Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני 39 דקות, SurfHigh כתב:

זה בהחלט אפשרי, טכנית אין שום בעיה. 

מעשית, יש כמה חברה שנוח להם מאוד המצב שבו הם מרוויחים מהבעלות על היהדות, ואלו שמרוויחים פוליטית תמורת השוחד שהם מעבירים לחברה שהזכרתי מקודם. 

אבל טכנית, אין בעיה. 

טכנית, ב"כמה חבר'ה" אתה מתייחס גם למי שרצה להעביר את הסכם אוסלו ב'.

מעשית, אי אפשר להפריד דת מהמדינה ב"מדינה יהודית ודמוקרטית".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 64.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5109

• יבגניפ

5098

• פינדר

4065

• Night Driver

3157

או שהוא פשוט אמור לפטר שר בטחון כזה.

ואם הוא לא מסוגל לפטר שר בטחון שמאמץ נראטיב אנטי ישראלי בזמן מלחמה, שיתפטר בעצמו וילך לבחירות

לפי העילגות וצורת ההתבטאות נראה שיאיר חזר לארץ ומדברר עכשיו את הלשכה.

נו, גם זו עבודת נוער לחופש הגדול.

image.thumb.png.494ee4d52d74e80ece7735fda68268cc.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, פינדר כתב:

לפי

לפחות כתב ״כש״ ולא ״ש״, גם משהו.

• מצחיק 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה כל כך אינפנטילי שבא לי לבכות. אבל זה עובד על החברים בכת, אז אני מניח שזה בסדר.

הזכיר לי את זה, למי שמכיר את הרפרנס:

MV5BODQzZTczYTEtYzZiMC00NDEyLTk0OWItZjc2

MV5BMTU5NmFiZDktNDA5My00M2YzLTk4YzQtNWU0

• מצחיק 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

זה

אחת הסדרות, כל כך הרבה מורכבויות- יצירת מופת. 

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, Renaultrap כתב:

המדינה צריכ להתערב באמונתם האישית של אזרחיה?

🤣🤣🤣🤣 היא כבר מתערבת לך באמונתם האישית של אזרחיה. מגבילה תחב"צ, אוסרת תצוגת חמץ בפסח, חופש תעסוקה בתחום הכשרויות, לא מאפשרת להתחתן חתונות אזרחיות ואם כן צריך בשביל להתגרש לעבור ברבנות.

לפני 8 שעות, farkash7 כתב:

תוציא מהחוק את כל הגמח"ים והעמותות,

זה רק מצריך רישום ובדיקת ספרים.

כמו כן חשוב חשוב חשוב - גמחים של הלוואות ומשכנתאות, לראות שלא הולכת להיות קריסה. כאמור - אם הולכת להיות קריסה, לסגור שמה את הברז ולתת לאנשים ליפול.

אין שום קשר בין הפולמוס על חובות וזכויות אזרחיות לבין ההזיה של האיש המסוכן הזה שרוצה שהמדינה תשתלט על אמונתם של אזרחיה

היא כבר משתלטת על האמונות של האזרחים שלה.

לא מעט חרדים נרתעים משירות צבאי כי הם רואים בו דרך של החברה החילונית להחזיר אותם בשאלה.

זה בכלל מחשבה יוצרת מציאות, כן? וסוג של ניסיון לשלוט על האלקטורט

חיזוק הזהות היהודית חיוני למדינת ישראל.

לא על חשבון משלם המיסים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, SurfHigh כתב:

מציע לך לשנות את קו המחשבה שמקשר אוטומטית בין יהודי לימין, ובין חילוני לשמאל. 

לא יודע מה אתה רוצה לומר כאן, אבל אלה ואלה מעבירים/העבירו שוחד פוליטי לחרדים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנשים בוגרים שלא מבינים את ההבדל בין ״לא לתמרץ״ ובין ״לכפות אמונה״ - משעשע.

אם מטרת הממשלה היא שיהיו בישראל ״יהודים דתיים יותר״, אז היא צריכה לתמרץ לימודי דת, חרדים, ישיבות וכו׳.

