Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני שעתיים, Renaultrap כתב:

אבל עזוב רגע את שני אלה, אנחנו לא יודעים איזו עסקה יש על השולחן אז איך נוכל להביע דעה על "העסקה"? גם התקשורת לא יודעת דבר על "העסקה" שהיא מפמפמת ש"ביבי מטרפד". להיות בעד כל עסקה רק בגלל שסמוטריץ' ובן גביר הם נגד כל עסקה זה לא רציני גם אם ממש שונאים את ביבי.

אפילו קירבי למד את השיטה. עסקה שטובה לקמפיין של קמאלה האריס מקודמת על ידי השתלחות בסמוטריץ', ופה יש מי שקונה את ההתערבות ההזויה הזו מבחוץ בענייניה הפנימיים של ישראל. הוא לא היה מעז לפנות לעם האוקראיני ולומר לו שזלנסקי מזיק לאינטרסים שלו וצריך לעשות עסקה עם פוטין.

אני לא יודע אם סמוטריץ ובן-גביר יודעים מה יש בעסקה, אני יודע שהם אוטומטית נגד כל עסקה ומאיימים להפיל את הממשלה. ואני לא בעד "כל עסקה". אני כן בעד להציל את החיים של מי שאפשר מהחטופים תמורת מחיר סביר (בדומה לעסקה הראשונה). 

ולגבי פניה לעם האוקראיני -

https://www.i24news.tv/he/news/international/usa-canada/artc-6d8c5552

https://www.maariv.co.il/news/world/Article-956394

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 64.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5112

• יבגניפ

5101

• פינדר

4069

• Night Driver

3158

https://www.ynet.co.il/news/article/r1inozl9c#autoplay

חבורה של אידיוטים שימושיים בידיים של החרדים. אני פשוט לא יודע מאיפה להתחיל להתייחס לכתבה הזאת, חבורה של טיפשים נטולי שכל וחסרי הבנה כלכלית. יימח שמם ושם זכרם חבורה של מחריבי המדינה.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, איזו גזירה, אבא צריך לשמור ולפרנס על הילדים שלו, ממש איום ונורא. עכשיו זה לא שהיועצת החליטה על זה באמת, זה פשוט חלק בלתי נפרד מפסיקת בית המשפט, אבל אנחנו יודעים מה היחס של החבורה הזו לחוק ולבתי המשפט. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, motior כתב:

אני לא יודע אם סמוטריץ ובן-גביר יודעים מה יש בעסקה, אני יודע שהם אוטומטית נגד כל עסקה ומאיימים להפיל את הממשלה. ואני לא בעד "כל עסקה". אני כן בעד להציל את החיים של מי שאפשר מהחטופים תמורת מחיר סביר (בדומה לעסקה הראשונה). 

ולגבי פניה לעם האוקראיני -

https://www.i24news.tv/he/news/international/usa-canada/artc-6d8c5552

https://www.maariv.co.il/news/world/Article-956394

לפחות מה שהתרפסם לפני  חודשיים.

העסקה כוללת הרבה פחות חטופים והרבה יותר ימי הפסקת אש. (ואני משער מחבלים הרבה יותר "כבדים")

https://www.ynet.co.il/news/article/hjiorb00pc

לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/r1inozl9c#autoplay

חבורה של אידיוטים שימושיים בידיים של החרדים. אני פשוט לא יודע מאיפה להתחיל להתייחס לכתבה הזאת, חבורה של טיפשים נטולי שכל וחסרי הבנה כלכלית. יימח שמם ושם זכרם חבורה של מחריבי המדינה.

שהצבא יתכבד וישלח צוי גיוס לכל החרדים בגיל גיוס ומי שלא מתייצב שישללו ממנו את הסיוע.

אם הצבא לא מגייס למה שימנעו ממישהו תקציב 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אין לי כוח לדמגוגיה שלך היום, תמשיך לחלק דיסלייקים כמו ילדה כאילו זה מפריע לי וזהו.

איפה הדמגוגיה? אתה מתעלם מהעובדה הדי מובנת מעליה שהקהילה הבינלאומית לא תיתן לישראל לתקוף את עזה אחרי הפסקת אש, גם אם ייחתם הסכם שחמאס יפר. לא ענית על זה בשום צורה עניינית חוץ מנפנופי ידיים ו״יהיה בסדר״.

ולהתבכיין על דיסלייקים זה קצת פתטי, זה כולה אימוג׳י מעפן בפינה של הפוסט.

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 דקות, עדי-אל כתב:

שהצבא יתכבד וישלח צוי גיוס לכל החרדים בגיל גיוס ומי שלא מתייצב שישללו ממנו את הסיוע.

אם הצבא לא מגייס למה שימנעו ממישהו תקציב 

שיתנו גם לי את התקציב קודם אחר כך שיבכו שלוקחים להם אותו.

