Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל,

אני יודע שהחלפה של נושא זו שיטה די נפוצה, כדי לגרום לעצמך להרגיש שאתה מנצח בויכוח, אבל אנא ממך, במלוא הכבוד, אל תזלזל באינטלגנציה שלי או של אנשים אחרים שאתה מתווכח איתם.

הסכמנו שהסכם שלום לא יהיה בזמן הקרוב. שאלתי שאלה אחת מאוד פשוטה:

מה לעשות עם העקשנות הזו של ראשי מערכת הבטחון לדבר על האובססיה להר הבית, שהתפתחה לאחרונה, ולייאוש הגובר בקרב צעירי הגדה ומזרח ירושלים, כסיבות העיקריות לפרוץ גל האלימות הנוכחי.

להפציץ אותי בשאלות ולגרום לי "להתגונן" כביכלו על מעשיו של אבו מאזן זה כיף.

אבל מה זה שייך למה שאני שואל? מה זה רלוונטי למה שאמר ראש אמן רק אתמול?

תה יודע כי רוב העם נגד הסהרורים המשיחיים

ואללה? בגלל זה במצטבר יש להם כ-40 מנדטים?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
אייל,

אני יודע שהחלפה של נושא זו שיטה די נפוצה, כדי לגרום לעצמך להרגיש שאתה מנצח בויכוח, אבל אנא ממך, במלוא הכבוד, אל תזלזל באינטלגנציה שלי או של אנשים אחרים שאתה מתווכח איתם.

מה הרווחנו מיצירת הטריגר התורן לאלימות?

מה הרווחנו מביקוריו של אורי "גם לחתולים מגיע טרנספר" אריאל בהר הבית?

אגב, אפשר גם לשאול מה אנחנו מרוויחים מכך שאחד מהמדריכים בקורס צוערי משרד החוץ הוא אדם שחושב שהדמוקרטיה בישראל מתה, וצריכה להיות מוחלפת במשהו יהודי יותר, אבל זה גם חורג לויכוח אחר.

אהם...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אהמ מה? :)

הטענה שלי: ראשי מנגנוני הבטחון הישראלים טוענים, בניגוד לדעת כל חברי הכנסת הפופוליסטיים, שהטריגר לאירועים האחרוניים זו האובססיה להר הבית, וייאוש בצד השני. חלק מזה זה כמובן גם התנהלותה של גב' חוטובלי, מעריצה נלהבת של רעיון הר הבית, והמינוי הזה, אבל הדגשתי שזה גם קצת חורג לנושא אחר.

השאלה שלי בהמשך לטענה: מה אתם מציעים לעשות עם ההתעקשות הזו של ראשי מנגנוני הבטחון שלנו להגיד עם מה שאתם אומרים?

התשובה של אייל: צא ותעשה הפגנה נגד אבו מאזן.

בהחלט אותה רמה של רלוונטיות :)

פורסם

אהם זה, שאתה לוקח נושא אחד (עליה להר הבית) ומצרף אליו נושא אחר (התבטאות מפגרת שאומרה צריך להיות מפוטר על אתר), על מנת לחזקה, למרות שאין קשר ביניהם.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין קשר? אין קשר בין הקצנה דתית לבין מינוי כזה?

טוב נו. ושוב, אני גם טרחתי לכתוב שזה "חורג לויכח אחר".

בחייאת, בואו נהיה קצת יותר רציניים. זה בסדר לא להסכים וזה נחמד להתווכח, מה לעשות ש"אבו מאזן זה קקה" זו לא תשובה לכל שאלה שנשאלת כאן :)

פורסם

בדיוק כמו האמירה "ימנים הם קיצוניים משיחיים" לא קשורה לכל נושא. לפעמים ניתן לדון לגופו. אבל זו לא הפעם הראשונה שהפוסל במומו פוסל ב-215 עמודי השרשור.

בסופו של יום אנחנו, כמובן, לא הפרטנר האידיאלי לשלום. אלא מה, עד עכשיו כל הויתורים היו מצידנו ומהפלסטינאים לא קיבלנו דבר (בניגוד לירדן ומצרים כמובן). הקונסטלציה של שלום קר וגבול קשיח כמו שיש עם ירדן ומצרים מצוינת ונוחה - אם הפלסטינאים היו רוצים, היו מקבלים אותה מזמן. גם רווחה כלכלית - תנסה להיזכר איזו פריחת עסקים הייתה בג'נין עד אינטיפדת 2000.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בוודאי ש"ימניים הם קיצוניים משיחיים" לא קשור לכל נושא, היו פה גם איזה 100 עמודים שבהם הסברתי לפרנקוס ואמיר74 למה יאיר לפיד אידיוט בעייני :)

אבל בנקודה שבה אנחנו נמצאים כרגע, הטענות על ויתורים כבר לא רלוונטיות. שכנעתם. אין פרטנר (למרות שגם זה מתנגש עם מה שאומרים אנשי הבטחון ברובם). מה עוזר להקצין את המצב עוד ועוד?

