Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט בין 3 דגמים, באותו טווח מחירים של כ- 35K: הונדה ג'אז 2003, טויוטה קורולה RunX 2003-4, או דייהטסו סיריון 2007-8.

הרכב מיועד בעיקר לנסיעות עירוניות. אנחנו זוג, ומתכננים לפחות 2 ילדים בעתיד הלא רחוק. למרות שרוב הנסיעות מתוכננות להיות בעיר, רצוי שהרכב יהיה יציב ונוח לנסיעות בינעירוניות ממושכות מדי פעם.

לגבי הדייהטסו, ידוע לי שהוא רכב מומלץ ופופולרי, רק שקשה למצוא כאלה שאני שלם עם הקניה שלהם - רובם ככולם היו בליסינג או השכרה, וקשה למצוא רכב כזה עם פחות מ- 110 אלף ק"מ ב-5 שנים. לכן התחלתי לחשוב לכיוון של ההונדה או הטויוטה, רק פה אני חייב להתפשר על שנתון.

אשמח להמלצות וחוות דעת. תודה :)

פורסם

הטויוטה היא הגדולה הנוחה והטובה בין שלושת הדגמים הללו.

דייהטסו סיריון קטנה כנ"ל הונדה ג"אז.

הטויוטה משפחתית אמינה וטובה!!

עדיפה גם בהתאם לצרכים שאתם מציינים פה.

בהצלחה אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

הסיריון- נכון שהשנתון שלה יותר מתקדם, אך היא לא לצרכים שלך.

היא קטנה ונכון שהמושבים שלה מתקפלים אך לרכב ראשי למשפחה עם ילדים בדרך, לדעתי אתה לא תהיה מרוצה.

בנוגע לקורולה השנתון קצת ישן אך כדאי לבצע בדיקה ואז נהיה יותר חכמים

פורסם

קח בחשבון של RUNX יש לא מעט תקלות סדרתיות,בעיקר בשנתונים האלה,תעשה חיפוש בפורום לגבי זה,אתה תמצא בקלות.

אני הייתי הולך על ההונדה,היא בנויה לגובה ומאד מרווחת יחסית לגודל החיצוני שלה,היא מאד חסכונית בדלק וגם מאד אמינה.

• תוכן חדש...