Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

@ch2856 שוב, אתה מדבר על ״דור א׳״, הותיקים  שהתנאים שלהם נגזרים מתנאים כלכליים וחברתיים שונים לגמרי. האחרונים שבהם יצאו לגמלאות בעוד 5 שנים, התנאים של עובדי ״דור ב׳״ שונים לגמרי.

אגב, כל הגופים שאתה מזכיר נמצאים בשלב כזה או אחר של הפרטה, מרבית עובדיהם מזמן אינן עובדי מדינה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 64.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5120

• יבגניפ

5103

• פינדר

4076

• Night Driver

3165

לפני 12 דקות, David32 כתב:

אבל עד 3 חודשים לא יעזור לך במצב עכשיו, או שאתה רוצה לרסט את זה כול פעם שהוא חוזר הביתה.

בכול אופן, זה יאמבה כאסף. זה יכול להיות בסדר במצב רגיל. במצב של "מבצע" קצר. אבל לא לאורך זמן כשחצי משק לא עובד כי הוא גויס למילואים. 

אבל זה שוב לטחון מים לגבי איזה אוכלוסיות מסויימות שלא עובדות ותורמות מעט מאוד. 

מי שחשב שזה הגיוני - הוא המקור. 

זה יעזורהלי כימאם עברו 3 חודשים והוא עדיין במילואים אז את המחליף שלו כבר הכשרתי וקלטתי כך שאין לי עליו הוצאות עודפות.

ובמצב מתמשך אני מצפה שיתנו למילואימניק תכנית שנתית מתי הוא מגוייס שוב ולאיזו תקופה. ברור שזה עלול להשתנות אבל אפשר להעריך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 45 דקות, Night Driver כתב:

זה יעזורהלי כימאם עברו 3 חודשים והוא עדיין במילואים אז את המחליף שלו כבר הכשרתי וקלטתי כך שאין לי עליו הוצאות עודפות.

ובמצב מתמשך אני מצפה שיתנו למילואימניק תכנית שנתית מתי הוא מגוייס שוב ולאיזו תקופה. ברור שזה עלול להשתנות אבל אפשר להעריך.

🤣 תוכנית שנתית.

הממשלה הזאת ( יותר נכון שרה נתניהו) עוד לא החליטה מה יותר דחוף להעביר מחר בבוקר - חוק רבנים או החלפת שר בטחון באמצע מלחמה.

תוכנית שנתית אתה רוצה.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מדבר על מדינה מתוקנת. לא על מדינה שאומרת עדיף לגייס 100,000 אזרחים עןבדים למילואים לתקופה לא ידועה מאשר לגייס 100,000 מלשב"ים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במדינה שבה התיכנון הגיוני גם לי אין בעיה עם לחלק כסף בצורה כזאת או אחרת לעסקים שנעלמים להם עובדים לצורך מלחמה.

הבעיה כפי שאני רואה אותה היא גם לקחת את הכוח העובד, גם לא להכניס מיסים, גם להאט את הכלכלה וגם לחלק כסף לאלה שנפגעו מזה שלקחתי למלחמה את אלה שמשלמים מיסים.

שלא נזכיר את זה שבזמן הזה מעבירים עוד כספים למקומות ללא roi ומבזבזים מיליונים על המשרדי ממשלה לכלום ושום דבר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 9.8.2024 בשעה 12:10, elibaba כתב:

סליחה שזה אולי נשמע פעור - אין לכם פח כתום בכל בניין בחדר הזבל ?  אז מה הרעיון ? רוצים שאנשים ינדדו עם הזבל שלהם בחיפוש של פח כתום או כחול ?

יש

אפילו 4 (!),גרים בסמטה עם 19 בתים,2 פחים בכל צד יחד עם הירוקים הגדולים לזבל רגיל

אבל אפילו שהפח כתום,ואפילו שמודפס עליו באותיות גדולות,אנשים פשוט זורקים מה שבא להם לשם (כתוב ספציפית מחזור,בקבוקים וקרטונים קטנים - תמצא שקיות זבל)

אולי שווה להעסיק איש אבטחה ליד כל נקודת אשפה עם נאבוט,מכות אחלה דרך לחנך :)

סליחה על הגלישה מהפוליטי,חזרה ל"מלחמה"

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 דקות, David32 כתב:

במדינה שבה התיכנון הגיוני גם לי אין בעיה עם לחלק כסף בצורה כזאת או אחרת לעסקים שנעלמים להם עובדים לצורך מלחמה.

הבעיה כפי שאני רואה אותה היא גם לקחת את הכוח העובד, גם לא להכניס מיסים, גם להאט את הכלכלה וגם לחלק כסף לאלה שנפגעו מזה שלקחתי למלחמה את אלה שמשלמים מיסים.