פורסם

אם באמת תשמע מה אומרים אנשי הביטחון - לא תמשיך סתם לכתוב.

אתה מוציא משפט מהקשרו, ובונה תילי טילים..

היום יאיר נווה סגן הרמטכ"ל בעבר, ושנוא המתנחלים - אמר בדיוק את כל שכתבתי לך בשעות האחרונות.

הוא אמר לכרמלה מנשה, רגע - אני צריך להכנס לפורום באוף.

וציטט משפט משפט מהכתוב, :wink: היה גאה בך, רשמתי לך , יאיר נווה אמר זאת ברדיו.

מעבר לזה - מדוד כל משפט שכתבתי לך ( לא במשקל אייל כותב נגדי) יש דברים בגו..

הלוואי ויכולתי לכתוב לך, צודק בוא נעשה שולם איתם.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם באמת תשמע מה אומרים אנשי הביטחון - לא תמשיך סתם לכתוב.

צודק, מה זה הערכה רשמית של אגף המודיעין, הנמסרת על ידי העומד בראשו, אל מול ראיון ברדיו של אלוף במיל'.

ואת הטענות האלו, על ההתעסקות בהר הבית, שמעתי גם משני קציני משטרה בהווה, שרואינו בכתבה בערוץ 2 של סגל ואברמוביץ'.

מה אתה חושב? שסתם נתניהו דרש מחברי הכנסת להפסיק להעלות להר הבית?

אבל כן, אני מוציא משפט מהקשרו.

הלוואי ויכולתי לכתוב לך, צודק בוא נעשה שולם איתם.

אבל לא ביקשתי שתכתוב את זה. ביקשתי משהו אחר לגמרי. למה אתה כ"כ מתעקש לא לענות על זה?

אגב, קסאנו נתן לזה את התשובה המושלמת. אפשר להיות גם ימני וגם לא לקבל אוטומטית כל צעד שנעשה על ידי נציגי הציבור שלנו כי "אבו מאזן לא פרטנר".

פורסם

נחמד? מצמרר.

אבל עזוב, ימנים הרי לא יקראו את זה, כי זה ב"הארץ" וזה עיתון של סמולנים מטונפים וכל מה שכתוב שם זה שקרים, בדיוק כמו שכל מה שכתוב בעיתונות הימנית או הביביסטית זה נכון. ואגב, גם "מגש הכסף" שמאלנית כי אמרו שם שבגין הוא רע ושביבי הוא רע וכי גיא רולניק אשכנזי וכי זליכה הוא מזרחי שבוגד במקורות שלו ומעדיף שמאלנים ולכן כל מה שאומרים שם (לא שצפינו כי זה הרבה מספרים ועשה לנו כאב ראש תוך 3 דקות) זה רק ניסיון של עמותות השמאל הטרוריסטיות לתת את המדינה למחבלים. אה, והיידה ביבי שהוא שומר על הגז שלנו ולא נותן לו להישאר באדמה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, אתה נרגן?

לא כולם תואמים את הסטריאוטיפ שלך, שחוזר כמעט בכל פוסט, אגב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סתם, שאלה: מי לדעתך מייצג את דעות הימין בארץ?

נניח, כמה לדעתך מייצג את מחנה הימין האדם שכתב את זה:

שיח הזוי של חברה מבולבלת מנתח לפרטים את התנהלות הקורבנות. ר אמן מסביר את מניעי התוקפן. גיבורת היום: הנכדה של הסבתא. בחלם מספרים עלינו בדיחות

מרוב הפופוליזם, אצל ינון מגל גם ראש אמ"ן הוא כבר בצד של ההזויים והמבולבלים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל עזוב, ימנים הרי לא יקראו את זה, כי זה ב"הארץ" וזה עיתון של סמולנים מטונפים וכל מה שכתוב שם זה שקרים, בדיוק כמו שכל מה שכתוב בעיתונות הימנית או הביביסטית זה נכון.

לא קראתי כי צריך לקנות מנוי. ואולי בגלל זה כולם חושבים שכל מילה בביביתון זה אמת, כי הוא בחינם. :wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רוני, אתה נרגן?

לא כולם תואמים את הסטריאוטיפ שלך, שחוזר כמעט בכל פוסט, אגב.

אני אכן נרגן, אבל לא בגלל הימנים אלא בגלל המצב. וכמובן שלא כולם תואמים את הסטריאוטיפ שציינתי. אבל החשש שלי הוא שהכמות שלהם הולכת וגדלה.

לא קראתי כי צריך לקנות מנוי. ואולי בגלל זה כולם חושבים שכל מילה בביביתון זה אמת, כי הוא בחינם. :wink:

ששש... אל תגלה לאף אחד אבל:

http://www.haaretz.co.il/misc/iphone-article/.premium-1.2767511

רמז לעתיד: תחליף את המספר במספר של כל כתבה אחרת בתשלום, וזה יעבוד. :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...