Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אירופה החמה

gozal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני מתכנן לנסוע שבוע הבא לאירופה אבל יש בעיה, אירופה כמו אירופה, רוב המקומות הם לרוב קרים, רציתי את עזרתכם לדעת אילו מקומות יותר חמים ויותר נעימים לנסוע בעונה הזאת?

תודה.

Polo 2012

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע למה לך, אך נסה לבדוק את דרום איטליה- נניח הטמפרטורה בנאפולי. ניתן לנחות ברומא ומשם לנסוע דרומה. אולי גם מרכז איטליה- עניין של מזל.

סיציליה.

יוון, איי יוון, קפריסין, כרתים.

דרום ספרד.

אם אתה רציני בעניין, פנה לסוכן נסיעות שכותב בפורום בכינוי "סלע". הוא ישמח לסייע ארגון חבילה במחירים סבירים ובייעוץ.

מי יתן והשמש תלווה את צעדייך.

פורסם

בעונה הזאת יש לך סיכוי של כדור שלג בגיהנום. אם אתה רוצה משהו חם בחורף, סע לאוסטרליה.

בעצם יש את האיים הקנריים - נמצאים באפריקה (ליד מרוקו) אבל שייכים לספרד. סוג של אירופה.

פורסם

הבנתי...

אז לאיפה כדאי לטוס ושיהיה יותר חם מאירופה?

מחפשים לטוס ל4 5 ימים בסבבה בלי לקפוא מקור בהוצאות סבבה יחסית.

Polo 2012

פורסם
בעצם יש את האיים הקנריים - נמצאים באפריקה (ליד מרוקו) אבל שייכים לספרד. סוג של אירופה.

+100

חמים ונעים וזול מאוד. רק הטיסה יקרה, אז סע לשבועיים והכל יתאזן.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אז בסוף הוחלט על ברצלונה, אפשר לומר שזה המקום היותר חם שיש עכשיו באירופה.

אני חייב לציין שאילן המכונה כ-'סלע' בפורום עזר לי מאוד עם בחירת היעד ועם מחיר מצויין :) כיף לעשות עסקים עם אנשים טובים מהפורום!

Polo 2012

פורסם

סוכני נסיעות רלוונטיים היום בערך כמו מוכרי פטיפונים או קרח יבש למקרר.

תמיד טוב לשמוע על עסקה כדאית בין שני חברי פורום, אבל בחייאת ראבק... :roll:

פורסם

דריש היקר

אני מבין שקשה לך לשמוע פרגון, אבל מה לעשות, לפעמים יש אנשים שלא חושבים כמוך, ואולי טוב שכך.

אגב, מותר לדעת במה אתה עוסק?

אולי גם אתה לא רלוונטי?

אני , בכל אופן, מתפרנס ביושר כבר הרבה שנים בתחום הזה.

ולרועי, שמחתי לעזור, מאחל לך נסיעה טובה וכיפית, תהנו ותחזרו בשלום.

בברכה

אילן סלע

סלע

פורסם

אל תיקח את זה אישית. אינני מכיר אותך, דיברתי על המקצוע באופן כללי ולא עליך כבן אדם.

את הרקורד המקצועי שלי תוכל לראות בחתימה (משעשע כיצד אנשים תמיד מפספסים זאת).

במקרה גרתי מספר שנים בברצלונה ואני יודע מה המצב שם בתקופה הזאת. חם זה בד״כ לא.

כמובן שיש דברים שקשה לראות מעבר למסך המחשב, כאלה שמערכת אמדאוס לא תספר לך.

היה נשלח הבחור ליעד אקזוטי ולא מוכר במחיר נח, דיינו, אולי כולנו היינו לומדים משהו חדש.

הבחירה המקורית בברצלונה רק מחזקת את תחושתי שהמקצוע והעוסקים בו מיותרים למדי,

להוציא קהלי יעד מסויימים כמו פנסיונרים או אנשים שעדיין לא גילו את האינטרנט. או האש.

פורסם

בברצלונה בעונה הזאת רוחות שמעיפות אותך.

ומה שאמרת לגבי סוכן - נכון.

סוג האנשים שצריכים סוכן (וגם טיול מאורגן ומדריך - קצת פחות מושפע , בעיקר במקרים האבסורדיים שעולה פחות מטיסה +מלון ,אבל קיים) הצטמצם מאד.

פורסם

דריש

אתה ממשיך בסגנונך השחצני, וכיוון שאינני מכיר אותך, ייתכן כי סגנון כתיבתך אכן מעיד עליך.

תפרגן, זה לא כואב , וזה גם חינם.

מזל שלא אתה קובע אלו מקצועות רלוונטיים ואלו לא.

אני מבין שאתה שועל נסיעות ותיק, אבל יש אנשים שעדיין לא היו בברצלונה, כך שבשבילם זה יעד אקזוטי.

