Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה באמת חושב שלזרוק בקת"ב לבית של משפחה משול או לא חורג מתפיסה שבה שימוש בכוח צבאי הוא לגיטימי, אז אני לא באמת מבין על מה יש לדבר. אנשים שתומכים במעשה כמו של דומא (שוב - אם וכאשר באמת היה מעשה כזה. בינתיים היו מלא עצורים מהם נשאר אחד עם כתב אישום לא ברור. נראה מה יצא מזה) בעיקר רוצים שיחשבו שהם ימנים, בדומה לאנשים שאוהבים להגיד שהם אוהבים פינק פלויד כדי שיחשבו שהם מבינים במוזיקה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

ארגוני השמאל הקיצוניים מזכירים לי את סיפור החור בסכר..

יש סכר העוצר ויוצר אגם, אבל הוא חלש,, ויש בו מספר חורים.

ויש שני סוגי מומחים לטיפול בסכנה.

א - המומחים מימין - נחזק את הסכר נבנה עוד סכרי משנה, נציף עוד אדמות ..

ב - המומחים משמאל - בואו ננצל את המצב, נהרוס את הסכר, הוא לא מתאים לתבנית הנוף שלנו.

והדרך להרס - מאחר והתושבים המוגנים ע"י הסכר יתנגדו להרס..

בואו נזעזע את היסודות שלו, לא באופן ישיר, בפיצוצים קטנים סביבו , מבחוץ..

כך לא יאשימו אותנו בהרס ישיר, זה פיצוצים קטנים מבחוץ..

והנמשל - השמאל יודע שהוא לא מקובל ע"י רוב העם, הם מודעים לכך ודנים בכך בפגישות שלהם.

ראו את אשר פורסם מפגישות של פעילי שוברים שתיקה, עם מנכ"ל משרד החוץ לשעבר.

מאחר והם לא מצליחים לשכנע בדרך פוליטית ואזרחית ע"י קבלת רצון רוב אזרחי ישראל בבחירות .

לכן הם מבקשים ליצור לחץ מבחוץ, מאחר ואזרחי ישראל לא נותנים לנו לתכנן ולבנות את הארץ כרצוננו.

נעשה להם חיים קשים מבחוץ, נהרוס ונשמיד כל חלקה טובה, עד שהטיפשים יבינו ( אזרחי מדינת ישראל)

כי אנו רוצים בטובתם.

בעברית פשוטה -

מהפכה, דחיקת רצון הרוב ושימוש פסול באמצעים לא פוליטיים אזרחיים של החברה שבה אתה חי.

אבל אבל - זה בגלל שאנחנו רוצים בטובתכם , יה טיפשים..

ואני שואל, אם יש חור בסכר, ואתם רוצים את טובת אזרחי מדינת ישראל.

למה שלא תכניסו אצבעות לסכר ותעצרו את שטף המים הדק עכשיו.

לפני שיהפוך לשיטפון.. אשר יפגע בתושבי מדינת ישראל, אשר אתם האינטילקטואלים ..

הרי רוצים בטובתה.

נ.ב - אף פעם לא הבנתי את מהות האינטלקטואליה, במה זה עדיף על חקלאי, או רופא.. או שף.

אינטלקטואללעז: אינטלגרה; מלטינית: intellegere; בתרגום חופשי: הבנה)

הוא אדם העוסק בפעילות שכלית ורוחנית מגוונת מתוך ערכיות או הנאה,

ולא לשם תכלית מעשית כלשהי.

(בקיצור אדם המשגל לעצמו את המוח בכייף בזמנו החופשי - אבל עכשיו

רוצה גם להעמיס עליי את זיוניונייימוחו)

מזכיר קצת את אחוות השיכורים, אשר דרך איבוד התודעה מגיעים לתובנות עילאיות..

אפשר כי ויהי שף וגם אינטילקטואל .. ואז נהנה יותר מהאוכל שלו, יהי לזה טעם, וריח יותר פלצני.

וגם אם יסבירו לי שאין לי אף מעודן להבין את איכות הריח, מה לעשות אצלי ריח מסריח הוא מסריח.

