Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 ידני או אוטומט ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לרכוש פיג'ו 206, יש התלבטות כרגע בין שני אופציות

האחת : שנת 2002 אוטומט , 108 אלף ק"מ , יד 3 ,סה"כ הרכב בסדר והכל נראה ומרגיש תקין, ללא תאונות , מחיר : 19 אלף אבל הוא אמר שהוא גמיש אז אני מקווה להוריד 2-3 אלף.

השניה : שנת 2001 ידנית , 135 אלף ק"מ , יד 3, מבחינת המנוע וההילוכים הרכב במצב טוב , הבעיה היא כנראה הבולמים, ממש הרכב מרגיש כמו קופסאת פח שקופצת ורועדת ( מזכיר לי יותר את האלטו שיש להורים מאשר רכב צרפתי ), ברכב זה הוחלף לאחרונה מצבר חדש וקלאץ', והצבע על הגג ומכסה המנוע די דהוי. הבחור רוצה 14 אלף. יש גם איזושהיא בעיה שמד הטורים לא עובד והוא אמר שצריך לקנות איזה כבל ב 150 שח כדי לתקן את זה.

אני נוסע מאז ומתמיד על ידני, הנסיעות שלי הם עירוניות בחיפה ולכן אני נוטה לכיוון הידני כדי לסחוב יותר טוב בעליות וגם מבחינת חסכון, הדילמה העיקרית היא במקרה ואני יוריד אותו עוד קצת במחיר האם החלפת הבולמים תפתור את הבעיה המדוברת, נסעתי על כמה 206 לפניכן וממש נהנתי מאיכות הנסיעה ודווקא הדגם הידני הזה הזכיר יותר קופסאת פח, האם יכולה להיות בעיה מעבר לבולמים שחוקים שניתן להחליף ?

תודה מראש...

פורסם

הידנית עדיפה,הגיר האוטומטי של פיגו נחשב לבינוני ברמת האמינות,אם הוחלף מצמד יש לך שקט לכמה שנים טובות שזה יתרון.

יכול להיות שהוא מילא לחץ צמיגים לא תקין,אבל רוב הסיכוים שזה אכן בולמים,בולם עולה באזור ה 350 שקל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ב 206 מד הטורים לא מחובר עם כבל אלא בצורה חשמלית. תקנה גם 100 כבלים, זה לא יעזור לפיתרון התקלה.

בכל מקרה, באופן כללי הגיר הידני עדיף. אבל כיוון שכל ה 206 בישראל כבר נמכרו ונשארו 2 אחרונות בהחלט, אולי באמת אפשר לשקול גם אוטומט. או שתחכה קצת שיופיעו 206 אחרות למכירה. אני יודע שזה רכב מאוד נדיר, כמעט ולא רואים אותו על הכביש, אבל בטוח יופיע משהו, לא?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אולי הבחור ראה כבר כמה רכבים, ואלה שהזכיר פה הם עוד במצב יחסית טוב לשאר.

בכל מקרה ממליץ להעזר בסבלנות ולראות כמה שיותר רכבים, זה רכב נפוץ.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

ברור שעדיף ידני. הגיר האיטומטי של פיג'ו ממש מסרס את הרכב.

לי יש פיזו 206 XS ידנית , שנת 2002, עם מנוע 1600 ו 110 כ"ס. ממש רכב מדהים! אני נהנה ממנו כל יום, ולצערי אני עכשיו מוכר אותו כי החלפתי לרכב חדש אך חלש ממנו בהרבה (פיאסטה ידנית 1.2 - אבל חדשה).

גם אצלי הבולמים קצת גמורים, ומרגישים כל קפיצה בכביש. אבל זה פתיר ע"י החלפת בולמים.

הייתי מציע לך את הרכב שלי אבל נראה שאתה מחפש קילומטרז נמוך יותר (אצלי יש 190,000).

תום

פורסם

מצאתי רכב 3 דל' 1600 XS שנת 2003. ללא תאונות כך נאמר, יד שניה, נראה טוב, הוא רצה מחירון 23,5 אך הסכים למחיר של 20 אלף, האוטו עבר 183000 ק"מ, האם זה מחיר סביר ? במידה והאוטו אכן במצב שמור וללא הפתעות שימצאו בבדיקה, הרכב בבעלותו 7 שנים

• תוכן חדש...