Just now, MostlyWicked כתב:

איפה הדמגוגיה? אתה מתעלם מהעובדה הדי מובנת מעליה שהקהילה הבינלאומית לא תיתן לישראל לתקוף את עזה אחרי הפסקת אש, גם אם ייחתם הסכם. לא ענית על זה בשום צורה עניינית חוץ מנפנופי ידיים ו״יהיה בסדר״.

תחתום על הסכם עם ערבויות > הצד השני יפר אותו > תחזור להילחם. 

אם אתה לא יודע לעמוד ולדרוש על מה שחתום על נייר שחור על גבי לבן, אל תהיה ראש ממשלה. לך הביתה.

לפני 1 דקה, MostlyWicked כתב:

ולהתבכיין על דיסלייקים זה קצת פתטי, זה כולה אימוג׳י מעפן בפינה של הפוסט.

קצת פחות מאשר לחלק אותם 🤣

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

תחתום על הסכם עם ערבויות > הצד השני יפר אותו > תחזור להילחם. 

אם אתה לא יודע לעמוד ולדרוש על מה שחתום על נייר שחור על גבי לבן, אל תהיה ראש ממשלה. לך הביתה.

טוב, ברשותך בוא נתקרר קצת, אני מכבד אותך והמטרה שלי היא לא להסתכסך איתך או עם אף אחד אחר.

אתה יודע, אני מקווה, שאני לא ביביסט, לא מסכים עם 90% מהמדיניות שביבי מתווה (או היעדר מדיניות ברוב המקרים) ולא רוצה אותו בשלטון, אידיאלית אפילו לא עוד דקה אחת נוספת (למרות שלא ברור לי איך נקיים בחירות כשחיזבאללה מאיים לתקוף כל רגע ואין כסף בקופת המדינה, אבל אולי זה הרע במיעוטו ועדיף ללכת על זה מאשר המציאות העכשווית למרות הסיכון, אני פשוט לא יודע).

אין מנהיג שלא ילך הביתה בתנאים הבלתי אפשריים שאתה מציב, פשוט אין. אתה בעצמך כתבת שאי אפשר להשתין לאמריקאים בפה, נכון? אז מה תגיד להם אחרי שחמאס יפרו את ההסכם בקטנה, עם טיל בודד או שניים, תרצה להכות בהם ונשיא ארה״ב יגיד לך שאין מצב שאתה מוציא את המזרח התיכון מאיזון רק בגלל טיל קטן שלא עשה נזק? עזוב את ביבי, גם גנץ, בנט, לפיד, יוסי כהן, גדעון סער, פאקינג ליברמן יגידו במצב הזה ״מצטער אדוני הנשיא, אנחנו ניסוג״. אתה רוצה להגיד לי שלא, שאני טועה? ברצינות?

מה שאתה אומר זו ססמא וזה לא מצב בר קיימא שבאמת יוכל להתקיים. אני לא אומר את זה כדי לעצבן אותך או לעשות דווקא, אני בכנות חושב ככה, יש לנו כרגע לגיטימציה, או שאריות של לגיטימציה, רק בגלל הטבח של השביעי. הלגיטימציה תיעצר בשנייה שתיחתם הפסקת אש קבועה, וללא לגיטימציה יהיה קשה עד בלתי אפשרי בפועל להלחם בחמאס אלא אם התכנית זה לזרוק עליהם אבנים, מהם יש לנו בשפע.

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

קצת פחות מאשר לחלק אותם 🤣

אני מגיב בהתאם לתחושות שלי על כל פוסט שאני קורא כדי שתהיה אינדיקציה לפופולריות של כל פוסט. לדעתי כולם צריכים להגיב על פוסטים באימוג׳י לייק או דיסלייק בהתאם לאם מסכימים איתו או לא, כדי שכולנו נקבל אינדיקציה לאן נושבת הרוח הפוליטית בשרשור (ושנינו יודעים שאם זה יקרה אני אקבל פחות לייקים ממך כי אני רחוק יותר מהקונצנזוס של השרשור, שנוטה יותר לשמאל בעוד אתה מרכז ואני מרכז-ימין). בכל אופן ״חטפתי״ פה לא מעט דיסלייקים אבל מעולם לא התלוננתי או דיברתי על זה כי לא איכפת לי (אני מדבר על זה עכשיו רק כי אתה העלית את הנושא). מערכת הלייקים מעניינת אותי רק ככלי לשיתוף דיעות בדיוק כמו שאר הפורום, יש לי דברים אחרים בחיים שיזינו את האגו שלי ויסיחו את דעתי מהז*ן הקטן היפוטתית שלי (אולי אני צריך לקנות ג׳יפ ענק ורועש).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 42 דקות, עדי-אל כתב:

א. זה מה שעשו.

ב. אני לא חושב שמגזר שלם שלא מתגייס מבחירה יכול להעיז מצח ולהתנות תנאים.