או רופא אינטלקטואל שבזמן ניתוח כבד.

ידקלם את להיות או להיות, וינסה להשתיל במקום כבד אווז ( הגשש החיוור - אבא שלי בלאפה בתיקווה)

אייל.

אה - ונ.ב נוסף - אני חושב כי גם אני איטרנטקטואל.

לאחרונה אני מעמיס בתגובות.. אולי גם אני שמולנסקי .

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כדי לתמצת את הפוסט של איש הקווים - אירגוני השמאל מבכים את מות הדמוקרטיה בידי הימין ועוקפים אותה בסיבוב בשם דעותיהם הנאורות, הגוברות לגבי דידם על טיפשות הנייטיבז שלא השכילו לחשוב כמותם.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה נראה לגיטימי למישהו?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
פחות רעים? שכנוע עצמי. זה פעמון הגאוס - זה נבלה וזה טריפה. אין פחות רעים. קיצוני טוב זה בכדורגל.

רומן, לא ברור לך שאתה עוד מעט מכווץ את הבגדים מרוב מכבסות המילים?

את המציאות בסופו של יום אי אפשר בשום צורה לשנות, מעולם לא מת אף אדם בישראל כתוצאה מהריגה ע"י שמאלני קיצוני בעוד שקיצונים ימניים הרגו עשרות רבות של אזרחים הן ערבים והן יהודים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
טעויות כן, שקרים לא. אם אתה מתייחס אליו כארגון לגיטימי.

ברור שהצבא שלא צודק תמיד, אבל ברגע שאתה מבקר את הצבא (שהוא בעצם העם) וקורא לו בשמות כמו רוצח, זה קיצוני מדי בשביל שהאזרח הפשוט יוכל לעבד את המסר ברציונליות. ישר נכנסים לעמדת מגננה וכוסאומו כל העולם.

לא צריך לקרוא לצבא "רוצח", אבל כיום כל ביקורת ולו הקטנה ביותר נתפשת כמתקפה ומכאן הדרך ל"כוסאומו על העולם" קרובה.

לא, זה לא מה שהם אומרים. דרוקר אמר שנאווי מצדיק מקסימום אייטם של שלוש דקות. האחרים מיהרו לשנות נושא לכיוון הימין (בערך כמו שאתה ורוני עושים). אף אחד לא ממש מתנער וזה מעלה, מעבר לבעייתיות של התקשרות עם מישהו שנוח לו לשלוח אנשים למוות, נופך גזעני של ממש - כנראה שמותר לשלוח אותם למוות כי זה ערבים מול ערבים. אותי זה מגעיל.

הקיצוני מההודעה שלי משתף פעולה עם שוברים שתיקה, לרבות קבלת כספים וסיוע בארגון פרובוקציות בזמן סיורים של שוברים שתיקה. לכן הוא = שוברים שתיקה. לכן הם מבחינתי בהחלט שווים לתג מחיר.

עזרא נאווי הוא לא עשב שוטה. כפי שראו היטב, הוא משתף פעולה באפן הדוק ביותר עם אותן עמותות שחשיבותן לדמוקרטיה עילאית לגבי דידך. הוא בשר מבשרן. אם הימין לא יכול (לפי זהבה גלאון, וגם לפי דעתכם כפי שאני מבין אותה מהשרשור) להתנער מהזויים שדוקרים תמונה, אז תרשו לי או לא, אבל אני לא יכול לאפשר לאירגוני השמאל להתנער מנציגן, שעובד בעבורן ומקבל על זה תמורה. לקרוא לו עשב שוטה זה עיוות המציאות. עיוות נוח, אבל עדיין עיוות.

סיידנוט - איש בולט בתקשורת סבור שעזרא נאווי הוא לא אייטם. כמה לא אייטמים כאלה היו בשנים האחרונות, לעומת כל גרפיטי שזכה לחשיפה וכותרות? קיצוני הוא קיצוני ותהיו בטוחים, שבזמן הקרוב יתגלו עוד נאווים.

