Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעמד לטלפון לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקלתי במקרה בזה: http://www.buy2.co.il/o/fe312d32-ab34-4336-81a7-9714cae553e9?utm_source=mako&utm_medium=mako_hp_kubia&utm_campaign=dailyDeal_fe312d32-ab34-4336-81a7-9714cae553e9

נשמע נחמד, נכנסתי לאיביי וראיתי שאין אותו ביותר זול כרגע.

האם למישהו יש נסיון עם המעמד הנל? שווה לקנות אותו במקום להזמין מאיביי מעמד פשוט וזול?

גם קצת מוזר שאיסוף המוצר הוא מכפר קאסם אבל ניחא.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
נקלתי במקרה בזה:

האם למישהו יש נסיון עם המעמד הנל? שווה לקנות אותו במקום להזמין מאיביי מעמד פשוט וזול?

לפי דעתי זה מחזיק בדיוק לחודש ואז הפלאפון שלך יפול.

איך זה תופס, זה דבק?

לי אישית יש מעמד iOttie Easy One Touch הכי נוח וטוב שיש, אם אין לך בעיה להשקיע עוד קצת כסף.

פורסם

אני לא מבין בזה אבל אולי זה עשוי מחומר דומה לחומר הזה: http://www.ebay.com/itm/Magic-Jelly-Sticky-Mount-Car-Dashboard-Holder-Pad-Dash-Mat-For-Cell-Phones-Keys-/181048207523?pt=US_PDA_Accessories&hash=item2a275068a3

אגב זה נראה מופרח אבל ראיתי סרטונים ביוטיוב וזה באמת נראה מדהים החומר הזה

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אני משתמש במתקן הזה (קניתי 2 לשני המכוניות) כבר 5 ימים ו:

1. מוצר נחמד הסלולרי נדבר למשטח ובעיקרון לא נופל (נפל רק פעמיים (-: )

2. לא כ"כ נוח לשחרר את הסלולרי אבל מתרגלים.

3. הבסיס נראה פלסטיק איכותי למרות שלאחר שבת הגעתי והמתקן היה על הרצפה, הדבקתי שוב ועד עשיו הוא נשאר.

מקווה לא להתאכזב אחרי מס' מתקנים שכשלו בשמש הישראלית.

פורסם
נקלתי במקרה בזה: http://www.buy2.co.il/o/fe312d32-ab34-4336-81a7-9714cae553e9?utm_source=mako&utm_medium=mako_hp_kubia&utm_campaign=dailyDeal_fe312d32-ab34-4336-81a7-9714cae553e9

ניסיתי את ה"תכשיט" הזה, עם קייס זה החזיק את הנייד סביב ה 2-3 דקות, ללא קייס זה החזיק את הנייד בממוצע 20 דקות עד שהנייד צולל צלילה חופשית לכיוון ידית ההילוכים :x (במספר נסיונות..)

המלצה שלי: המנע! חבל על הכסף.

פורסם
באיזה מכשיר סלולרי אתה משתמש?

אם המכשיר נפל לך אז אני חושב שאני אוותר, תודה :)

מוטורולה רזר בכל אופן נראה שהמכשיר מחזיק יפה את הטלפון (שוב נפל פעמיים אבל אני נוסע המון )

אבל המלצה חד משמעית רק בעוד חודש.

פורסם
אני לא מבין בזה אבל אולי זה עשוי מחומר דומה לחומר הזה:

אגב זה נראה מופרח אבל ראיתי סרטונים ביוטיוב וזה באמת נראה מדהים החומר הזה

כל מתקן שמחזיק לך את הפלאפון ע"י דבק זה בזבוז של כסף, זה פשוט לא מחזיק.

וסתם בסוף ישבר לך הפלאפון.

פורסם

תקרא שוב.. זה לא דבק, זה סוג של גומי עם חיכוך מאוד גבוה.

והטלפון שלי עשוי מאלומיניום עם מגן ג'ל סיליקון ככה שגם אם הטלפון יפול על הרצפה המרופדת של הרכב בלי סוף לא יקרה לו כלום.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
תקרא שוב.. זה לא דבק, זה סוג של גומי עם חיכוך מאוד גבוה.

והטלפון שלי עשוי מאלומיניום עם מגן ג'ל סיליקון ככה שגם אם הטלפון יפול על הרצפה המרופדת של הרכב בלי סוף לא יקרה לו כלום.

זה עדיין זבל שלא יתפוס לך את הפלאפון אחרי כמה שבועות, שמע אם אתה רוצה תקנה אבל עוד חודש אתה תזרוק את זה לפח, אז לא חבל על ה50 שקל?

ותתפלא גם אם הוא יפול על הרצפה המרופדת שלך זה עדין עושה נזק ובסוף כן יקרה משהו.

פורסם

יש משהו בסגנון באייבורי.. על אותו עיקרון בדיוק, לא הכי נוח ורואים שהסרטון הוא מסחרי, אם הוא באמת יוציא את המתקן כשהפלאפון דבוק מהחלון ועוד תוך כדי נסיעה וינער אותו כמו שהוא ניער סביר להניח שהוא לא יראה את האייפון יותר...

פורסם

אני לא בא להתווכח כנראה שאנחנו מדברים על מוצר שונה. בלינק השני שנתתי זה 3 דולר כולל משלוח וזה לא כמו המוצר שפרסמתי בהתחלה שכבר הבנתי שזה לא להיט.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
אני לא בא להתווכח כנראה שאנחנו מדברים על מוצר שונה. בלינק השני שנתתי זה 3 דולר כולל משלוח וזה לא כמו המוצר שפרסמתי בהתחלה שכבר הבנתי שזה לא להיט.

אני לא מתווכח איתך, אני רק רוצה שתבין שכל מוצר כזה(ראיתי את שניהם) יחזיק בדיוק לכמה שבועות וברגע שזה יהיה חשוף קצת לשמש זה יאבד את האחיזה שלו, ואז זה סתם.

עדיף לך להשקיע עוד קצת כסף ולקנות משהו איכותי במקום לקנות בזול ואז לזרוק את זה לפח אחרי שבוע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קניתי מאיביי ב7 דולר מתקן + מטען שתופס את המכשיר בלחץ, מסתובב 360 מעלות וגם קטן ולא מסתיר הרבה שטח בחלון בלי כל מיני פטנטים מפגרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...