Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאו נאצים מהימין תקפו אתמול נהגים בכניסה לקיבוצים בצפון. דרשו מנהגים להגיד ביבי המלך או משהו.

שוב ושוב אין סימטריה. ולא תהיה.

• אהבתי 6
  • משעמם 1
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

משאל עם זה מצד אחד נחמד, ומצד שני קצת מפחיד.

כי צריך להבין ולהתעמק במה שאני הולך להצביע עליו, ולפעמים זה בתחום שלא מעניין אותי ואז לי יהיה יותר קשה ללמוד אותו.

אחרים לא ילמדו בכלל כי יותר קל ללכת אחרי מנהיג שפעם היה כריזמטי

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני בטוח שיש פה 2,3 משתמשים שיאהבו את הכתבה הזאת

https://www.ynet.co.il/news/article/sk432dlb3

זה בטח החלום הרטוב של הפשיזם הימני, לשלוח לכלא כל מי שחושב אחרת מהם.

לפני 28 דקות, יבגניפ כתב:

נאו נאצים מהימין תקפו אתמול נהגים בכניסה לקיבוצים בצפון. דרשו מנהגים להגיד ביבי המלך או משהו.

לא ברור איפה המשטרה פה.

אני אנחש שהגברים האלו באים בחמולות כאשר כולם עם כיסויי פנים על אדם אחד או שניים לבד.

אין להם ביצים להגיע להפגנות גדולות ולנסות להפעיל אלימות

פורסם (נערך)

צריך לזייף אושר כלשהוא בחג הפסח וביום העצמאות, לא?

שאנחנו שבט אחים ואחיות

הנה שניחנק מהקיציות של השיר הזה

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 דקות, mikyl כתב:

ארגוני המאבק: קוראים ללפיד וגנץ לחדול מיד מההידברות המזויפת, הם לא מייצגים אותנו במו"מ

גם אני חושב שקוסם מורח את כולנו. מרוויח שקט תעשייתי. ואז או שהפריץ ימות בינתיים, או שהכלב ימות בינתיים, או שימותו שניהם בינתיים. 

שידברו עד מחר, השיחות האלו לא מעניינות אף אחד חוץ  מאת גנץ שמנסה לבנות את עצמו בתור רה"מ העתידי לאחר קריסת ממשלת הפשיזם.

https://www.ynet.co.il/news/article/skz6mdlbh#autoplay

אם אשכרה מישהו חושב שהמחאות יקטנו, הוא טועה. הדבר היחיד שיקרה זה שהפשיסטים ינסו לארגן עוד מחאת "ימין" שבוע מראש ואז יגידו שזה ספונטני ויש שם 100אלף איש שבפועל יש לך 10אלף איש שרובם מתנחלים וחרדים.

פורסם
לפני 6 שעות, Night Driver כתב:

ומה הפריע לכל הממשלות מאז לתקן או לבטל את החוק הזה?

אני גם אענה לך. כלום!

פשוט נוח שיש את מי להאשים למה אתה לא ממלא את תפקידך ולמה אתה לא עומד בהסכמים שחתמת.

כי זה לא היה בראש סדר העדיפויות של מצביעי הימין, היום יש תקשורת גם לימין, יש מובילי דעה בימין, ויש רשתות חברתיות...

אם הממשלה הנוכחית לא תקדם רפורמה במערכת המשפט ומשילות, הם לא יחזרו לשלטון לצמיתות.

וכן, הימין הפסיק להיות פרייאר וילדי הכאפות של השמאל, הם לא מוכנים לקבל קואליציות מוזרות ופחדנות מהפריץ...

לכן הימין זכה ב 64 מנדטים.

אם הממשלה הנוכחית לא תיישם את משאלת המצביעים שלה ב 70% לא תהיה לה תקומה.

