Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי פז'ו 307 2008

מבקש המלצה על מוסכים מורשים ולא מורשים בבאר שבע.

ראיתי שבבאר שבע יש מוסך שרודר וגם של כרמלי.

ועוד משהו:

בעת העברת הבעלות בדאר קיבלתי שובר הטבה לשנה של לובינסקי ל:

"בדיקה מכאנית מקיפה לתקינות/המלצות טיפול

החלפת שמן מנוע ומסנן שמן בחינם, כאשר הטיפול מבוצע עפ"י מפרט הטיפולים של היצרן המתאים למכונית ובאמצעות חלפיםהמסופקים ע"י היצרן"

מישהו ניסה את ההטבה הזו? האם הכוונה שיש לשלם עבור הטיפול ורק השמן והמסנן בחינם?

פורסם

בבעלות פיזו כבר 8 שנים ואני מב"ש. מהנסיון שלי עם כרמלי אסתפק בלא הייתי מתקרב.

לובינסקי גם לא צדיקים אבל לפחות הרבה יותר אמינים והם מוסך יבואן.

מבחינת רמה מקצועית שני המוסכים טובים אך כאמור, אני לכרמלי לא אתקרב.

שאר המוסכים לא יטפלו ברכב באותה רמה וזאת רק בשל העובדה שהחלפים שלהם לא מקוריים ופחות איכותיים לדעתי.

אם מדובר בתיקון ברמה של מחזירי שמן,ציריות,טיימינג וכו.. הייתי הולך ללובינסקי אם מדובר רק בטיפול הייתי מסתפק במוסך מורשה כאשר את השמן מחברה טובה ורמת צמיגות מתאימה הייתי קונה בעצמי (שמן יבואן יקר ולא חייבים להשתמש בו) ואת שאר הרכיבים כמו מסננים קונה מקוריים ממוסך לובינסקי ומבקש מהמוסך להשתמש בהם.

מקווה שעזרתי.

פורסם
בבעלות פיזו כבר 8 שנים ואני מב"ש. מהנסיון שלי עם כרמלי אסתפק בלא הייתי מתקרב.

לובינסקי גם לא צדיקים אבל לפחות הרבה יותר אמינים והם מוסך יבואן.

מבחינת רמה מקצועית שני המוסכים טובים אך כאמור, אני לכרמלי לא אתקרב.

שאר המוסכים לא יטפלו ברכב באותה רמה וזאת רק בשל העובדה שהחלפים שלהם לא מקוריים ופחות איכותיים לדעתי.

אם מדובר בתיקון ברמה של מחזירי שמן,ציריות,טיימינג וכו.. הייתי הולך ללובינסקי אם מדובר רק בטיפול הייתי מסתפק במוסך מורשה כאשר את השמן מחברה טובה ורמת צמיגות מתאימה הייתי קונה בעצמי (שמן יבואן יקר ולא חייבים להשתמש בו) ואת שאר הרכיבים כמו מסננים קונה מקוריים ממוסך לובינסקי ומבקש מהמוסך להשתמש בהם.

מקווה שעזרתי.

תודה על ההתייחסות.

רק לא ברור משהו. כתבת "אם מדובר רק בטיפול הייתי מסתפק במוסך מורשה..." חוץ מלובינסקי (וכרמלי שאמרת שלא היית מתקרב) יש עוד מוסכים מורשים לפז'ו בבאר שבע? או שטעית והתכוונת למוסך לא מורשה?

• ספונסר פורום
פורסם

בבאר שבע יש שני מוסכים מורשים של פיג'ו - המרכזי של היבואן ומוסך כרמלי.

מוסך טוב לרכבי פיג'ו שאינו מורשה יבואן אך מתמחה ברכבים האלו הוא מוסך רכב דרום שבדרך חברון. אופציה טובה אחרת, שאינה בבאר-שבע אלא באזור היא שירותי רכב בארי שנמצא בקיבוץ בארי. המנהל המקצועי של מוסך בארי (יוגב) הוא גם חבר ותיק בפורום הזה ובוודאי ישמח לעזור לך עם כל שאלה או התלבטות.

פורסם
תודה על ההתייחסות.

רק לא ברור משהו. כתבת "אם מדובר רק בטיפול הייתי מסתפק במוסך מורשה..." חוץ מלובינסקי (וכרמלי שאמרת שלא היית מתקרב) יש עוד מוסכים מורשים לפז'ו בבאר שבע? או שטעית והתכוונת למוסך לא מורשה?

הכוונה היא למוסך לא מורשה.

• 10 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני עם פיג'ו 307 וקיבלתי המלצה על עדן עתידים בבאר שבע לטיפולים לאוטו, ואשמח לחוות דעת או המלצות בעיר ועל אילו טיפולים ללכת בשביל יישור קו אחרי טסט בקרוב. תודה מראש.

• תוכן חדש...