Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני 13 דקות, Renaultrap כתב:

נכון שלא קראת את הציטוט המדוייק של דבריו אלא הסתמכת על ערוץ התעמולה הכי אמין בעיני הביביסטים?

זה הציטוט המלא והמדוייק: אני שומע את הגיבורים עם התופים, 'הניצחון המוחלט' והשטויות האלה. חבל שבחדר לא הפגינו את אותו האומץ.

הלעג הוא לאותם המתלהמים שהדליפו את הציטוט המעוות.

• אהבתי 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 64.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5120

• יבגניפ

5103

• פינדר

4076

• Night Driver

3165

לפני 17 דקות, Renaultrap כתב:

לא לעג ל"נצחון המוחלט", לעג לאלו שמדברים גבוה גבוה בחוץ, אבל כשצריכים לקבל החלטה קשה להפעיל כוח משתפנים. כמו שאומרים באנגלית - צ'יקן שיט.

• אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהתחשב בקהל היעד של ערוץ 14, הם לא במצב להבין את הבדיחה, אז מבחינתם כן, הוא לעג (לא מכירים גם את המילה הזאת, אז ירד על) הניצחון המוחלט.

• מצחיק 1

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאני אוהב אצל גלנט שהוא מודע למגבלות שלו.
אמר על עצמו שהוא אולי פוליטיקאי חרא ומתראיין חרא אבל בבטחון הוא מבין.
הייתי מוסיף גם חוסר טעם/גיוון בבגדים, אבל בכל מקרה לבחור יש מודעות עצמית.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, farkash7 כתב:

הייתי מוסיף גם חוסר טעם/גיוון בבגדים, .

40 שנה לבש רק ירוק. מה אתה רוצה ממנו?

• מצחיק 2
  • מעניין 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

נכון שלא קראת את הציטוט המדוייק של דבריו אלא הסתמכת על ערוץ התעמולה הכי אמין בעיני הביביסטים?

זה הציטוט המלא והמדוייק: אני שומע את הגיבורים עם התופים, 'הניצחון המוחלט' והשטויות האלה. חבל שבחדר לא הפגינו את אותו האומץ.

הלעג הוא לאותם המתלהמים שהדליפו את הציטוט המעוות.

אני לא סומך על שום ערוץ אלא על הארכיון. גלנט מהלל את הנצחון המוחלט ביום אחד וקורא לו קשקוש מוחלט ביום אחר. מה הקשר לערוצים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

40 שנה לבש רק ירוק. מה אתה רוצה ממנו?

שלא ילבש רק שחור, יש מצב שאם הוא לובש חולצת הוואי חמאס וחיזבאללה נכנעים כי הם רואים שהוא איבד את זה ועוד שניה מתפוצץ עליהם.

לפני 3 דקות, Renaultrap כתב:

וקורא לו קשקוש מוחלט ביום אחר

שוב, הוא לא קרא לזה קשקוש הוא קרא לאנשים שמתבטאים גבוה גבוה צ'יקן שיט.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות, farkash7 כתב:

לא לעג ל"נצחון המוחלט", לעג לאלו שמדברים גבוה גבוה בחוץ, אבל כשצריכים לקבל החלטה קשה להפעיל כוח משתפנים. כמו שאומרים באנגלית - צ'יקן שיט.

אני חושב שישראל הוציאה לפועל לא מעט פעולות שדרשו תעוזה. אף אחת מהן לא יצאה לפועל ללא אישור של ראש הממשלה. מה זו הקשקשת המוזרה הזו של למי יש יותר גדול? הרי כל מי שנושא אותו על כפיים עכשיו היה בז לו אם הוא היה איש אמונו של נתניהו. כמה דברי שבח לשר הבטחון שבמשמרת שלו צה"ל הקטן והחכם נתפס משלשל במכנסיים.

לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

שוב, הוא לא קרא לזה קשקוש הוא קרא לאנשים שמתבטאים גבוה גבוה צ'יקן שיט.

שר הביטחון יואב גלנט תקף בחריפות היום (שני) את נתניהו בוועדת חוץ וביטחון של הכנסת,. "אני שומע את תופי הטם-טם ואת הקשקוש הזה על הניצחון המוחלט, חבל שבחדר לא הפגינו את אותו האומץ", אמר כשהוא רומז לרצון שלו לבצע מכת מנע לחיזבאללה בתחילת המלחמה, דבר שנתניהו התנגד לו, כך על פי פרסומים.

