Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, motizkn כתב:

אני נגד מה שהם עשו אבל בג"ץ לא יכול להתערב בזה, אם הוא יבטל את החלטת הממשלה אז זה באמת הסוף של הדמוקרטיה.

לא, זה הא' ב' של הדמוקרטיה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

השלב הראשון יהיה עתירות לבגצ.
נחכה לראות מה הוא יחליט.

בחייך.

איך אתה רואה את זה?

יבואו ויגידו 'זה לא סביר שלא נותנים לנו להתערב בנוגע לסבירות'?

• מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

דרך אגב, שאפו לעמוס על זה שהוא עומד בשצף ההודעות הזה.

image.png.1f22b51cfa5e302ae27665c9a1e92cd7.png

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
Just now, David32 כתב:

בחייך.

איך אתה רואה את זה?

יבואו ויגידו 'זה לא סביר שלא נותנים לנו להתערב בנוגע לסבירות'?

תאר לי בבקשה איך אתה רואה את זה.

פורסם
Just now, David32 כתב:

'זה לא סביר שלא נותנים לנו להתערב בנוגע לסבירות'

ואז הזקנה GIF - ואז הזקנה התפצלה - Discover & Share GIFs

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 4 דקות, motizkn כתב:

אני נגד מה שהם עשו אבל בג"ץ לא יכול להתערב בזה, אם הוא יבטל את החלטת הממשלה אז זה באמת הסוף של הדמוקרטיה.

בטח שהוא יכול. ואז זה משבר חוקתי. ואז השאלה אם הצבא\משטרה יקשיבו לצד הממשלה או לצד של בית המשפט.

• מעניין 1
פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

בחייך.

איך אתה רואה את זה?

כתבתי ה"שלב הראשון" אין לי שמץ של מושג אם הם יבטלו או לא.
אני שופט? אני מכיר את החוק? אני מפרש את החוק?
ניתן להם לשבור את הראש האם זה חוקי או לא.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה הכי גמור בארץ נשבע

העבודה ו(ומרצ עד הכנסת האחרונה) ממשיכות דרכו של כהנא?

הבורות כאן מדהימה אותי.
-- העבודה היא מפלגת מרכז קלאסית עם תמיכה חלשה ברשתות בטחון סוציאליות (הרבה פחות מכל מפלגות בדמוקרטיות המערב-אירופיות), העתקה של המפלגת הלייבור בריטית של טוני בלייר (מה שנקרא שם Third Way). זה המצב
איך רואים? אין שום ייצוג לועדי עובדים במפלגה. זה המצב שם מאז 2007 בערך, אז עמיר פרץ הגיע למקום שלישי אחרי עמי איילון ואהוד ברק (שני אנשי צבא שפתחו אח״כ בקריירות עיסקיות), והמפלגה ביטלה את ההסכם הקיבוצי עם העובדים שלה עצמה. הקשר עם ההסתדרות התאיין זמן קצר אח״כ.
-- מרץ היא מפלגת מרכז נטו, בורגנית לחלוטין, עם דגש חלקי על זכויות הפרט. ל-״מ״ בשם שלהם, שמקורו במפ״מ, אין כבר זכר עשורים.

לגבי הסיכסוך המזרח תיכוני, אין הבדל בין המדיניות הרשמית הבסיסית שלהם לזו של הליכוד: כל ה-3 תומכות ב-״2 מדינות ל-2 עמים״ (למי שלא ידע, זו העמדה הרשמית של ביבי).

כהנא בכלל לא ימין. לפני כל דבר אחר, הוא רצה מדינת הלכה על מלא, וזה השתקף באופן ברור בתעמולת הבחירות שלו (שיצא לי לראות מקרוב: היו בתיכון שלי שני פעילי בחירות שלו). מה לעשות שבתפיסה שלו של ההלכה, השטח צריך להיות נקי מעמים אחרים.

לפני 4 דקות, garicho כתב:

בטח שהוא יכול. ואז זה משבר חוקתי. ואז השאלה אם הצבא\משטרה יקשיבו לצד הממשלה או לצד של בית המשפט.

יש כבר משבר חוקתי מהרגע שביבי ״נכנס לארוע״ ועסק ברפורמה משפטית. רק שהאופוזיציה הרופסת לא עשתה עם זה כלום.

לפני 49 דקות, Nemesis כתב:

כל עוד מדובר רק בשחיתות, ניחא. כולי תקווה שיקבלו את עונשם בריבית קצוצה בבחירות הבאות. מושחתים כבר היו לנו מכל הכיוונים.

הקו האדום הוא בפגיעה בזכויות אדם ופגיעה במנגנון הבחירות.

מי מדבר רק על שחיתות? זה היה במידה מסויימת בכל הממשלות תמיד, מאז 1948.
מדובר בדיקטטורה תיאוקראטית כמו איראן. אין בחירות של ממש (כלומר יש פרלמנט, אבל היקף הסמכויות שלו מאד, מאד מצומצם).
ויותר גזענית מאיראן. יחליטו מנהלית שאי אפשר לאבטח קלפיות בישובים הערביים, אז יסגור את רובן. זה ייעשה בהחלטת ממשלה, לא בחוק, אז לא תהיה לזה ביקורת שיפוטית.
אני מצפה להחלטות ממשלה שאוסרות לשבות ללא אישור פקיד ממשלה כלשהו ואוסרות הפגנה ללא רשיון (שייתנן רק ל-1% מהבקשות, כדי שאפשר יהיה לטעון שיש חופש ביטוח) תוך שבועות.

• אהבתי 2
פורסם

עזוב ימין ושמאל, אם בית משפט לא מקבל חוק שחקקה ממשלה שמגדיר את מרחב הפעולה שלו אז הוא מנציח את מה שהליכוד אומר ולמעשה הוא מעל החוק.

• אהבתי 1

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, motizkn כתב:

עזוב ימין ושמאל, אם בית משפט לא מקבל חוק שחקקה ממשלה שמגדיר את מרחב הפעולה שלו אז הוא מנציח את מה שהליכוד אומר ולמעשה הוא מעל החוק.

ואם יחוקקו חוק שמרכז הליכוד הוא בית המשפט העליון החדש, אסור לפסול את זה? זה מוכיח שבית המשפט מעל החוק?

כשאתה לוקח כח מרשות אחת, הוא לא נעלם לאוויר, הוא עובר לרשות אחרת, שגם הביביסט הגדול ביותר יודע שהיא מושחתת ומלאה בג׳ובים וקומבינות.

בקיצור, אני עם יבגני, הדמוגרפיה תנצח במילא. מתווכחים פה על פרק זמן של כמה שנים בודדות.. 

עריכה אחרונה על ידי MZN
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 38 דקות, GTאי כתב:

דמוקרטיה, דיקטטורה או מונרכיה - אין לעם היהודי ארץ אחרת.

לא. פשוט לא. 

לפני 16 דקות, PinkDolphin כתב:

יש כבר משבר חוקתי מהרגע שביבי ״נכנס לארוע״ ועסק ברפורמה משפטית. רק שהאופוזיציה הרופסת לא עשתה עם זה כלום.

לפני כשעה, Nemesis כתב:

זה תהליך מתגלגל.

פורסם
לפני 6 דקות, motizkn כתב:

בית המשפט ביטל לא מעט חוקים בעבר.
ההבדל הוא שזה תיקון לחוק יסוד ממה שאני יודע, ומעניין יהיה לראות מה יעשה בית המשפט.

• מעניין 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

למחוק.

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...