעשות רק כשאין שום אפשרות אחרת, דבר שבהחלט לא ניתן לומר על המקרה דנן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
כשהחוק מרתיע רק אנשים נורמטיביים, מה הוא שווה?

דמגוגיה במיטבה. אף חוק באף מקום בעולם לא מרתיע אנשים לא נורמטיביים, מה שמכונה עברייני קריירה, גדולים וקטנים כאחד.

אם לצטט טיפה את "ספרות זולה" - I dare you, I double dare you למצוא מקום אחד בעולם שבו החוק מרתיע אנשים לא נורמטיביים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפחות חלק מהמגיבים בשרשור הזה כותבים, באופן לא מפתיע למדי, כאחרוני עברייני המקלדת.

במדינת ישראל יש חוקים שתקפים - לפחות בהגדרה - גם לאזרחים מן השורה וגם לאוכפי החוק. כאשר אדם חמוש מתקוטט עם אדם לא חמוש, זה לא נחשב לסכנת חיים ולכן גם הנשק חייב להישאר מחוץ למשחק.

שימוש בשוקר חשמלי, גז מדמיע, גז פלפל ועוד שלל אמצעים שרק מהממים את התוקף הינו יעיל וחוקי למהדרין. גם קרב מגע, ככל שידוע לי, כשר בהשגחת הבד"צ, ואולי באמת הגיע הזמן שהשוטרים שלנו ידעו קצת להשתמש בידיים שלהם כדי להילחם. לעומת זאת, שימוש בנשק - אסור.

יש לכם בעיה? פנו למחוקק. עד אז זה לא נותן לאף אחד זכות לכופף את החוק כראות עיניו, ומי שיעשה זאת וייתפס ישלם על כך (ממש כפי ששחר מזרחי שילם, ועוד די בזול).

לרוב אני אוהב לקרוא את תגובותיך, אלא שהתגובה הנ"ל דמגוגית. למיטב ידיעתי העבריין שתקף את השוטר טרם נתפס ובטח שטרם נשפט. האם כבר מעכשיו אתה יודע מה יהיה עונשו? אם כך, על מה בדיוק ביססת את תגובתך?

נמתין שהמנוול ייתפס ויישפט. אם עונשו יהיה קל יותר מהעונש שנגזר על ההוא שתקף את בייניש - ואללה, אני מסכים איתך. רק בוא לא נקדים את המאוחר.

אלעד הוא נתפס, יחד עם אחיו החצוף וה-חש-את-עצמו-גבר-על-שוטרים.

אני מאמין שאם הוא היה מנטרל לו את העיניים עם פלפל או מהמם לו את הלב עם טייזר, זה היה עובד יותר טוב. אבל עדיין האקדח היה עושה עבודה טובה יותר. זו דעתי. למרות שאם אני אקלע למצב כזה במשמרת, אני אחשוב פעמיים אם להשתמש בנשק.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני חושב שהמצב הכי טוב היה אם אוניית המעפילים שהביאה את הסבא והסבתא שלו לארץ היתה טובעת וכולם היו נספים, רק שזה קצת, איך נגיד, לא מידתי, ובתוך תוכך אתה יודע זאת היטב, אחרת לא היית חושב פעמיים אם להשתמש בנשק.

כששוטרים עומדים לדין על כך שהפעילו נשק כלפי פושע כולם ישר בוכים פה. דווקא במקרה שבו החוק כן העניק לשוטר יכולת מסויימת להתגונן מפני התוקף ואילו השוטר לא מימש את היכולת הזאת מסיבותיו שלו - אתם באים בטענות אל החוק?! ואללה יופי...

אגב, עכשיו שמתי לב שהכולירע נתפס. נותר רק להמתין ולראות כיצד העסק הזה יתפתח. אני מאחל בכל לבי לו ולאח המוצלח שלו לחוות בכלא חוויה רקטלית מהסוג ששמור לעברייני מין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
דמגוגיה במיטבה. אף חוק באף מקום בעולם לא מרתיע אנשים לא נורמטיביים, מה שמכונה עברייני קריירה, גדולים וקטנים כאחד.