זה מערוץ עם קהל יעד אחר

https://www.mako.co.il/news-politics/2024_q3/Article-049902cc9564191027.htm

אז גלנט הגיבור חושב שנצחון מוחלט על חמאס (שהוא חזר ופימפם) הוא קשקוש בגלל שהוא נעלב שלא נתנו לו להסתער על חיזבאללה כשלחיילים שהגיעו למילואים לא היו עדיין נעליים, אפודים וקסדות? אין שאלות? העיקר שהוא יוצא לתקשורת נגד ביבי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנתניהו בקושי היה אומץ להכניס את הצבא לעזה אחרי ה7.10.
בתחילת המלחמה כשגלנט דחף למתקפת מנע על חיזבאללה הוא מנע את זה.
בליל המתקפה האיראנית גלנט, גנץ ואייזנקוט דחפו לתגובה משמעותית תוך כדי התקיפה והוא סירב ושיגר את הדרדלה שבוע אחר כך.

נתניהו הוא צ'יקן שיט, אבל בחוץ מדבר גבוה גבוה.
זה מה שגלנט אמר.
דרך אגב, הוא לא הראשון שאומר שנתניהו הוא צ'יקן שיט. שאל את אובמה ושאל את טראמפ, אי אפשר לומר שהם חברים, אז אם זה הרושם ששניהם קיבלו כנראה שיש דברים בגו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 דקות, Renaultrap כתב:

אני לא סומך על שום ערוץ אלא על הארכיון. גלנט מהלל את הנצחון המוחלט ביום אחד וקורא לו קשקוש מוחלט ביום אחר. מה הקשר לערוצים?

חבר שים לב לתאריכים:

"כאן שר הביטחון גלנט ב-13.11.23: ״אין לנו שעונים, המטרות – *ניצחון מוחלט* על חמאס והשבת החטופים״ "

"כך, למשל, אמר גלנט במסר לתושבי הצפון ב-17.11.23,"

"גם במסיבת עיתונאים שהתקיימה ב-26.10.23"

אי שם כשהתחילה המלחמה וצה"ל באמת תימרן. אתה קורא למה שיש היום תמרון? זאת בדיחה.

חמאס מתבצר בעמדות שלו, ובמקום להפעיל עליו לחץ אמיתי אנחנו עומדים במקום וביבי מורח אותנו עם ניצחון מוחלט.

משא ומתן עושים תחת אש במלחמה, ואנחנו לא מייצרים אש. הפסגה ביום חמישי צריכה להתחיל אחרי שצה"ל פיזר כרוזים לאזרחים להתפנות ממחנות המרכז, תוך כדי שהוא עושה סגר מוחלט ובודק אחד אחד את כל מי שמתפנה. שיראו נשקים מול העיניים.

במקום זה ביבי מבלבל את השכל לכולם על "לא מוותרים לחמאס", די להגן עליו.

וזה בדיוק מה שגלנט אומר - ביבי מדבר בחוץ על ניצחון מוחלט אבל בחדרי חדרים הוא פחדן. להזכירך הוא זה שסירב להצעת גלנט לתקוף את לבנון, והוא זה שהחליט להשאיר את לבנון מחוץ למשוואה במקום להתייחס אליה כגורם האחראי. חתיכת אפס.

לפני 12 דקות, Renaultrap כתב:

אני חושב שישראל הוציאה לפועל לא מעט פעולות שדרשו תעוזה. אף אחת מהן לא יצאה לפועל ללא אישור של ראש הממשלה. מה זו הקשקשת המוזרה הזו של למי יש יותר גדול? הרי כל מי שנושא אותו על כפיים עכשיו היה בז לו אם הוא היה איש אמונו של נתניהו. כמה דברי שבח לשר הבטחון שבמשמרת שלו צה"ל הקטן והחכם נתפס משלשל במכנסיים.

השאלה הנשאלת היא לא איזה פעולות ביבי הפחדן אישר, אלא איזה פעולות ביבי לא אישר.

כמו שפרקש הזכיר, גם מול איראן הוא לא רצה להגיב באופן מיידי. זאת פחדנות.

ואם זה קרה במשמרת של שר הביטחון, בטח שזה קרה במשמרת הארוכה של ביבי הפחדן.

