Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ת, יודע מה, גם ש מוצי לא אכפת לי, הם אולי י,גמרו,, אבל הסכסוך ימשך.

מאחר וגם אז - הם לא הראו, או היום מראים נכונות להסדר סופי והכרה במדינת ישראל.

הם רק רוצים לקבל ולא לתת כלום בתמורה, מאחר ולדרכם, כל ההסדרים הם זמניים.

והם רק חלק מ תוכנית השלבים של אש"ף אשר לה הם מחוייבים.

ביטול מדינת ישראל והקמת מדינת פלסטין על כל שטח א"י.

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA_%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%9D_%D7%A9%D7%9C_%D7%90%D7%A9%22%D7%A3

תוכנית השלבים - השימוש במונח זה נושא בתוכו מסר פוליטי שלפיו גם נכונות לצעדים

מקרבי שלום, כמו משא ומתן,

הם חלק מאסטרטגיה כוללת שמטרתה השמדת מדינת ישראל.

לכן כל המדינות המשתתפות בתהליך השלום קבעו כי - כרגע הפלסטינים לא פרטנר לשלום.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ומאוד יכול להיות שהפלסטינים לא יקבלו שום דבר שנציע מכיוון שההנהגה שלהם מושחתת מהיסוד ומקבלת כספי ענק ממדינות אויב כמו קטאר וערב הסעודית, שהאג'נדה שלהם היא שלעולם לא יהיה כאן שלום.

אז אצלם מושחתים, אצלנו מושחתים ועולם כמנהגו נוהג.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יבגני - באיזה אור אתה רואה עכשיו את ברק? כי בגדול הדעה שלי עליו לא השתנתה - הרבה אומץ, המון מגלומניות, טירוף ואגו ועם כל אלה - לדעתי הוא נשפט באופן לא הוגן בראי ההיסטוריה, גם אם הוא בוודאי לא מתחרה על תואר רוה"מ הכי מבריק שהיה לנו.

רוני - רוב הסיכויים שהם באמת לא יקבלו כלום כל עוד הספונסרים קובעים מדיניות ומזרימים כספים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פשוט לא יכולת לסבול את העובדה שהתגלה שלא כל תלונות השמאל כלפי תהליך השלום נכונות והיית חייב לדחוף את זה? ;)

אגב שינוי הנושא כעילבון לאינטילגנציה, יבגני העלה את זה כמדומני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מישהו יכול להסביר מה הקטע עם החתולים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רוני , מבחינתי יש לי ראש ממשלה שאני מתבייש שהוא של המדינה שלי.

ואני מתבייש גם שאין משום כיוון , אדם משכמו ומעלה אשר יקח את ההנהגה.

מגיע לנו ולמדינת ישראל ראש ממשלה ומנהיג אשר בעמו חי, ואשר יהיה דוגמה לעם.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מישהו יכול להסביר מה הקטע עם החתולים?

בתור שר החקלאות, אורי אריאל הציע שנעשה טרנספר לחו"ל לכל החתולים הזכרים, או לנקבות, למדינה "שתסכים לקבל אותם".

הטענה שלו היא שלסרס או לעקר אותם זה נגד ההלכה אז חייבים למנוע איכשהו התפשטות שלהם.

רעיון מפגר מאוד, שהבסיס שלו הוא מחשבה דתית נטו וחוסר הבנה טוטאלי של איך פועלת מערכת אקולוגית.

במדינות אחרות שהחליטו לדלל את אוכלוסיית החתולים התחילו מגפות ומחלות בגלל שלעכברים ומזיקים אחרים לא היו יותר אויבים טבעיים והם התרבו יותר מדי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים קטנים וצרי אופקים שולטים בחיינו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ומאוד יכול להיות שהפלסטינים לא יקבלו שום דבר שנציע מכיוון שההנהגה שלהם מושחתת מהיסוד

השחיתות הזו מנציחה את הקיצוניות העממית שלהם. ערביי הגדה רואים איך ההנהגה חוגגת בכספים שלהם ואילו הם במצב כלכלי על הפנים. המצב הכלכלי הקשה מלבה את הקיצוניות שבסוף מופנית אלינו, כי כידוע אנו אשמים בכל דבר. מצב כלכלי קשה ונמשך של ההמונים עושה רק רע. היטלר עלה לשלטון כשהגרמנים סבלו מאוד לאורך שנים. המהפכה נגד הצאר הרוסי ועלית הקומוניסטים לשלטון, המהפכה נגד הקיסר הגרמני, המהפכה הצרפתית ולא חסרות דוגמאות להתפרצות הקיצוניות אצל ההמונים המורעבים.

רוני , מבחינתי יש לי ראש ממשלה שאני מתבייש שהוא של המדינה שלי.

ואני מתבייש גם שאין משום כיוון , אדם משכמו ומעלה אשר יקח את ההנהגה.

