Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, motior כתב:

אני לא יודע אם סמוטריץ ובן-גביר יודעים מה יש בעסקה, אני יודע שהם אוטומטית נגד כל עסקה ומאיימים להפיל את הממשלה. ואני לא בעד "כל עסקה". אני כן בעד להציל את החיים של מי שאפשר מהחטופים תמורת מחיר סביר (בדומה לעסקה הראשונה). 

ולגבי פניה לעם האוקראיני -

https://www.i24news.tv/he/news/international/usa-canada/artc-6d8c5552

https://www.maariv.co.il/news/world/Article-956394

אני גם בעד עסקה. תוציא את חמאס מהרצועה ויש על מה לדבר. אני מכוון לזה שהטענה המשווקת באולפנים היא שביבי מטרפד את “העסקה” מסיבות פוליטיות, מבלי שאף אחד מגלה לנו או יודע מהי אותה עסקה. ניצן אלון לא חשוד בהשתייכות לחצר נתניהו ושלל את ההאשמות האלה באופן חד משמעי.

לגבי אוקראינה, אנחנו לא במקום שבו אנחנו לא מוכנים לדבר. אנחנו מדברים עם כולם מהרגע הראשון.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני 33 דקות, ch28566 כתב:

אני רואה עכשיו את גולדפוס בראיון ואז אני חושב על חבורת האפסים בכנסת ובממשלה.... ייאוש אחד גדול. זה לא שלא צריך דרג מדיני, חובה שיהיה, אבל כפי שהוא אמר אז, שיהיו ראויים, כרגע הם כלל לא ראויים. 

בלי קשר לזכויותיו ולמה שהןא, את מה שאמר אסור להגיד על מדים.

שיפשוט אותם ויגיד מה שהוא רוצה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 52 דקות, Night Driver כתב:

בלי קשר לזכויותיו ולמה שהוא, את מה שאמר אסור להגיד על מדים.

שיפשוט אותם ויגיד מה שהוא רוצה.

מה הוא כבר אמר? שיהיו ראויים.

מה הבעיה עם זה?

שיפסיקו לשסות, לטנף ולגדף. שיפסיקו לחרחר מלחמת אחים. שיפסיקו לשנות את אופיה הדמוקרטי והשביר של המדינה שלנו כמו שהם עשו בפועל שנה שלמה.

ואגב, הוא אמר בראיון היום 2 דברים לדעתי מאוד חשובים (לידיעת הצופה יאיר גולן, ככה. בדיוק ככה, צריך להגיד. לא כמו חמור).

1. החוזקה שלנו היא בערכים שלנו. לא ננצח את חמאס אם נהיה חמאס. ננצח אותם בכך שלא נהיה כמותם.

2. אומץ זה לא ללכת בתלם. זה כן לשאול את השאלות, כן להקשות. לא להסכים על כל דבר אלא דווקא כן להטיל ספק.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 10 שעות, פריג'י כתב:

1. החוזקה שלנו היא בערכים שלנו. לא ננצח את חמאס אם נהיה חמאס. ננצח אותם בכך שלא נהיה כמותם.

אני לא חושב שזה נכון ב 100%

בכמה אספקטים חייבים להיות חמאס כדי לנצח את החמאס.

אתה לא יכול להתמודד עם צד אחר שכללי המשחק לא זהים בניכם. רק לדוגמא החיסול של מחבלים בשבוע האחרון. הם מתחבאים מאחורי אוכלוסייה חפה מפשע (לפי כללי המשחק. אני לא חושב שהם כל כך מסכנים). מה אתה יכול לעשות?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 27 דקות, עדי-אל כתב:

אני לא חושב שזה נכון ב 100%

בכמה אספקטים חייבים להיות חמאס כדי לנצח את החמאס.

אתה לא יכול להתמודד עם צד אחר שכללי המשחק לא זהים בניכם. רק לדוגמא החיסול של מחבלים בשבוע האחרון. הם מתחבאים מאחורי אוכלוסייה חפה מפשע (לפי כללי המשחק. אני לא חושב שהם כל כך מסכנים). מה אתה יכול לעשות?

באיזה אספקט אנחנו צריכים להיות כמוהם?

לא להכיל את התוקפנות של האויב זה לא להיות כמו חמאס.

להעדיף את הביטחון של האוכלוסייה שלך על פני אוכלוסיית אויב זה לא להיות כמו חמאס.

לחסל מחבלים שמסתתרים מאחורי אוכלוסייה אזרחית למרות שזה יפגע גם באזרחים זה לא להיות כמו חמאס.

אם כבר, לחשוב שהדברים האלה זה ערכים כמו של חמאס זה להיות בקונספציה, כי זאת הסיבה שעד עכשיו לא עשינו כלום בנידון, כדי לא להיות כמוהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 שעות, פריג'י כתב:

ואגב, הוא אמר בראיון היום 2 דברים לדעתי מאוד חשובים (לידיעת הצופה יאיר גולן, ככה. בדיוק ככה, צריך להגיד. לא כמו חמור).

