Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שילמת 500 שח לבדיקה ולא ביקשת לצאת עם הבוחן לרכב לראות את הפגיעות בפח? יכול להיות דפיקות מיקרוסקופית חסרי משמעות. על פנין נשמע כסתח רגיל. ממש לא הייתי פוסל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אז שיסביר לך מה תוקן ואיפה. מעולם לא ראיתי טופס בדיקה בלי פגיעות פנ משמעות נמוכה. זה לא קשור בכלל לתאונות.

אם יקר מדי... אל תקנה השוק מת מי מוכר במחירון?

אם זול מדי... חשוד בטח עבר תאונה.

מפחידים אותך בלי פרופורציה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה תמיד ככה- משום מה אני מתרשם שזו לא קומבינה..

בנוסף לצמיגים ולפרונט, כמה יעלה לי להחליף רצועה מותחנים וגלגלות? על חבר של המשפחה, זה לבד עבודה של כ - 1400 ש״ח בנוסף ל 1700 על הצמיגים ו200 על הכיוון פרונט.

סה״כ כ-3300 ש״ח עבודה , אלא אם אני יחליט לחדש את כלל הצמיגים(יש הצדקה לכך?)

פורסם
זה תמיד ככה- משום מה אני מתרשם שזו לא קומבינה..

בנוסף לצמיגים ולפרונט, כמה יעלה לי להחליף רצועה מותחנים וגלגלות? על חבר של המשפחה, זה לבד עבודה של כ - 1400 ש״ח בנוסף ל 1700 על הצמיגים ו200 על הכיוון פרונט.

סה״כ כ-3300 ש״ח עבודה , אלא אם אני יחליט לחדש את כלל הצמיגים(יש הצדקה לכך?)

2 צמיגים ב1700 ש"ח?

לא הגזמת מעט?

פורסם

תעשה הפרדה בין מצבו של הרכב לבין עלות התיקונים.

אם מצבו של הרכב מתאים לך, תקזז מהמחיר המבוקש/מצופה חלק כזה או אחר מעלות התיקונים.

המוכר לא צריך להחליף לך 4 צמיגים לחדשים... בכל זאת זה לא רכב חדש.

תנסו להגיע לעמק השווה מבחינת המחיר.

לא מבין למה צריך להחליף מותחנים ברכב בן שלוש עם 45K....?

מה שכתוב לך בדו"ח על פי רוב סתם קשקוש.

בכל מקרה בדוק הצעת מחיר במוסך רון המומלץ.

• תוכן חדש...