אם מטרת הממשלה היא שיהיו בישראל תושבים יצרנים המסוגלים לכלכל את עצמם ולשלם מסים ע״מ לתחזק את הפרויקט הציוני, אז היא צריכה לתמרץ לימודי ליבה, השכלה גבוהה וכו׳.

אם מטרת הממשלה היא שיהיו בישראל תושבים המתגייסים ל״צבא חובה״, אז היא צריכה לתמרץ אינדוקטרינציה לגיל הרך-מתבגר, וכל מיני מנגנונים שיגרמו למשרתים להרגיש טוב עם השירות שלהם - כלכלית/רגשית, וואטאבר.

הממשלה כיום לא מודה בפה מלא מה שהיא רוצה לעשות, והתושבים המבולבלים בעצמם לא לגמרי סגורים על זה. בישראל ״אשליית השליטה״ במסגרתה הממשלה היא מעין ישות סופר מתוחכמת כל-יכולה שיכולה לעצב את המדינה בצורה יעילה ומדויקת - היא הבון-טון, פשוט רוב האנשים לא מודים בכך בפה מלא מאיזושהי סיבה לא ברורה. ההשערה שלי היא כי הם יודעים עד כמה מגוחך זה נשמע מצד אחד, אבל לא מכירים שום דבר אחר מצד שני, אז הדיסוננס גורם להם לכתוב דברי הבל.

לפני כמה עמודים נדמה לי שזה היה יובל ששיתף כאן כתבה שמצוטטת את סמוטריץ האומר ש״למנוע סבסוד מעונות לחרדים יגרום לאמהות שכן יוצאות לעבוד, להפסיק״ - ובד בבד הוא מכנה אחרים כ״מטומטמים״. זה מצחיק, גם כי סמוטריץ הוא מטומטם ידוע בכלליות, אבל גם כי האמרה הספציפית שלו מטומטמת להחריד: אם תמנע הטבות כספיות אז האנשים יעבוד *פחות*? איך...? אתה טוען שיהיה להם פחות כסף, ולכן הם יעבדו פחות? יש כל מיני טיעונים לא מטומטמים לגמרי כמו ״זה לא הוגן״ ״זה לא יפה״ ״זה לא חברי״ ו״זה לא חברתי״ - אבל אי אפשר לטעון שלהוריד להם הטבה יתמרץ אותם לעבוד פחות... כאמור, מטומטם.

למזלה של הממשלה, עדיין רוב התושבים הרבה יותר מפחדים מערבים מאשר מכלכלה ודמוגרפיה, זה בשילוב של עייפות וחוסר אוריינות כלכלית גורם לכך שהמעמד היצרני פעם אחר פעם מוכיח שהוא שמח להעביר את הכספים שהוא מייצר לטובת כל מיני יעדים אסטרטגיים שעומדים בהפוך למערביות / יצרנות. כל מיני לוטו דירות, סבסוד מעונות, קצבאות ילדים וסבסוד מוסדות ״חינוך״ שכל הפונקציה שלהם היא שמירה על בערות וסגרגציה. 

image.thumb.png.526748576540904b8146a50e812d5e53.png

לא צריך לתמרץ את החרדים להפסיק להיות חרדים, שיהיו חרדים בכיף שלהם, שיתפללו כמה שבא להם יתרבו כמה שבא להם ובכלליות יחיו בדרך המגשימה את עצמם. סופר לגיטימי.

כן אמורים, אם רוצים מדינה וצמצום הפער בין ישראל ושאר העולם1 אליו היא מקבילה עצמה, להפסיק לתמרץ אותם להשתמט מצבא ועבודה, ולהפסיק לסבסד להם את הבחירה להתרבות כמו שבטים באפריקה. יש קטע כזה ששכחו בישראל - משהו שנקרא Ownership ו Accountability, אני חושב שהפרשנות הכי קרובה היא ״אחריות״. כשאדם אחראי למעשיו, הוא, ובכן, אחראי למעשיו. אם מתמרצים אנשים לא להתגייס, לא לעבוד, לא להשלים חינוך וכן להתרבות - מקבלים (בממוצע) אוכלוסיה דתית נבערת שלא יכולה לייצר כלום.

