Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צומת המשטרה בחדרה מול מגרש הרכב יש אחד שמכין לפי מידות לכל רכב, "רדיו שמח" זה השם של המקום.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אפשר טלפון , כעיקרון אפשר להזמין בטלפון או שצריך להגיע עם הרכב ללקיחת מידות ואח"כ לבוא עוד פעם?!

פורסם

תלוי מאיזה איזור אתה בצפון..

יש גם בצור-שלום, בתחנת דלק "פז" אם אני לא טועה.

הם עושים כיסויים ממש איכותיים וגם לא יקר-100-120 ש"ח.

פורסם

אתה מתכוון מול רפאל, טיפה יותר צפונה - איפה שתחנת פז(יש שם השכרת רכב) נכנסים ומייד בצד ימין יש רפד רכב - שם אתה מתכוון?

אתה אולי יודע אם צריך להגיע עם הרכב או שיש לו מוכנים?

פורסם
אתה מתכוון מול רפאל, טיפה יותר צפונה - איפה שתחנת פז(יש שם השכרת רכב) נכנסים ומייד בצד ימין יש רפד רכב - שם אתה מתכוון?

אתה אולי יודע אם צריך להגיע עם הרכב או שיש לו מוכנים?

קודם כל אם כבר אז "את מתכוונת" :wink: ..

וכן, שם..

לא יודעת אם יש שם השכרת רכב כי אני לא הייתי שם, אבל ראיתי את הכיסויים שהם עושים והם ממש יפים.

לא נראה לי שיש לו מוכנים, כי הוא גם מתאים את זה בדיוק לדשבורד שלך.

פורסם

אוקיי, אני אבדוק את הנושא הזה מחר.

תודה ושנה טובה.

ד"א משהו יודע על מקומות שמחזיקים כיסוי לדש ע"פי סוג הרכב או אתר טוב מחו"ל שניתן להזמין דרכו...?

פורסם

לגבי כסוי לדשבורד, הייתי היום התחנת הדלק בצור שלום - מול רפאל על כביש עכו חיפה, יש להם כיסויים לדשבורד לפי הזמנה של רכב וצבע, עולה 120 ש"ח סה"כ.

כעיקרון היה שם דוגמא ורקום עליה בקטן:

TOP CAR כיסוי ללוח השעונים ברכב.

כמו כן ישנם גם וילונות של אותו יצרן(וילונות לא מעניין אותי), מה שכן מעניין אותי זה מיהו אותו יצרן של TOP CAR ? ניסתי דרך האינטרנט אבל שום דבר....אולי משהו מכיר מיהו היצרן הזה או איך אפשר להגיע אליו? איפה נמצא בארץ?

פורסם

מישהו מכיר מקום באזור המרכז שעושים כיסויים לדשבורד? אם כבר 205 GTI עם דש שלם, אז אני מתכוון לשמור עליו, גם מהשמש.

פורסם
מישהו מכיר מקום באזור המרכז שעושים כיסויים לדשבורד? אם כבר 205 GTI עם דש שלם, אז אני מתכוון לשמור עליו, גם מהשמש.

אחי כמעט בכל חנות של אביזרים אתה יכול להזמין את הכיסויים האלה. כל החנויות מביאות את זה מאותו היצרן שנקרא top car זה גם משיש אצלי. אני קניתי באשדוד, אבל כניראה שזה רחוק לך.

פורסם
אני מרחובות, ועכו קצת רחוק.

אשדוד נשמע טוב.

גם הם עושים לפי מידה?

כן אחי, אתה בא אלהם, אומר את הדגם והשנה של האוטו ותוך כמה ימים אתה בא ולוקח את זה. זה עולה בסביבות ה100-120 ש"ח.

זה נמצא מול בנק הפועלים באזור התעשיה הקלה. אם אתה צריך הוראות יותר מדוייקות תשאל ואני אסביר לך.

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן אהלן

איפה אני מוצא כיסוי ללוח השעונים ליונדאי אקסנט בחיפה? אני מדבר על זול וטוב. מצאתי כבר ב120- מנסה למצוא בפחות...

לא משהו מתלהב עם ריקמת גובלן של יונדאי וננס שמחזיק את השטיחון... פשוט, צבע אפור עכבר בהיר אחיד... בקטנה...

• תוכן חדש...