מגיע לנו ולמדינת ישראל ראש ממשלה ומנהיג אשר בעמו חי, ואשר יהיה דוגמה לעם.

.

נכון מאוד.

ובכל זאת, ולמרות שקשה לי לכתוב זאת, נתניהו לוחם עבור הטייקונים אבל בסדר גמור מבחינות אחרות. כפי שכותב רביב דרוקר ב"הארץ":

"ראש הממשלה, שנשבע לזכותם של יהודים לעלות להר הבית, אסר על אנשי ציבור לעלות להר הבית. אורי אריאל, ציפי חוטובלי ומירי רגב שותקים. כן, רגב שותקת, יש דבר כזה.

ראש הממשלה שנשבע לבנייה בירושלים, הקפיא דה פקטו את הבנייה. אפילו מכרז לשיווק קרקע ב'מאוחדת לנצח נצחים', שכבר שווק ונכשל, הוא לא מאפשר להוציא שוב, שלא לדבר על מכרזים לבנייה בגבעת המטוס, אותה שכונה יהודית שעשויה לפגוע באפשרות לחלוקת ירושלים. נתניהו – "בנייה בירושלים זה כמו בנייה בלונדון ופריס", לא מעז לבנות ב E1, אותו שטח מריבה שאמור לחבר בין ירושלים למעלה אדומים. אורי אריאל? אלקין? יריב לוין? דממה. נתניהו מתגאה (באנגלית) שממשלתו בונה בשטחים פחות מכל ממשלה קודמת והניצים הטורפים עוצמים עיניים, סוגרים את האוזניים ומתעסקים עם השופט פוגלמן.

נתניהו מפיל חלק מהאשמה בגל הטרור על אבו מאזן והרשות הפלשתינאית. הקפאה של העברת כספי המיסים? השתגעתם? אפשר לחשוב שההסתה של הרשות חמורה כמו איזו חצי פנייה של הרשות הפלשתינאית לארגונים בינלאומיים. סילבן שלום? מישהו? שקט.

נתניהו לא מטיל סגר, הוא אפשר הכנסת מכשול זמני בליבה של ירושלים, למרות המשמעות המדינית, הוא ממשיך להחזיר גופות מחבלים, למרות שגלעד ארדן כבר לקח קרדיט שהוביל החלטה הפוכה, הוא עושה את כול זה והימין בדממה. לא, אני לא הולך לנדנד לכם עם מה האנשים האלה היו עושים אם זה היה ראש ממשלה מהשמאל. ההפך. אם ככה היה מתמודד אהוד ברק עם אירועי אוקטובר 2000, לא בטוח שזה היה מידרדר לאינתיפאדה כל כך מדממת. אז, אחרי 3 ימים היו 30 הרוגים פלשתינאיים. היום יש תחושה אמיתית שכוחות הבטחון מנסים להכיל את האירועים. נתניהו ושר הבטחון יעלון ראויים לשבחים אמיתיים על הגיבוי למדיניות הזאת, בליבו של קבינט ימני וסוער. אחרי האמירה על המופתי ששכנע את היטלר,..."

יהודה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא הלכתם להצביע ? תשלמו.

הצבעתם למפלגה הלא נכונה ? תשלמו.

חברי הכנסת מסבירים לנו מה הוא כוחה של קואליציה ואיך ניתן לטחון שוב את החילוני משלם המיסים.

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3677851,00.html?ref=ynet

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מי זה בדיוק "העם"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
מי זה בדיוק "העם"?

חילונים רוצים קצבאות לחילונים (סטודנטים למשל), דתיים לאומיים רוצים קצבאות לדתיים (ישיבות הסדר, למשל) וחרדים רוצים קצבאות לאברכים.

כל אחד שנמצא בשלטון רוצה להעביר תקציבים לציבור שלו. כעת אלו החרדים, אולי בעתיד החילונים. אף אחד בתקשורת לא יתלונן אם יגדילו קצבאות לסטודנטים, נכון?

אני לא אומר שזה בסדר שהחרדים מעבירים לעצמם כספים. אני אומר שהשיטה רקובה. צריך להפחית את כל הקצבאות למינימום, ולהשאיר רק את מה שנדרש באמת - תשלומים לקשישים, נכים, ולאלו אשר לא יכולים לעבוד. החלשים באמת. ברגע שאתה נותן לסקטור כלשהו, ולא משנה מי בכלל, כוח להעביר כמויות עצומות של כספים מצד לצד, אתה בבעיה. תקציב הממשלה גדול מדי, אחריות הממשלה בארץ גדולה ורחבה מדי, ואנחנו משלמים על זה יום יום. מתלוננים על העברת תקציבים כי מדובר על חרדים, בעוד שאם מדובר היה על חילונים, אף אחד לא היה פוצה פה. ככה זה, תקציב "ראוי" זה עניין של פרספקטיבה.

עריכה אחרונה על ידי Cassano
  • תוכן חדש...