לפני 6 שעות, MostlyWicked כתב:

אז יאללה, בוא נחזיר את המצב לאיך שהוא היה לפני מהפיכת ברק, אני בעד. הבעיה היא שזה ממש לא מה שהרפורמה הזאת עושה, היא מחלישה את בית המשפט הרבה הרבהההה מעבר לרמה שלפני המהפיכה של ברק.

אני בעד.

פורסם
לפני 12 דקות, avi 1234 כתב:

כי זה לא היה בראש סדר העדיפויות של מצביעי הימין, היום יש תקשורת גם לימין, יש מובילי דעה בימין, ויש רשתות חברתיות...

אם הממשלה הנוכחית לא תקדם רפורמה במערכת המשפט ומשילות, הם לא יחזרו לשלטון לצמיתות.

וכן, הימין הפסיק להיות פרייאר וילדי הכאפות של השמאל, הם לא מוכנים לקבל קואליציות מוזרות ופחדנות מהפריץ...

עכשיו איבדת אותי לחלוטין.

אתה טוען שבגלל שבחת המשפט נתלה בחוק כבוד האדם וחירותו הוא הפך למחוקק על שפוגע בימין באופן שיטתי ומדיראותו מכל עמדות הכוח, ממשלת הימין יכולה לבטל או לשנות את החוק הזה ןלשים את עצמם במוקדי הכוח אבל במקום זה הם מנסים להעביר חוקים אחרים שאותו בגץ מונע מהם פעם אחר פעם?

וואלה לא מבין מי מצביע לכאלה אידיוטים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, avi 1234 כתב:

אני בעד.

חבר, למה אתה מתחמק מלענות לי?

ציטוט

הם רוצים להרוג אותך ואת החרדים...

האמת שיריב אופנהיימר צייץ שהוא מעדיף את הבני דודים

אז כנראה שבאמת כבר אין מי לדבר.

טענת פה גזענית ואנטשימית[אתה חרדי?]ועוד לא הצלחת להוכיח אותה. למה אתה מסרב לגבות את המילים שלך?

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם
לפני 30 דקות, avi 1234 כתב:

בוא תסביר לי קודם כל מי בדיוק ימין בקואליציה שנסמכת על החרדים (שהם שמאל פר אקסלנס), ומה אתה חושב שיקרה כש (כש, לא אם) הממשלה הנוכחית לא תיישם את מה שאתה חושב שהיא רוצה ליישם, כי זה פשוט בלתי אפשרי?

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 36 דקות, avi 1234 כתב:

מה כתבת פה בעצם, לא הבנתי. שמעת כמה שטויות בערוץ 14 ואתה יודע שאף אחד לא צופה באשפה הזאת פה אז החלטת לספר לנו?

חוץ מזה, התגייסת בכלל?

• מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, yehuda-k כתב:

בענין רפורמת לוין- לדעתי אכן השופט ברק הסיט את בית המשפט העליון ממסלולו וצריך להחזיר למה שהיה לפניו

לפני שנה+ החלפתי עבודה. הבוס הקודם התקשר אחרי כמה חודשים ושאל אם בא לי לחזור.
אין שום סיכוי שהייתי חוזר ולא בגלל שהם לא נחמדים, לא בגלל שלא היה לי טוב ולא בגלל שאני מרוויח יותר עכשיו. לא הייתי חוזר כי לא חוזרים אחורה. מתקדמים קדימה.
שום דבר פה לא קרס מאז "מהפכת אהרון ברק". זכויות האדם שלנו נמצאות כנראה במקום יותר טוב. אף אחד לא מפריע לשלטון פה לשלוט, כן מפריעים להם למנות שרים שסרחו.
מתקדמים קדימה ומתקנים את מה שדחוף. מכל הדברים המטומטמים במדינה הזו בחרו להיטפל לאחד הגופים היחידים שעושה עבודה טובה ב99% מהזמן. תנסה לתקן אותו ואולי תקבל משהו הרבה יותר דפוק והמחיר של טעות יהיה גבוה מאוד, זה פשוט לא שווה את הסיכון ואת המאמץ, ורק מישהו שיש לו אינטרס אישי צר ירצה לעשות את זה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 5

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

עכשיו איבדת אותי לחלוטין.