כמו שיבגני כתב לך, נאווי הוא אולי אייטם אבל קטנצ'יק שהימין מנפח לממדים מופרזים. גם אם יתגלו עוד נאווים, זה יהיה כאין וכאפס לעומת מה שקורה בצד הימני (וכאמור ע"י יבגני, התחקיר הזה הוא מלפני שנה ומאז לא מצאו כלום). זה בערך כמו להגיד "אהא! הצד הנגדי הוא רע כי יש שם מישהו אחד שמדבר לא יפה", בעוד שהצד שלך מפוצץ אנשים במכות (מטאפורית, כן?).

אתה מתפלא שמנסים לשנות נושא לכיוון הימין? הרי כל התחקיר הזה וכל העליהום על שוברים שתיקה הוא-הוא שינוי הנושא לכיוון השמאל, כדי שלא תשים לב מה הימין עושה. או כדי שימנים יוכלו להגיד "אתם מתלוננים על להב"ה? תראו מה עזרא נאווי עשה!".

כמובן, וכדי לתת ביקורת כדי לשפר לא צריך לשקר במצח נחושה. בגלל זה אני חושב שכל העמותות האלה שוות לישבן, לפלח השמאלי.

כנ"ל אם תרצו, להבה, האריות של הצל וכל הזבל הקיצוני הזה בפלח הימני.

אף אחד מהם לא משפר כלום בסופו של דבר, נכון?

או, אתה חוזר לעניין הסימטריה. זה בדיוק כמו להגיד "מבחינתי כל הפוליטיקאים הם חרא. ליכוד, מחנה ציוני, ימין, שמאל, כולם חארות", או לחילופין להגיד "מבחינתי כל המכוניות האלה אותו הדבר. ב.מ.וו, סוזוקי, לכולן 4 גלגלים ומנוע".

העניין הוא, שזה לא נכון! אם אתה משווה בין בנצי גופשטיין לבין מייסדי ארגוני השמאל רק כי "כולם חרא", אז פשוט אין לך מושג על מה אתה מדבר.

פחות רעים? שכנוע עצמי. זה פעמון הגאוס - זה נבלה וזה טריפה. אין פחות רעים. קיצוני טוב זה בכדורגל.

וואלה, אין פחות רעים. נראה אותך אומר את זה כשיתחילו לפגוע בזכויות האדם שלך (בעצם, אתה בטח אפילו לא שם לב שעושים את זה כבר שנים).

קראתי. מעבר לעובדה שהוא מאד מצחיק בכך שהוא משתמש בדיוק באותה הרטוריקה שבה מבקרים את שוברים שתיקה ודומיהם (כנראה מה שמותר ליריב אסור ליותם וכו'), כל מה שאני ראיתי בטור זה זעזוע עמוק מכך שיכול להיות, רק יכול להיות, שכולם אותו הדבר. ניוזפלאש - באמת יש קיצוניים משני הצדדים. ככה זה עובד. ולא, אתם לא מוסריים יותר. אם הייתם מוסריים, לא היו נאווים. אם הייתם מוסריים, לא הייתם מעודדים חרמות על המדינה שלכם וגוררים השלכות רוחב של שנים על גבי שנים. לא. זאת אולי לא סימטריה מוחלטת והאמת - לא ממש אכפת לי. זה נבלה וזה טריפה, ומי שלא מבין את זה מתעסק בקקי - וזה בדיוק מה שאופנהיימר עושה.

עריכה:

לאחר רפרוף בכמה מאמרים - הרטוריקה של הארץ מאד סובייטית. אין לי מושג איך זה לא מטריד אותך.

נו באמת. יש נאווי אחד. אחד. לך תמצא עוד אחד.

ואם אתה באמת חושב ש"שוברים שתיקה" גורמים יותר נזק למדינה מאשר ביביהו המלך ושות', אז מצבך קשה משחשבתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ואם אתה באמת חושב ש"שוברים שתיקה" גורמים יותר נזק למדינה מאשר ביביהו המלך ושות', אז מצבך קשה משחשבתי.