2. אומץ זה לא ללכת בתלם. זה כן לשאול את השאלות, כן להקשות. לא להסכים על כל דבר אלא דווקא כן להטיל ספק.

יאיר גולן הפאשיסט רק אתמול אמר שהמדינה צריכה לעודד יציאה בשאלה. ותר עליו אם בערכים עסקינן.

לגבי 1 זו הקלישאה הכי שחוקה בספר. אנחנו לעולם לא נהיה חמאס כי מלחמתנו אינה מלחמת שמד ג''יהאדיסטית אלא מאבק לאומי על זכותנו הבסיסית למדינת לאום עצמאית. אפשר להתפלפל מפה ועד עזה על מותר ואסור במלחמה הזו, אבל גם גולדפוס עושה היום דברים שלא היו מתקבלים על הדעת בעבר הלא רחוק. אנחנו חייבים לנצח את הסיבוב הזה באופן ברור (הס מלהזכיר נצחון מוחלט) וכל (כמעט) האמצעים כשרים. גם התקשורת מבינה את זה ולא מביאה לנו לסלון את התוצאות של המאבק הזה בצד השני.

לגבי 2, אמן. אגב, לא ללכת בתלם כולל גם להפסיק לפמפם קלישאות שחוקות כמו 1.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 23 דקות, Renaultrap כתב:

ותר עליו אם בערכים עסקינן

איפה ההתנגשות בעיניין ה''ערכים'' ועידוד היציאה בשאלה?

לא שאני בעד לעודד יציאה בשאלה, שכול אחד יעשה מה שהוא רוצה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 19 דקות, SurfHigh כתב:

אמירה נכונה. 

זה מה שהופך אותו לפאשיסט או משהו אחר? 

אמירה נכונה? אתה בצד הליברלי הנאור? המדינה צריכ להתערב באמונתם האישית של אזרחיה? מזהה התהליכים הפך לשמש העמים של ממש.

אני מקווה שזה לא ווטאבאוטיזם, אבל איך היית מגיב (או התקשורת לצורך העניין) אם סמוטריץ' היה אומר שהמדינה צריכה להשקיע בגיור כהלכה לאזרחיה המוסלמים?

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, Renaultrap כתב:

אמירה נכונה? אתה בצד הליברלי הנאור? המדינה צריכ להתערב באמונתם האישית של אזרחיה? מזהה התהליכים הפך לשמש העמים של ממש

המדינה מעודדת חזרה בתשובה והתחרדות, זה בסדר בעיניך?
כלומר לא רק שהיא מתערבת ב"אמונתם האישית של אזרחיה" אלה היא מעודדת אותם להפוך לצרכני שירותים שלא משלמים מיסים ולא מתגייסים לצבא.
אז כן אולי כדאי שבמקום זה היא תעודד חזרה בשאלה -> תפסיק תקצוב של כל עולם התורה וכל מוסדות התורה, תוציא מהחוק את כל הגמח"ים והעמותות, ותסגור את כל הסובסידיות.
נראה כמה זמן האמונה תחזיק אותם בלי הכסף שלנו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

איפה ההתנגשות בעיניין ה''ערכים'' ועידוד היציאה בשאלה?

לא שאני בעד לעודד יציאה בשאלה, שכול אחד יעשה מה שהוא רוצה.

בדיוק! ענית לעצמך בשורה השניה.

אין שום קשר בין הפולמוס על חובות וזכויות אזרחיות לבין ההזיה של האיש המסוכן הזה שרוצה שהמדינה תשתלט על אמונתם של אזרחיה

פורסם

בוודאי נכונה. 

אני אכן מחשיב את עצמי ליברלי ונאור, זה דבר רע? 

קריאת השכמה, המדינה כבר מתערבת באמונה האישית של האזרחים ומשלמת להם כסף גדול (יעני ביג מאני). 

אם סמוצ' או כל אחד אחר היה מציע את זה, הייתי חושב שזה מטומטם, כי להעביר מדת אחת לאחרת זה טיפשי. 

שיציע לחלן אותם, אני בעד. 

לפני 5 דקות, Renaultrap כתב:

אמירה נכונה? אתה בצד הליברלי הנאור? המדינה צריכ להתערב באמונתם האישית של אזרחיה? מזהה התהליכים הפך לשמש העמים של ממש.

אני מקווה שזה לא ווטאבאוטיזם, אבל איך היית מגיב (או התקשורת לצורך העניין) אם סמוטריץ' היה אומר שהמדינה צריכה להשקיע בגיור כהלכה לאזרחיה המוסלמים?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...