Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברוב עוונותיי מסיבות בריאותיות יצא לי לעשות רק קו אחד וזה היה במוצב קבר רחל. להגיד שהכל היה לפי הספר אני לא אגיד, כי אני לא נוטה לשקר, אבל רחוק שנות אור ממה שמנסים לתאר. מצד שני, זה היה בתקופה שקטה יחסית, תחילת 1999.

כהמלצה משמאלני שמכיר היטב מה היה, אם יש לך מכר או חבר ששירת בתקופת האינתיפאדה השנייה, שאל אותו מה היה וכמה כוח הופעל.

די בטוח שתופתע.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

יכול להיות, ומצד שני אינתיפאדה היא מלחמה לכל דבר. יש הרבה בעייתיות במפגשי צבא/אוכלוסיה אזרחית, אבל לדעתי אין עוד מדינה שמעלה כלפי הצבא שלה דרישות כמו שמעלים כאן מול צה"ל. צבא, בסופו של יום, הוא גוף שנועד להילחם, לא לבצע משימות שיטור. את הטענות צריך להפנות למי ששם אותו שם. החיילים מבצעים פקודות ואם חרגו מהן - יש לשפוט אותם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
עובדה שכאן בשרשור מזהים את הימין באופן מוחלט עם תופעות כמו הצל.

תגיד לי אתה רציני?

אני הזכרתי את הצל ודומיו בתור דוגמא לדברים שנותנים קונטרא לנאווי ההוא.

המקביל למשפט שלך הוא 'מזהים כאן את השמאלנים באופן מוחלט עם תופעות כמו נאווי / ש"ש', שאם הייתי בקטע של הטרלה אולי הייתי אומר, אבל אני לא אז...

קיצר אנחנו כנראה מדברים בשפות שונות

את הטענות צריך להפנות למי ששם אותו שם.

זה בדיוק מה שהשמאל עושה, ולא, ש"ש זה לא מייצג כלום בשמאל, גם אם בנט וחבריו צועקים ממש ממש חזק שהם ה-מיינסטרים השמאלני האמיתי

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אור - תקרא את השרשור, זה הרי לא רק אתה הזכרת, זה כל פעם שהנושא עולה.

לגבי הצל, אגב, גם הוא לא דביל כמו שחושבים - הוא ירד מהתודעה, מצא דרך לשוב אל מרכז הבמה ולדעתי יעשה בזה אחלה מקפצה להחייאת קריירה. כמו שאמר מייקל קורליאונה - שום דבר לא אישי, רק ביזנס.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ואם הביזנס שלך מערב הסתה לאלימות אז.... חחחח למי אכפת העיקר שיש לי לייקים.

אגב על אותו משקל גם ההוא משוברים שתיקה ממש גאון, תראה איזה סלב הוא נהיה רק על זה שהוא סיפר על כמה חיילים ששיחקו בפלסטינים CALL OF DUTY, נו אבל זה רק ביזנס וזה (;

בסופו של דבר אני חושב ששני האנשים האלו לא מאוד רחוקים זה מזה, הם בסה"כ רוצים חיבוקי, והם מוכנים לשסות אנשים זה בזה בשביל לקבל אותו. שמישהו יתקשר כבר לטינקי ווינקי ויסגור להם את הפינה

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אינתיפאדה היא מלחמה לכל דבר

אינתיפאדה היא התקוממות.

כשאתה עם האצבע בעין של הצד השני ואתה דוחק אותו לפינה, הוא משתגע.

ברגע שאתה מפקיע לו אדמות, סולל לו כבישים בחצר ומעמיד אותו במחסום כמו סמרטוט, הוא לא יזרוק עליך פרחים.

פורסם

ביקשו ממני למסור:

עם לא יכול להפקיע אדמות בארצו =\

פורסם

ניר - יצאת מהשטחים. בא לציון גואל?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ניר - יצאת מהשטחים. בא לציון גואל?

אני לא מאמין בשלום איתם. אני מאמין בהיפרדות חד צדדית.

אנחנו כאן והם שם. רוב יהודי מוצק בגבולות 67.

למה המתנחלים צריכים להיות תקועים שם כמו עצם בגרון?

מה רע לגור בגליל/דרום?

אם לא נתעורר, בקרוב יבוא יום והפלסטינים יבקשו שתהיה כאן מדינה דו לאומית באמצעות מנופי לחץ באו"ם.

אם חלילה זה יקרה, זה יהיה האסון הגדול ביותר שיפקוד את המדינה.

