Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביואיק

אליהו אליהו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

יש לי בלי עין הרע 3 ילדים ואני צריך רכב עם 5 מקומות שהוא רחב מאחורה מספיק ל3 כסאות ילדים.

ראיתי את הביואיק לאקרוס והוא רחב, אבל אני לא יודע כלום על הרכב אם הוא אמין, כמה דלק הוא שותה, כמה מזמנו הוא יושב במוסך, כמה עלות תחזוקה, מה החלקים ש"הולכים"לו וכו'.

אם למישהו יש ידע אינטימי על הרכב ,אשמח אם יכתוב חוות דעת מפורטת

תודה

אליהו

פורסם

למה דווקא ביואיק להקרוס? אם אתה בוחר מכונית לפי מידת הרוחב - למה לא פורד מונדיאו לדוגמא - יותר רחבה ואפילו יותר תא מטען בעשרות אלפי ש"ח פחות.

אפשרות אחרת היא ללכת על רכב עם 3 שורות מושבים - לדוגמא המיצובישי אאוטלנדר שאמור להיות אמין יחסית ובעל צריכת דלק שפויה יחסית לקטגוריה.

בכל אופן - אתה חייב להיות יותר ספציפי בדרישות שלך.

פורסם

כתבתי מה אני רוצה. אני רוצה אמינות וצריכת דלק נורמלית (1/10).

מבחינת מחיר התקציב הוא באיזור 60 אלף. מצאתי כבר רכבים עם נתונים סבירים למחיר הזה.

מישהו מכיר את הרכב?

פורסם

תוציא ממנו בין 1/6 ל-1/9 תלוי בסגנון הנהיגה שלך אם הרוב בינערוני תהיה יותר קרוב ל-1/9 בעירוני תהיה יותר קרוב ל-1/6

מנוע ה-3.8 הוא מן המוצלחים שבמנועי GM והוא די אמין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין לי ידע אינטימי עם הרכב ואני מקווה שגם לא יהיה לי.

אבל הקונסיומר ריפורט עשה בשבילך את רוב עבודת המחקר. כל מיני תקלות מעצבנות, אבל על המנוע אכן אין תלונות.

בוחני הריפרט מדדו צריכת דלק של 9 ק"מ לליטר - שבפקקים של ארצנו הצפופה יהפכו כנראה ל-8 או פחות (ועד 6 במתווה עירוני כפי שנכתב מעלי).

לא ברור לי מדוע אתה כל כך להוט להיות הבעלים של ביואיק להקרוס, אלא אם אתה מחפש המון פח לשקל.

המכונית לא ממש מצטיינת בכלום ויש אלטרנטיבות ממש טובות (הזכרתי את המונדיאו האחרונה כדוגמא).

• תוכן חדש...