שלא נזכיר את זה שבזמן הזה מעבירים עוד כספים למקומות ללא roi ומבזבזים מיליונים על המשרדי ממשלה לכלום ושום דבר.

זו בדיוק הנקודה, תעזור לי למזער נזקים כדי שאמשיך להעסיק ולשלם מיסים.

זה אינטרס של המדינה שאמשיך להתקיים 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 דקות, Night Driver כתב:

זו בדיוק הנקודה, תעזור לי למזער נזקים כדי שאמשיך להעסיק ולשלם מיסים.

זה אינטרס של המדינה שאמשיך להתקיים 

כן, בדיוק כמו שהממשלה רוצה לקדם תחבורה ציבורית מתקדמת ובמקביל היא עושה ערמות של כסף מתחבורה פרטית. מעניין כמה היא באמת רוצה שאנשים יעזבו את הרכבים הפרטיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, ezuf כתב:

יש

אפילו 4 (!),גרים בסמטה עם 19 בתים,2 פחים בכל צד יחד עם הירוקים הגדולים לזבל רגיל

אבל אפילו שהפח כתום,ואפילו שמודפס עליו באותיות גדולות,אנשים פשוט זורקים מה שבא להם לשם (כתוב ספציפית מחזור,בקבוקים וקרטונים קטנים - תמצא שקיות זבל)

אולי שווה להעסיק איש אבטחה ליד כל נקודת אשפה עם נאבוט,מכות אחלה דרך לחנך :)

סליחה על הגלישה מהפוליטי,חזרה ל"מלחמה"

ישראל תתחנך רק אם היא תהיה כמו סין. זיהוי פנים וקנס הביתה יסדרו את הבעיה ביומיים

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Mech Morphix כתב:

ישראל תתחנך רק אם היא תהיה כמו סין. זיהוי פנים וקנס הביתה יסדרו את הבעיה ביומיים

ממש. בגלל זה מצלמות מהירות ומצלמות נתצ עובדות ללא הרף. כי החינוך ממש מצליח...🤣

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא קורא מקור ראשון, אבל דיברו על זה עכשיו בטלביזיה אז קראתי. מסתבר שכלכלת בעזרת השם לא ממש עובדת. את זה אנחנו כמובן יודעים אבל כתב את זה אדם שאי אפשר לחשוב בו "כשמאלן" -  מייקל אייזנברג, איש עסקים מוכשר חובש כיפה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש קצת בעייתיות בנושא הכלכלה, כי מהלכים של ממשלה קודמת נעשו על מנת שיוכלו לשקם את הכלכלה הרעועה שהם קיבלו ועכשיו מי שקוטף את ההצלחה יש שר אוצר בע"ה. גם צריך להסתכל לאורך זמן ולא בנק' נוכחית, ככה זה לא מאפשר לראות את כל ההשפעות החיצוניות והפנימיות.

נגיד עכשיו אפשר לדבר על שנתיים קודם מתי שהיתה הממשלה הקודמת אבל גם אז, זה לא מאפשר לראות באמת את כל התמונה המלאה של ההחלטות שהחליטו וכו'.

אני כן יכול להגיד שהחלטות XYZ הן החלטות טובות שישפרו את החיים שלנו אבל המציאות לפעמים לוקחת אותנו לסיבוב רציני והחלטה שבזמנו נראתה טוב ועכשיו נראה שהיא לא היתה החלטה כל כך טובה.

נגיד החלטה על רכש נפרד של כל חלקי קו הרקל"ת - קו אדום, שאומנם משרד האוצר רצה לחסוך כמה שיותר, בסוף יצא שכל החלקים ביחד וכל העיכובים עלו לנו יותר כסף מאשר לקנות מתאגיד חברות אחד את הקו שיבנה וינהל וכו' את הבנייה של הקו.

רעיון טוב אבל ביצוע גרוע..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העניין הוא שכבר רואים את כל ההחלטות הרעות של הממשלה הנוכחית, עצם זה שלא סגרו אפילו לא משרד אחד, מוכיח עד כמה האנשים שמרכיבים את הממשלה הזו חסרי מוסר בססי מהיסוד, אבל עם שר אוצר שמוכן להעלות על המזבח את החטופים כקורבן לחלומות המשיחיים שלו לצפות למשהו אחר זה טמטום. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנושא המשיחיסטים והחטופים הדברים הם לא שחור ולבן.

הרי ברור שאי אפשר להסכים לכל תנאי ולפעמים מתפלק’ להם גם דרישה הגיונית (כמו למשל לא לפנות את פילדלפי בעיסקה או לפרוץ לחלוטין את ציר נצרים למעבר ללא כל בידוק). אם נקבל 20 חטופים ונהרוג 100 חיילים פלוס 10 אזרחים לא עשינו כלום.

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...