(קצת כמו שאם מתמרצים אנשים להיות בריונים מקבלים ערסים, ואם מתמרצים פוליטיקאים להתנהג בפופוליזם וטמטום מקבלים פוליטיקאים פופוליסטים מטומטמים)

שוק, הלם ותדהמה.

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אור, איזו אופטימיות. אתה חושב שלממשלה יש מטרות שקשורות לעתיד עם ישראל?

לממשלה הזו יש מטרת על אחת: לשמר את שלטון המלך, ומטרה משנית לשמר את הג'ובים. עם ישראל בהווה ובעתיד מעניין אותה כשלג דאשתקד. עתיד עם ישראל? על ה-* של פפו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, sperial כתב:

אור, איזו אופטימיות. אתה חושב שלממשלה יש מטרות שקשורות לעתיד עם ישראל?

לממשלה הזו יש מטרת על אחת: לשמר את שלטון המלך, ומטרה משנית לשמר את הג'ובים. עם ישראל בהווה ובעתיד מעניין אותה כשלג דאשתקד. עתיד עם ישראל? על ה-* של פפו.

אני לרגע לא חושב את זה, זה שקוף (לי) שמטרת העל של השלטון הנוכחי היא המשך השלטון הנוכחי, זה ״הוכח״ בכל כך הרבה מעשים שקצרה היריעה והסבלנות.

מנגד, אני חושב - בניגוד אליך - שהם יצליחו. לדעתי עמישראל בשל לשלטון פסאודו-מלוכני, וככל שהזמן עובד החלק היחסי של עמי שמעוניין בכך אמור לגדול - דמוגרפית ואידיאולוגית. כאמור, עמי מפחד הרבה יותר מערבים מאשר מכלכלה. עמי בנוי על חלוקה לטובים/רעים ומנטליות שבטית, ובד בבד למנגנון השלטוני בישראל אין באמת הגנות (כמו חוקה ושות׳) והשלטון הבהיר לאן פניו מועדות. הסיכוי של עמי זה שביבי ימות לפני שיספיק לשנות את השיטה עצמה, אבל אם לשפוט לפי הגנטיקה הטובה יש לו עוד כמה עשורים בחיים - ובשלטון. זה ממש הרבה זמן בשביל שכל מיני מצביעים שימושיים יסייעו לו לבצר עמדות על חשבון שומרי הסף, מתי המעט שהיו קיימים מלכתחילה ונשארו כעת.

הנה סיפור שהמיס לי את המח:
יושב בארוחה עם חבורה של יזמים, אנשים רציניים שבנו דברים גדולים. אחד החבר׳ה הגיע מישוב מסוים, וסיפר שבאוק׳7 כח האדם בחברה שלו הצמטצם ב65% (חברה של קרוב ל100 איש בזמנו) - לא כי פיטורים, כי מוות. ליטרלי. בן משפחה שלו היה בממד כשמחבלים טיילו לו בבית (שרדו את זה).

אז הבחור יושב ובטנו מלאה, אבל בשורה התחתונה אומר שמה שהוא באמת אבל באמת לא מבין זה מי שמצביע ללפיד. ״איך אתם עושים את זה, הוא מטומטם״ הוא אומר. כששאלתי אותו איזה דברים קונקרטיים לפיד עשה שהוא כ״כ שונא אותו, הוא אמר ש״הוא לא השיג שום דבר בחייו, הוא פרזנטור״, כששאלתי שוב - קיבלתי את אותה התשובה. במהלך השיחה ניסיתי במשך 5 פעמים לקבל איזושהי תגובה יותר מורכבת מ״לפיד מטומטם״, לא הצלחתי. כשאדם אחר שאל אותו אם היה בוחר בביבי שוב, הוא אמר שהוא לא מת עליו אבל וואלה כן, אין מישהו אחר שיכול להחליף אותו.