נראה אותך מרכיב לוח טיסות לאיש עסקים, 5 טיסות ב 5 ימים במחיר נורמלי.

אבל למה אני טורח להגיב לך בכלל?

סע לשלום, דרך האינטרנט.

סלע

פורסם
דריש

אתה ממשיך בסגנונך השחצני, וכיוון שאינני מכיר אותך, ייתכן כי סגנון כתיבתך אכן מעיד עליך.

תפרגן, זה לא כואב , וזה גם חינם.

מזל שלא אתה קובע אלו מקצועות רלוונטיים ואלו לא.

אני מבין שאתה שועל נסיעות ותיק, אבל יש אנשים שעדיין לא היו בברצלונה, כך שבשבילם זה יעד אקזוטי.

אבל למה אני טורח להגיב לך בכלל?

סע לשלום, דרך האינטרנט.

הייתי בענף,כך שבטח שאינני נגדך והייתי שמח לו היה לו עתיד.

נסיעות עסקים מסובכות (אמנם אני מכיר תכנות סוכנים) אני מסדר לעצמי כבר שנים. עם לגים לא מנוצלים/מבוטלים וכל החוכמעס.ואני במחשבים די אפס. ילד בן 12 עושה את זה. כמו שהייתי משתגע שילד כזה יושב בסוף האוטובוס עם טונה תדפיסים מהאינטרנט ומתקן אותי, שאני עשרות שנים עושה את המסלול בהליכה אחורה, בפעם הראשונה שיצא מהארץ. זה המצב.

פורסם

זה כנראה החלק היחידי בתגובתך האמוציונלית שראוי להתייחסות. חבל שאתה מתעצבן במקום להסביר לי באופן רגוע היכן אני טועה, יש מצב שאשתכנע, כבר היו דברים מעולם בקארזפורום.

לענייננו - ניקח את הדוגמה התיאורטית שלך ונקצין קצת, נוסיף לכך שבאמצע המסע המתוכנן בקפידה אחת מחברות התעופה פושטת רגל לפתע, וזו החברה היחידה מכל הרצף אשר איתה סגרת ושילמת מראש עבור משקל יתר לא קטן... מה תעשה אז ובאיזו מהירות תגיב? בשורה התחתונה, כמה זמן אותו איש עסקים יבלה בחוסר ודאות עד שתבנה לו תכנית אלטרנטיבית ותעדכן אותו בשינויים?

התשובה אצלי, ממקרה אמיתי שקרה בעבר הלא רחוק - פחות משעה. זה הזמן שלקח לי להיכנס לאינטרנט, לבנות מסלול חלופי ולסגור טיסת קישור חלופית עם שתי חברות לואו-קוסט קטנות שספק אם אתה וחבריך למקצוע בכלל שמעתם עליהן. כאמור, יש דברים שלא מופיעים באמדאוס.

את המקרים בהם נאלצתי לשנות תכניות נסיעה/טיסה/מלון הפסקתי לספור בשלב מסויים, זה קרה יותר מדי פעמים. בימינו כל מי שיש לו סמארטפון ואינטרנט סלולרי (או אפילו סתם אינטרנט בבית) יכול לעשות את זה יותר מהר ממך ואחרי פעם-פעמיים גם יותר טוב ויותר זול. בניגוד לסוכן ביטוח או פנסיה למשל, סוכן נסיעות לא צריך "להבין" כלום, זו לא הנדסת טילים ואפשר למצוא תשובה לכל שאלה בין ויקיפדיה לאתרי חברות התעופה. המידע נגיש, פתוח וברור, במיוחד בישראל המתאפיינת בשיעור חדירה גבוה של טכנולוגיה ורמת אנגלית טובה בקרב האזרחים.

סוכני נסיעות הם שריד היסטורי לתקופה בה הגישה לפלטפורמות ההזמנה הייתה מוגבלת, כשטיסה או נופש היו ארוע וחוויה והידע בנושא היה מוגבל. היום להזמין טיסה או מלון זה כמו לקנות כרטיס לאוטובוס, כל אדם שיודע אנגלית בסיסית יכול להיכנס לאינטרנט ולעשות הכל לבד וללא מתווכים. וזה חשוב במיוחד ברגע שיש בעיה - את שלושת הזיכויים האחרונים שלי מחברות תעופה קיבלתי ישירות לחשבון בתוך עשרה ימי עבודה, אם הייתי עושה זאת דרך סוכן כנראה שהייתי מחכה עד היום.

הסגנון שלי לא שחצני - הוא פשוט ריאליסטי, קר וחף מאמוציות מיותרות. אינני טוען שצריך לסגור לאלתר את כל סוכנויות הנסיעות בארץ, פשוט ציפיתי שהבחור יקבל מעצתך איזשהו ערך מוסף, וזה לא קרה.

• תוכן חדש...