Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אחריי התעייצות באמת מקיפה פה באתר ותודה לכל העוזרים הלכתי לכל חנויות הצמיגים בבאר שבע ואלה הם הציגים שיש להם פה הייתי רוצה שוב עזרה במה כדאי לי אז ככה

יש את הfalken דגם v ב1400 יש את komho ב1640 יש את mayrun שלפי השם זה אומר אולי יסעו ב1000 יש את החברות יקרות שזה טיפון גודיר ויוקוהומה שרוצים מעל 2200 אז לא הלכתי עליהם יש את jinyu ? ב1100 וsagitar 1100 גם אז ההתלבטות בתכלס היא בין הפלקן לקומהו כל השאר לא מצאתי שום מידע עליהם באינטרנט כנראה שהם סתם סינים גרועים ולא ניקח סיכון אז מה כדאי לי?

פורסם

לא ציינת את הדגמים של הצמיגים, אלא רק את שמות החברות. כמו כן לא ציינת מה המידה, כך שלא ניתן לחוות דעה לגבי המחיר בו הם הוצעו לך. אני משער שה פאלקן אשר הציעו לך זהו ה ze 912. אם אכן כך הדבר, וזהו הצמיג המוצע לך, זאת תהייה בחירה טובה ביחס לתקציב.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

דבר ראשון: טייפון זאת חברה על הפנים והיא לא

מתקרבת לגודייר,יוקוהמה וכ׳ו.

דבר שני: לא ציינת את סוג הרכב,מידת הצמיגים,סוג הנסיעה וכמות

הנסיעה.

דבר שלישי:הפאלקן מאוד מומלצים אם בכוונתך לא להשקיע סכום

כסף גדול אבל אני לא ממליץ לך לרכוש צמיגים סיניים כי אתה

בסוף תיצטער על כך והסיבות לכך הם:חוסר אחיזה,רעש מיותר,לא עמידים

לאורך זמן,נוחות הנסיעה נפגמת.

ואם יש ברשותך את האפשרות להשקיע עוד קצת אז כמובן שיש צמיגים יותר טובים

מהפאלקן אבל זה כבר עניין של תקציב.

דבר רביעי: שלא יעבדו עליך שטייפון זו חברת בת של קונטיננטל כי היא לא.

טייפון היא חברה סינית לכל דבר ולכן היא לא מומלצת.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אז יש לי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2003 שיש בה צמיגים של סוג סיני כלשהו ככה קניתי מהבן אדם והגודל הוא 195/55 r15 v85. הנסיעות שלי הם בדרך כלל בעיר עבודה וחזור משהו בקטנה בקיץ אני מניח שאני ייסע הרבה לים וכאלה מחוץ לעיר שזה שעה נסיעה זה מה שאני נוסע ופה בפורום הציעו לי על פאלקן ze912 ואני נתתי לך את מה שלבאר שבע יש להציע אין הרבה בחר כמו שאתם רואים והרוב זה סיני. כמו mayrun (אולי ייסע )

פורסם

פאלקן 912 יהיו מעולים .

להבא, תשתדל לרשום הודעות ברורות, עם סימני פיסוק.

בהצלחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש את הfalken דגם v ב1400

v זהו אינו דגם הצמיג אלא קוד המהירות שלו . תברר מהו הדגם של הצמיג, לדעתי זהו בכל זאת ה ze912 אשר הומלץ לך.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

• תוכן חדש...