• אהבתי 1

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. לא מובן ככה מהכתבה 

ב. זה עניין ציבורי ופוליטי 

לפני כשעה, ch28566 כתב:

איזו גזירה, אבא צריך לשמור על הילדים שלו, ממש איום ונורא.

שולח לאישתי 

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, עדי-אל כתב:

א. לא מובן ככה מהכתבה 

מלש"בים שלא התייצבו זה מי שקיבל צו ולא התייצב 

לפני 6 דקות, עדי-אל כתב:

ב. זה עניין ציבורי ופוליטי 

זה לא עניין לא ציבורי ולא פוליטי אלא חוקי.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, ch28566 כתב:

העניין הוא שכבר רואים את כל ההחלטות הרעות של הממשלה הנוכחית, עצם זה שלא סגרו אפילו לא משרד אחד, מוכיח עד כמה האנשים שמרכיבים את הממשלה הזו חסרי מוסר בססי מהיסוד, אבל עם שר אוצר שמוכן להעלות על המזבח את החטופים כקורבן לחלומות המשיחיים שלו לצפות למשהו אחר זה טמטום. 

סגרו את משרד ההסברה, מניח שדיסטל יש לה משהו בין האוזניים שהבינה שאם היא תמשיך להיות שרה של המשרד הזה, היא רק תקבל הטרלות וירידות על הרמה הנמוכה של ההסברה, עם פרויקטים דפוקים. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

ללא הטבח ביבי היה מעביר עוד מעטפות כדי שחמאס יתחזק עוד ובמקום לחטוף 250 ב-7.10.2023 הוא היה חוטף 2500 ב-7.10.2025.

ועם פחות אנשים שהיו בהכשרות מקצועיות, עם פחות אנשים שהיו בתוך עזה ועברו תרגולות של מלחמה, צבא ירוק יותר שלומיאלי עם פחות ופחות ציוד איכותי וטוב.

לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

התמיכה הבינלאומית בישראל הייתה בשיא ב-7.10, יכלת לדרוס את כל הרצועה ולגמור הכל ב-3 חודשים, עם מכת מנע בלבנון ואולי גם פשיטה על כל איו"ש, בהתגייסות טוטאלית של אזרחי ישראל.

ביבי מיסמס את זה, והיום כולם נגדנו. היידה.

אל תגזים, היום לא כולם נגדנו, כן יש מדינות שעשו לנו חרא והכירו בפלסטין (לא יודע מה בת'כלס ההיקף שההכרה אבל בהחלט לא לטובתנו).

התגייסות טוטאלית אבל ניהול מאוד גרוע של אנשים.

יכולת עכשיו כבר להיות בתוך מלחמה בצפון ולתת בראש באיראן/חיזאללה.

לפני 5 שעות, MostlyWicked כתב:

שום מקור אחר במצב הזה,

אתה כן תקבל במידה מסוימת ממדינה אחת בוודאות, חותם לך על זה!

מדינה שיודעת לייצר נשקים טובים. והיא מדינה שעומדת לצדך כל הזמן. 

צ'כיה!!

לפני 5 שעות, Renaultrap כתב:

בכנות, מה לדעתך היה קורה ב-7.10 אם אוסלו היה "מצליח" והיינו "מתנתקים" גם מיו"ש?

אם חיזבאללה היה נכנס לתמונה בשביעי וגם הוא היה פולש לישראל, הנחת היסוד שלי היא שגם באיו"ש היינו רואים פלישה כזו או אחרת, בין אם להתנחלויות או לתוך ישראל או לתוך בסיסים. זה היה קורה אם האווירה הייתה כזו שישראל לא מצליחה לשלוט על המצב בתוכה. יעני כניסה מעזה ומהצפון, הכוחות זזים דרומה וצפונה, המחבלים מאיו"ש מבינים שאין מי ששומר על ערים במרכז והופ עולים על כביש 5 ומרססים כל הבא ליד.

ולדעתי זו תהיה הפלישה הבאה לישראל.

לפני 4 שעות, Renaultrap כתב:

אף אחד לא התנפל ב-7.10 ביו"ש כי צה"ל נמצא שם. ה-7.10 צריך לפחות להשכיב לישון את הטיעון ש"הוא שם כדי להגן על המתנחלים".

never say never

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

שיתנו גם לי את התקציב קודם אחר כך שיבכו שלוקחים להם אותו.

לפני שעה, MostlyWicked כתב:

היי היי היי, שקודם יביאו לי את התקציב..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רואה עכשיו את גולדפוס בראיון ואז אני חושב על חבורת האפסים בכנסת ובממשלה.... ייאוש אחד גדול. זה לא שלא צריך דרג מדיני, חובה שיהיה, אבל כפי שהוא אמר אז, שיהיו ראויים, כרגע הם כלל לא ראויים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...