Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

"

ואז אני אשאל שוב, מה הבעיה עם זה שדווקא ישראל היום תומך בביבי"

ההודעה הראשונה שלי בנושא באה לאחר שכתבת:

"בכל מקרה לקרוא לעיתון שבו אחד הכותבים הקבועים הוא יוסי ביילין למשל "ביביתון" או "תעמולה לביבי" זה בורות במיטבה."

כתבתי שכן מדובר בביביתון, ואף ציינתי שגם ידיעות ווינט מוטים.

אז הגבת, וציטטת, והתווכחת כדי בסוף להודות ש:

"מה הבעיה עם זה שדווקא ישראל היום תומך בביבי"

I rest my case

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

יש הבדל (לא קטן האמת) בין לקרוא לעיתון "ביביתון" ובין לומר שהוא תומך בצד זה או אחר, וזה מקור כל הבעיה.

אם כבר קראת לישראל היום ביביתון מן הראוי היה לכתוב שידיעות לא רק שמוטים אלא שגם לא נותנים מקום לקולות אחרים, והארץ כמובן קיצוני משניהם.

אבל הנסיון שלך לצייר כאילו ישראל היום הוא ביביתון ואילו ידיעות רק מוטה, זה זלזול באינטלגנציה של כולנו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לטובת אלו שרוצים לקבל תמונת מצב מאוזנת, ולא לפזר ססמאות באוויר - הנה קישור לעמודו של "קול אחר" שכתב פעם ב"הארץ"

והנה קישור לעמודו של אחד שעדיין כותב שם עכשיו, בימים אלו ממש. הנה קישור לעמודו של אחד כזה בטמקא.

אם נחזור לרגע לנושא השרשור, קראתי היום שבוז'י מציג קמפיין חדש - "פראייר מי שמצביע לביבי". קצת מאכזבת אותי הרטוריקה הזו. חבל לי שגם שם פונים לפחד של הישראלי לצאת פראייר, במקום באמת להסביר למה הם יטיבו עם העם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מסרים צריכים להיות פשוטים מאד כדי שיקלטו אצל כולם, ככה זה. לרוב האנשים אין כח לשמוע הסברים, הם רוצים שיגידו להם מה לעשות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לטובת אלו שרוצים לקבל תמונת מצב מאוזנת, ולא לפזר ססמאות באוויר - הנה קישור לעמודו של "קול אחר" שכתב פעם ב"הארץ"

והנה קישור לעמודו של אחד שעדיין כותב שם עכשיו, בימים אלו ממש. הנה קישור לעמודו של אחד כזה בטמקא.

אני אמנם לא קורא קבוע של טמקא ולא של ידיעות, ועוד פחות מזה של הארץ, אבל הדברים האלה גם מודפסים בעיתון או שזה מסתכם בבלוגים באתרים?

אם נחזור לרגע לנושא השרשור, קראתי היום שבוז'י מציג קמפיין חדש - "פראייר מי שמצביע לביבי". קצת מאכזבת אותי הרטוריקה הזו. חבל לי שגם שם פונים לפחד של הישראלי לצאת פראייר, במקום באמת להסביר למה הם יטיבו עם העם.

כל הקמפיין הזה שלו הוא בורח מלהסביר משהו, גם הרטוריקה הקודמת "זה אנחנו או הוא", מגניב שזה אתם או הוא, אבל למה שנבחר בכם ולא בו?

לא לדבר על זה שהבנתי שאפילו כשטרכטנברג כן הציג תוכנית (בלי להתייחס לתוכנית עצמה) ישבו הוא וציפי עם הפלאפונים שלהם.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא יודע אם הם מודפסים, אני לא קורא את המהדורה המודפסת, בטח לא של ידיעות. לא חושב שזה גם רלוונטי למשהו. בכל מקרה, אתה צריך מנוי דיגיטלי כדי לקרוא גם את משה ארנס וגם את אורי משגב.

פורסם

בעיניי זה שונה האם הם הדפיסו את הטורים הללו בגירסה המודפסת או לא, זה לא אומר שזה צריך להיות שונה בעיניך אבל אותי זה מעניין

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפחות דבר טוב אחד יצא מליברמן, זועבי לא תוכל להיבחר לכנסת.