אם לצטט טיפה את "ספרות זולה" - I dare you, I double dare you למצוא מקום אחד בעולם שבו החוק מרתיע אנשים לא נורמטיביים.

כנראה התנסחתי לא נכון. מה שאני אומר זה שלדעתי כשלשוטר תהיה יותר סמכות או יכולת להפעיל כח, והעבריין ידע את זה הוא יחשוב פעמיים לפני שהוא נותן לו אגרוף ומפיל אותו אדמה.

ברור שיש אנשים שאי אפשר להרתיע והפתרון היחיד זה רק לכלוא ולהרחיק מהחברה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני חושב שהמצב הכי טוב היה אם אוניית המעפילים שהביאה את הסבא והסבתא שלו לארץ היתה טובעת וכולם היו נספים, רק שזה קצת, איך נגיד, לא מידתי, ובתוך תוכך אתה יודע זאת היטב, אחרת לא היית חושב פעמיים אם להשתמש בנשק.

כששוטרים עומדים לדין על כך שהפעילו נשק כלפי פושע כולם ישר בוכים פה. דווקא במקרה שבו החוק כן העניק לשוטר יכולת מסויימת להתגונן מפני התוקף ואילו השוטר לא מימש את היכולת הזאת מסיבותיו שלו - אתם באים בטענות אל החוק?! ואללה יופי...

אגב, עכשיו שמתי לב שהכולירע נתפס. נותר רק להמתין ולראות כיצד העסק הזה יתפתח. אני מאחל בכל לבי לו ולאח המוצלח שלו לחוות בכלא חוויה רקטלית מהסוג ששמור לעברייני מין.

אלעד, תדמיין את עצמך בסיטואציה. אתה חוטף מכות איומות. יש לך זמן לחשוב אם יש לך סמכות ירי? אתה רק מגלגל במוחך הקודח מה עשו לקודמים והביצים שלך הופכות לצימוקים כשאתה חושב מה יעשו לך אם תשתמש בנשק.

אין לשוטר טיפת זמן באירוע כזה לחשוב מה יהיה. מה גם, שהשוטר הוצב לבדו, שזו תקלה מבצעית קשה. שוטרים תמיד צריכים גיבוי.

יצא לי כמה פעמים להרהר באפשרות התזת גז פלפל (אמנם לא נשק חם/קר, אבל מוגדר כנשק לא קטלני), אבל תמיד הגעתי למחשבה על הדו"ח פעולה שבו אני צריך סיבה ממש ממש טובה להסביר למה השתמשתי בכוח (גז פלפל נחשב כוח). במצב כזה אני מעדיף לקחת צעד אחורה, מה שנקרא להקפיא מצב - מה שתמיד עובד - ולחכות לתגבורת איתה אנחנו "מסתערים" ולא צריכים כוח מלבד הידיים. ומי שמכיר את שוטרי מעלה אדומים מכיר כמה שוטרים רציניים.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
אני חושב שהמצב הכי טוב היה אם אוניית המעפילים שהביאה את הסבא והסבתא שלו לארץ היתה טובעת וכולם היו נספים, רק שזה קצת, איך נגיד, לא מידתי

עם כל הכבוד , אתה מגזים קצת לדעתי .

לא מגונן על החשוד ולא מצדיק אף פעולה שלו בסיטואציה הנוראית הזו .

הבחור עשה טעות , הוסיף חטא על פשע וכנראה יקבל את העונש המגיע לו ( לגבי זמן בכלא זה כבר תלוי בשופט).

לא חושב שיש צורך להטביע את הסבא והסבתא שלו ..

פורסם
אני חושב שהמצב הכי טוב היה אם אוניית המעפילים שהביאה את הסבא והסבתא שלו לארץ היתה טובעת וכולם היו נספים, רק שזה קצת, איך נגיד, לא מידתי,

הוא אמר את זה כקוריוז.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

I dare you, I double dare you למצוא מקום אחד בעולם שבו החוק מרתיע אנשים לא נורמטיביים.