אתה טוען שבגלל שבחת המשפט נתלה בחוק כבוד האדם וחירותו הוא הפך למחוקק על שפוגע בימין באופן שיטתי ומדיראותו מכל עמדות הכוח, ממשלת הימין יכולה לבטל או לשנות את החוק הזה ןלשים את עצמם במוקדי הכוח אבל במקום זה הם מנסים להעביר חוקים אחרים שאותו בגץ מונע מהם פעם אחר פעם?

וואלה לא מבין מי מצביע לכאלה אידיוטים.

ממש לא.

בית המשפט מפרשן את החוק

וברוב הפעמים יש מחלוקת בפרשנות - תמיד יש דעת מיעוט...

הפרשנות נובעת מדעה מסוימת...שברוב הפעמים קרובה לפרשנות של חכים ממרצ.

וכן בית המשפט העליון קבע

שכבוד האדם וחרותו הוא חוק יסוד שתמיד יגבר על חוק אחר שנחקק אפילו ברוב של פי 2 מהחוק הנ"ל.

הימין סך הכל רוצה שופטים שבאים מבית המדרש שלו

ולא מבית המדרש של השמאל ופעמים של השמאל הקיצוני.

לא את כל השופטים אלא חצי בכל קדנציה.

לפני שעה, RK כתב:

בוא תסביר לי קודם כל מי בדיוק ימין בקואליציה שנסמכת על החרדים (שהם שמאל פר אקסלנס), ומה אתה חושב שיקרה כש (כש, לא אם) הממשלה הנוכחית לא תיישם את מה שאתה חושב שהיא רוצה ליישם, כי זה פשוט בלתי אפשרי?

היא תיפול

מכיון שהפוליטקאים רוצים להיבחר שוב והבוחרים לא יבחרו בהם אם הם לא יקדמו את מה שהם הבטיחו.

כולנו יודעים לאור ניסיון העבר שאם החרדים היו הולכים עם השמאל, השמאל היה נותן להם הכל כולל מינוי דרעי לנשיא המדינה,

כך היה בממשלת רבין, וגם אז רבין חוקק פסקת התגברות לרצות את שס.

רבין גם העביר את שולמית אלוני ממשרד החינוך.

אז למה עכשיו הם הולכים עם הימין?!

לפני שעה, arturkopit כתב:

מה כתבת פה בעצם, לא הבנתי. שמעת כמה שטויות בערוץ 14 ואתה יודע שאף אחד לא צופה באשפה הזאת פה אז החלטת לספר לנו?

חוץ מזה, התגייסת בכלל?

אמנון אברומביץ' שטף לך את המוח 30 שנה.

וכן, הייתי בשירות משמעותי

אבל אתה כ"כ מנותק ומטומטם שאתה חושב שימנים שומעים שטויות בערוץ 14 והם לא התגייסו

והם אשפה ונבערים...

זה בדיוק פני השמאל

ולכן לשלטון כנראה שלא תחזרו

העם מאס בכם

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • אהבתי 2
  • מצחיק 2
פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

שמישהו יביא כוס מים להיסטרי הזה.

נאו נאצים. מי ישמע הרגו אותם וביתרו את הגופות שלהם.

אולי אין סימטריה (או אין סימטריה בדיווחים בחדשות), אבל כשאנשים בוחרים לנקוט באלימות (כן, חסימת כבישים זה אלימות, הבערת מדורות ופיזור לבנים על הכביש זאת אלימות, להרביץ לחבר כנסת עם דגל זה גם אלימות), שלא יתפלאו שהצד השני מגיב בצורה קיצונית יותר.

זה כמו להתלונן שירקת על מישהו והוא בתגובה שבר לך את הפנים ולא הסתפק רק ביריקה.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...