היו שם עוד מלא דברים מרתקים (עבורי) כי לחזות בדיסוננס הזה מתפוצץ מול הפנים היה משהו שראיתי מס׳ מאוד מועט של פעמים בחיי. הוא הסביר בהמשך השיחה שהוא בעצמו מתעב את ביבי ושהוא לא מבין איך אנשים בשדרות עדיין מצביעים לביבי, ושהוא ״חקר את זה״ והמסקנה שהוא הגיע אליה זה שהם לא מצביעים ״בעד ביבי״ אלא ״נגד השאר״. אם אתם מגרדים בראש בהינתן איך שהפסקאות כתובות כאן (סדר כרונולוגי של דברים שנאמרו) - אז כך אני הגבתי בזמן אמת. כששאלתי אותו ״אבל מה מבדל אותך? אתה לא שם לב שאתה עושה את אותו הדבר ממש?״ - הוא לא הגיב.

• מעניין 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 41 דקות, oryo כתב:

סמוטריץ האומר ש״למנוע סבסוד מעונות לחרדים יגרום לאמהות שכן יוצאות לעבוד, להפסיק״ - ובד בבד הוא מכנה אחרים כ״מטומטמים״. ...
אם תמנע הטבות כספיות אז האנשים יעבוד *פחות*? איך...? אתה טוען שיהיה להם פחות כסף, ולכן הם יעבדו פחות?

אני יודע שחסמת, ובכול זאת:

איך אתה לא מצליח לשים את עצמך בנעליים של חרדים ומאמינים ולהבין את הנקודה ממנה הם יוצאים?

גם אחרי כול כך הרבה דוגמאות. 

כן, יהיה להם פחות כסף (לאלה שהאמהות כבר עובדות) ובגלל שהבעל לא הולך לעבוד (או יעבוד בשחור), מישהי תצתרך ללכת להיות עם הילדים (כי אין מעונות). אם המטרה היא שהבעל ילמד גמרא כול היום, אז זה מה שיקרה. 

מה כזה הזוי ולא מובן בזה? למה כזה קשה לצאת לרגע מנקודת המבט שלך. 

כנראה שאם הייתי מאמין כמוהם, גם אני הייתי פועל ככה. ככה זה אמונה. חזקה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, oryo כתב:

יושב בארוחה עם חבורה של יזמים, אנשים רציניים שבנו דברים גדולים.

לצערנו, החלק השכלתני בכל הקשור בפוליטיקה נעלם אצל לא מעט אנשים, גם אם הם מבינים וקוראים את המצב בבהירות, בסוף בסוף "הלב" מחליט. 

לפני 9 דקות, David32 כתב:

איך אתה לא מצליח לשים את עצמך בנעליים של חרדים ומאמינים ולהבין את הנקודה ממנה הם יוצאים?

זה הרבה יותר מורכב מזה. כי גם אם לא יהיה כסף תהיה איזו עמותת שקר שתספק להם את כל הצרכים הבסיסיים. העמותה הזו תחייה על תרומות מחו"ל ו/או על כסף מהמדינה. זו בפועל התחמקות מס ממוסדת והחרדים מומחים בתחום הזה (גם הציונות הדתית עושה המון שימוש בכלי הזה). תוסיף לזה שמעניקים גם הטבות בארנונה לאנשים כאלו למרות שאלו אנשים שעושים את שעושים מבחירה, זה אורך החיים שלהם ולכן אין כל סיבה להעניק להם את ההטבה הזו. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 28 דקות, David32 כתב:

יהיה להם פחות כסף (לאלה שהאמהות כבר עובדות) ובגלל שהבעל לא הולך לעבוד (או יעבוד בשחור), מישהי תצתרך ללכת להיות עם הילדים (כי אין מעונות). אם המטרה היא שהבעל ילמד גמרא כול היום, אז זה מה שיקרה. 

לא יהיה להם פחות כסף תאורטית, פשוט יפתחו מעונות יום לא חוקיים, גמחים כאלו ואחרים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...