פורסם

היא לא באמת עושה נזק כשהיא בכנסת. בעיקר צועקת ולא נושכת.

חבל שנופלים במשחקים הילדותיים האלו, ואני אומר את זה בתור מישהו שהוא לא חסיד של זועבי לפחות כמו שאר המגיבים כאן

פורסם
לפחות דבר טוב אחד יצא מליברמן, זועבי לא תוכל להיבחר לכנסת.

בכל מקרה הפסילה הזאת צריכה לעבור אישור של הרכב של 9 שופטי עליון, וגם בבחירות הקודמות הם איפשרו לה להיבחר.

חבל שנופלים במשחקים הילדותיים האלו, ואני אומר את זה בתור מישהו שהוא לא חסיד של זועבי לפחות כמו שאר המגיבים כאן

יותר בכיוון של יצור כזה לא צריך לקבל משכורת, רכב, והכי חשוב חסינות ממדינת ישראל.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי כשהיא בכנסת, אבל מה קורה ששמים אותה על ספינה?

לדעתי היא עושה נזק בעיקר לערביי ישראל בזה שהיא לכאורה מייצגת אותם בהתנהגות ההזויה שלה ורק מחריפה את השנאה.

פורסם

הערבים ישראלים שבחרו במפלגה שבה היא מוצבת במקום השני בוחרים במפלגה הזו בגלל שהיא שם, כי היא מייצגת נאמנה את התפיסות שלהם.

מה שכמובן גורם להקצנה בצד הימני של המפה הפוליטית בישראל ולקולות גוברים לבצע חילופי שטחים ולמסור אותם עם הבית שלהם והיישובים שלהם למדינה הפלשתינית שתקום. מה שפעם הייתה תוכנית ליברמן וזכתה לגיחוכים הופכת נפוצה יותר ויותר בציבור הרחב.

הסיבה שליברמן לא נהנה מזה זה שאנשים לא רוצים לבחור במפלגה שחצי ממנה בחקירות שוחד.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שניכם לא בודקים עובדות.

"ב'גלי ישראל' אמר פירון: היועצים המשפטיים של המשרד עצרו את העברת התקציב"

http://www.ch10.co.il/news/138288/#.VN20sfmsXIc

הוא רצה לבצע וכשהתייעץ עם היועצים המשפטיים שלו אמרו לו שזה אסור ובזה זה נגמר.

זה בטוח, מה זה בטוח, חתום, עם תוספת שעות וסיכון מקצועי בילט אין

אגב עכשיו ראיתי את זה, זה קטן לעומת הסיפור על בועז טופורבסקי לא?

אני לא יודע מה יותר גרוע בסיפור של אותו טופורבסקי, זה שהוא נחקר בחשד לשוחד או העובדה שהוא עשה את זה עם אנשי ליברמן?

"חבר הכנסת מ"יש עתיד" אינו חשוד בפרשה - מסר עדות בנוגע לעניינים הידועים לו עוד מתקופת כהונתו כיו"ר אגודת הסטודנטים, לפני כמה שנים."

http://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3649261,00.html

אבל למה לא לשפוך רפש אם אין אף אחד שיגן.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

נו באמת..

מה שפירון אומר זו עובדה? לפי הגישה הזו אפשר לסגור את המשטרה ואת מערכת בתי הדין בארץ. וגם אם כן - הוא ילד קטן ולא מבין למה זה בעייתי לנסות ולהעביר כסף לארגון של מקורב?

אל תיתמם. זה לא חדש ש"יש עתיד" פועלת בדרכים עקומות למדי, כדי לקדם את ה"פוליטיקה החדשה" שלהם, החל מזגזוגים בנושאים שונים ועד לניסיונות קידום של אנשים מפוקפקים כמו אורי שני, או נסיונות העברת כספי מדינה, כפי שנעשה כאן. אתה רוצה להמשיך ולבחור בהם? בסדר, אבל אל תשקר לעצמך שלא מדובר במפלגת הון - שלטון גנרית למדי.

ולגבי בועז טופורובסקי - אתה צודק בהחלט. אני לא יודע מאיפה וממה ליאור שואב את הידע שלו על העולם סביב.

• תוכן חדש...