האמת שהתכוונתי לכתוב פוסט רציני עם תגובות לגופו של עניין, אבל היי, יודעים פה יותר טוב ממני. בואו, תאירו את עיני החשוכות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה רציני? אפילו אם שוברים שתיקה משקרים ב-X אחוזים מהמקרים ומופיעים בכמה כנסים בחו"ל בשביל לדבר על כך שצה"ל משתמש ביותר מדי כוח, אתה משווה את זה לכמות האדירה של הנזקים והדרדור הכלכלי, החברתי, הבטחוני, החינוכי, המוסרי והערכי שממשלת נתניהו גורמת לציבור בישראל?

הנה דוגמא, קריאה מהנה (אולי תמצא שם כמה דברים לא נכונים, לא יודע. אבל שים לב שיש חמישים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא מהנה בכלל, לצד כמה אמיתות יש שם חצאי אמיתית, שקרים וגם דברים שקשורים לדמוקרטיה קשר קלוש בלבד, אבל עדיין נמצאים. לא דוגמא טובה. אני מהטלפון, אז סלח לי על חוסר הפירוט.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני יודע, אתם אומרים את זה כבר כמה עמודים.

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא צריך לקרוא לצבא "רוצח", אבל כיום כל ביקורת ולו הקטנה ביותר נתפשת כמתקפה ומכאן הדרך ל"כוסאומו על העולם" קרובה.

ומה הסיבה לזה? האמירות הקיצוניות. צה"ל זו פרה קדושה לרוב הציבור הישראלי והכי קל בעולם להפוך ל"בוגד" כשמדברים סרה בצבא. לא משנה כמה נכונים וחכמים יהיו הדברים שתגיד אחרי, תמשיך להצטייר בעיניהם כ"סמולני עוכר ישראל". אני לא חושב שזה צריך להיות ככה, אבל זה מה שיש. ככה זה בני אדם. איך כתבתם קודם, לקבוצה יש IQ נמוך מלבודדים.

או, אתה חוזר לעניין הסימטריה. זה בדיוק כמו להגיד "מבחינתי כל הפוליטיקאים הם חרא. ליכוד, מחנה ציוני, ימין, שמאל, כולם חארות", או לחילופין להגיד "מבחינתי כל המכוניות האלה אותו הדבר. ב.מ.וו, סוזוקי, לכולן 4 גלגלים ומנוע".

העניין הוא, שזה לא נכון! אם אתה משווה בין בנצי גופשטיין לבין מייסדי ארגוני השמאל רק כי "כולם חרא", אז פשוט אין לך מושג על מה אתה מדבר.

מבחינתי כל מי שמסית לקיצוניות ושנאה - הוא חרא. לא משנה מה המניע שלו וכמה נעלה בעיני המטרה שלו.

זה שגופשטיין פשוט צועק ישר ולעניין "מוות לערבים" כמו ערס מהשוק לא הופך אותו שונה בעיני ממי שמחולל שנאה באלגנטיות, דרך שקרים במצח נחושה לכל המרבה במחיר ודמוניזציה של ילדים בני 19 שמסכנים את החיים שלהם כי החוק מחייב אותם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז אתה לגמרי לא מבין את המטרה המקורית של ארגון כמו שוברים שתיקה. אתה גם מכליל אותו כשקרן שזה פשוט לא נכון, ומוסיף שלל ארגוני זכויות אדם אחרים לקלחת כאילו כולם גרועים באותה המידה. לסיום, אתה אומר, כמו רומן, שכולם גרועים באותה המידה, גופשטיין שרוצה להרוג ערבים או נוצרים או כל מי שהוא לא כמוהו, וארגוני זכויות אדם שרוצים שכולם יחיו ביחד בשלום (ועזוב לרגע אם הם עושים את זה בדרכים שלא מוצאות חן בעיניך).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מה קשור הרצון שלהם אם הביצוע קלוקל? לי לא אכפת מה הם אומרים, אכפת לי מה הם עושים. שיגידו מה שהם רוצים. הרי את גופשטיין אתה מוקיע (בצדק) על סמך דבריו או על סמך חשש ממעשיו? אז אצל שוברים שתיקה ותעאיוש אין חשש, יש מעשים.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...