זה לא עובד ככה. זה לא שיש אנשים רגילים לחלוטין ומשוגעים לגמרי וכלום באמצע. להיפך: הרוב הם איפה שהוא באמצע. ולכן יש משמעות רבה להרתעה, למרות שאינה משפיעה על כולם.

דני

פורסם
כנראה התנסחתי לא נכון. מה שאני אומר זה שלדעתי כשלשוטר תהיה יותר סמכות או יכולת להפעיל כח, והעבריין ידע את זה הוא יחשוב פעמיים לפני שהוא נותן לו אגרוף ומפיל אותו אדמה.

ברור שיש אנשים שאי אפשר להרתיע והפתרון היחיד זה רק לכלוא ולהרחיק מהחברה.

עם כח האדם המצוי בעת זו במשטרת ישראל זה לא ממש אפשרי לדעתי. או שהשוטר לא יעשה כלום (ואף יפעל יד אחת עם הנחקר על מנת לסגור את התיק, כמו שהיה במגדל העמק אאל"ט), או שיתהפך עליך וישתמש בכוח לא מידתי (שחר מזרחי, מאיר קנדרו). זו בעיה רצינית, ואני לא צוחק לשניה. אין יראת כבוד כלפי השוטר כמו שיש במדינות אחרות, אלא פחד אמיתי שהשוטר "יתהפך" עליך. תראה את מיטב פניני המשטרה בשרשור המקביל שקיים פה באוף טופיק. אלימות, איומים, תיאום ראיות - רק לא עבודה נורמלית.

זה לא עובד ככה. זה לא שיש אנשים רגילים לחלוטין ומשוגעים לגמרי וכלום באמצע. להיפך: הרוב הם איפה שהוא באמצע. ולכן יש משמעות רבה להרתעה, למרות שאינה משפיעה על כולם.

דני

במקרה הזה אני חולק עליך. לפחות בהיבט הפלילי (נשים דיני תעבורה בצד) רוב רובם המכריע של האזרחים נחשבים נורמטיביים ולא עוברים על החוק מעצם קיומו. המיעוט הוא עברייני הקריירה, עבורם העונש הקבוע ופעולות האכיפה שבצדו הן לא יותר משיקול נוסף במערך השיקולים המתווים את מתחם הסיכון בעבודה. לא יותר מזה. לכן אלמנט ההרתעה זניח וכל מה שנשאר הוא אלמנט הענישה (כדי לרצות את תאוות הנקמה שבציבור) וההרחקה מאותו הציבור.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אלעד, תדמיין את עצמך בסיטואציה. אתה חוטף מכות איומות. יש לך זמן לחשוב אם יש לך סמכות ירי? אתה רק מגלגל במוחך הקודח מה עשו לקודמים והביצים שלך הופכות לצימוקים כשאתה חושב מה יעשו לך אם תשתמש בנשק.

וטוב שכך, שמעתי - ממקור ראשון - מספיק סיפורים של שוטרים שהאזרח "לא בא להם בטוב" והם פיצצו אותו במכות.

כשנדרשו לנמק טענו שהוא תקף אותם או התנגד למעצר, אפילו שלשוטרים מידות גוף של מקררים והמוכה הוא שחיף במשקל 60 ק"ג.

המקרים האלה מתרחשים בתדירות גבוהה מידי, והיופי שבהם שלכל השוטרים גירסה אחידה ובלתי ניתנת להפרכה - "הותקפנו בידי החשוד".

לפיכך, באמת שאין לי רצון לראות סמכויות ירי נרחבות בידי שוטרים, שאז הוצאות להורג ללא משפט יהפכו לאירועים שכיחים.

ג.נ. - לכותב תעודת יושר אז נא לא לחפש את הסיבות לתפיסת העולם שלי בפוזיציה - אלא נכון לחפש אותן בחוסר האמון המוחלט שאני רוחש כלפי הגוף הזה שניקרא "משטרה".

• תוכן חדש...