עריכה:

אגב, דיברו על כך שאם חיזבאללה ימשיך לתקוף אז ישראל תגיב יותר חזק, וכמובן שביבי הפחדן אמר ש"דין הצפון כדין תל אביב".

בינתיים נהריה חטפה בימים האחרונים מטחי רקטות מטורפים כולל באמצע הלילה, ולא קרה כלום בלבנון - שוב מחכים לראות מה יקרה ואולי בפעם הבאה שיהרגו 15 ילדים יחשבו לתקוף בדאחייה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 דקות, Renaultrap כתב:

אתה ממשיך להתעלם לחלוטין ממה שאמר באמת ולא מה שהגוטליבים סילפו.

אני אפרש לך שיהיה לך יותר קל.

אני שומע את הגיבורים עם התופים, 'הניצחון המוחלט' והשטויות האלה.- הכוונה לכל המתלהמים שצורחים בחוץ ניצחון מנוחלט ולמה לא עושים.

חבל שבחדר לא הפגינו את אותו האומץ - אותם מתלהמים בשיונים מפחדים מהצל של עצמם ומונעים מצהל לפעול.

• אהבתי 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתקלתי בזה אתמול. זה דעה. ואיים זה נכון זה חמור.

הסכם השלום עם מצרים לא חזק דיו, לדעתי, ואני חושש (ynet.co.il)

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, sperial כתב:

״מדינת הרווחה״ היא מודל מוצלח. ע״ע רוב אירופה המערבית. ואתה יודע מה? גם ישראל במשך הרבה שנים. הבסיס לכלכלת השוק החופשי הנוכחית נבנה על המודל הסוציאל דמוקרטי של השנים הראשונות של המדינה, אבל, כמובן, הסביבה הכלכלית העולמית, וגם החברתית הפנימית, השתנו ובהתאם לכך מודל הפעולה של המדינה.

המודלים הלא מוצלחים הם מודל השחיתות ומודל הטפילות. וכאן ישראל הדרדרה קשות בעשורים האחרונים

אין קשר בין סביבת הכלכלה העולמית ובין הצלחת המודל הזה. 

מודל השחיתות והטפילות אינם שונים ממודל הרווחה, הם חלק אינהרנטי מכל מנגנון ממשלתי בגלל בעיה בתמריצים. ברגע שצוללים לעומק הפרטים ולא מדברים רק במונחים של אכפתיזם זה נהיה יחסית ברור, וזה לא קורה מרוע או זדון. 

ביבי וגרורותיו אכן דרדרו את ישראל מאוד בפן השחיתותי והטפילי, אבל הוא הגנב - והפרצה היא הפרצה. בעיה וסימפטום. 

בכ"א - באילו שנים, לשיטתך, המודל הישראלי היה מודל מוצלח?  

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

בינתיים נהריה חטפה בימים האחרונים מטחי רקטות מטורפים כולל באמצע הלילה, ולא קרה כלום בלבנון -

כן, לא נעים. ההרגשה שלי היא שעם המצב והרוח כעת נהריה תהפוך למה שקריית שמונה הייתה לפני 20 שנה. נקווה שאני טועה

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

״הנצחון המוחלט״ הוא היום סלוגן למרצ׳נדייז של כובעים. לא יותר מזה.

הזוג המלכותי גם עשה קידום מכירות יפה במהלך הטיסה המלכותית לביקור המלכותי באמריקה.

בטוויטר יש קמפיין ממומן היטב (קופץ לי כל הזמן) של הסלוגן המטופש הזה, עם סרטונים של נתניהו העשוי ללא חת.

מי מריץ את הקמפיין? תעלומה גדולה.

ידוע רק שמנהל\ת הקמפיין העלה\תה פעם תמונה מסניף סטארבאקס, שזוהה במהירות ונמצא במיאמי.

אבל זה שטויות. עברו למעלה מ4 חודשים מאז הכריז המלך שאנחנו כפסע מהניצחון המוחלט.

נשאלת השאלה, מהו גודלו של אותו פסע. האם מדובר בהתגשמות הפרדוקס של זנון והפסע הזה הוא אינסופי?

את מי בכלל אמורים לנצח? יש לי הרגשה שהנצחון המוחלט הוא למעשה על הסמול, בית המשפט, הכלכלה והדמוקרטיה. ובחזית הזו אנחנו כבר מנצחים יופי טופי.

• אהבתי 3

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...