Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שקע מצת - סיטרואן קסרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי כיסוי לשקע המצת ואני מנסה להלביש אותו על המצת.

אני יושב על זה כבר שעות, לאחר אינסוף נסיונות הצלחתי לחלץ את החלק בתמונה אחרי שמצאתי את עצמי קונה סט מברגים ומנסה להגיע לברגים במקומות בלתי אפשריים.

שאלתי היא, כיצד אני יכול לפרק את החלק העגול של המצת על מנת להשחיל שם את הרצועה של הכיסוי?

התחלתי לחשוב שאולי כל זה חלק אחד, נסיונות לסובב את זה, להפעיל כוח במקומות שנראו לי אסטרגיים לא עזרו.

אני מפחד להפעיל יותר מדיי כוח מחשש לשבור את הפלסטיק.

כיצד בכל זאת ניתן להפריד ביניהם?

תודה!socket.jpg

פורסם

לפני כמה זמן התקנתי אצלי בברלינגו שקע 12 וולט נוסף.

כשקניתי אותו, גיליתי שקיימים שני פריטים נפרדים:

1. שקע למצת סיגריות

2. שקע 12 וולט לחיבור אביזרים

לראשון יש תאורה.

לשני אין תאורה אבל יש כיסוי.

שקע למצת סיגריות מגיע ללא כיסוי (הרי מצת הסיגריות אמור להיות תקוע בו) ונראה לי שלא תוכל להלביש את הטבעת של הכיסוי, כי לא יהיה לה מקום.

ז"א לאחר הרכבת הטבעת, מכלול השקע לא ינעל למקום.

הנ"ל בגדר הנחה בלבד, לא ניסיתי בעצמי.

פורסם

הטבעת היא בעובי של מ"מ, אני רוצה להאמין שהיא לא תפריע.

אם אצליח לפרק את הגליל המתכתי מהפלסטיק האפור אוכל לנסות זאת.

פורסם

אולי אבל לפי כוונת המשורר לא אמור להיות לזה כיסוי. בדקת שהוא בכלל נתפס למקום?

גם לי היה קשה להוציא את המכלול בברלינגו.

אצלי היו על בית המצת שתי צלעות מפלסטיק בצורת משולש, שמחזיקות אותו במקום. ופשוט על ידי הפעלת כוח פיזי לא מתון בכלל דחפתי את כל היחידה החהצה והיא יצאה.

• תוכן חדש...