פורסם
אירגון אשר מטרתו להשפיע על גופים בחו"ל כדי שיפעילו לחץ על המדינה שלו אולי לא אלים במובן של להרביץ ברחובות או לכתוב מוות לסמולנים בפייסוש, אבל הנזק שהוא גורם עצום והדרך לא דמוקרטית בעליל.

אבל היי, נאורים, לא?

זו לא מטרת הארגון. זה בערך כמו שאני אגיד שמטרתך היא להעלים את השמאל מהמפה הפוליטית (אלא רק אם זו באמת מטרה שלך :evil: )

לדעתי אותם ארגונים מסוכנים אפילו יותר מאידיוטים כמו בנצי גופשטיין, העריות של הצל וכדומה, מאחר והפרופגנדה שלהם מכוונת לאנשים אינטליגנטים.

הם משתמשים במסווה של מטרות טובות באמת כמו הגנה על זכויות אדם וחשיפת פשעי מלחמה. בלי אלימות, בלי קללות, ללא ערסים מתפרעים בלי חולצה, הם מצליחים להחדיר לאנשים עם שכל את השנאה שלהם.

יכול בהחלט להיות שזו לא היתה מטרת הארגון מלכתחילה. אבל מי זוכר מה היה בהתחלה.

זו לא הייתה מטרת הארגון מלכתחילה וזו לא המטרה שלו עכשיו. המשפט האחרון שלך הוא ב-ד-י-ו-ק הבעיה כאן. "מי זוכר מה היה בהתחלה". תגיד לי בבקשה, מתי ולמה עלו שוברים שתיקה לכותרות פתאום, אתה זוכר? תן לי להזכיר לך, זה קרה עקב קמפיין מתוזמן היטב של "אם תרצו" שנתמך בשלל אמירות חריפות מצד פוליטיקאים בימין. האם שוברים שתיקה עשו פתאום משהו נוראי? לא, הם קיימים כבר יותר מעשור ולא שינו את דרכם משמעותית בזמן האחרון. אולי קצת יותר כלפי חוץ, כי לא מקשיבים להם מספיק מבפנים. אבל המסיתים בונים על ההיסטריה והאמוציות של אנשים, ועל כך שהזכרון שלהם קצר מאוד...

ותסלח לי, האמירה על האנשים האינטליגנטים היא, איך לומר, לא אינטיליגנטית במיוחד. הארגונים האלה לא מפיצים שנאה. השנאה מלובה ע"י הגורמים מהימין.

חוצמזה, בא לציון גואל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

אולי קצת יותר כלפי חוץ, כי לא מקשיבים להם מספיק מבפנים.

,,,

הארגונים האלה לא מפיצים שנאה. השנאה מלובה ע"י הגורמים מהימין.

חוצמזה, בא לציון גואל.

מה זה אומר לא מקשיבים להם מספיק מבפנים.

אנחנו מדינה דמוקרטית ולא ראיתי כי לא מפרסמים, או מונעים מהם להיבחר להפגין ולדבר.

במידה ובאמת היו מונעים זאת מהם, אני אבין את רצונם לדבר ולהראות בכל-דרך אפשרית.

אני לדוגמה מוכן להקשיב להם, שישלחו לי קובץ למייל.

אבל להצביע להם, לקבל את הרעיונות שלהם, לאפשר להם לנהל את מדינת ישראל..

לזה אני לא מסכים, יש לי ת'גרועים שלי, אני לא צריך מצב יותר גרוע.. לדעתי.

אז הקשבתי ולא בא לי - עכשיו מותר להם להוציא את דיבת החברה והארץ רעה.

ת'ה יודע מה, גם אני רוצה שיקשיבו לי,, אני בתור אוהד בית"ר רוצה: לקבוע במשחק ספורטיבי.

מה יהיה מזג-האויר השופט והתוצאה, אז הקשבתם לי יפה.

אבל גם הסברתם לי, כי חוקי המשחק הספורטיבי לא מאפשרים זאת..

אהה, אז אתם לא מקשיבים לי מספיק, עכשיו מותר לי לשרוף ת'מועדון.

והדרישה הבאה שלי - מועדון חדש כי את הקודם שרפתי..

כנ"ל שוברים שתיקה - משחקים את ובמשחק הדמוקרטי אזרחי של ישראל ( בחירות).

רוב העם בישראל לא מסכים לדעתם, לכן מותר להם לשנות את חוקי המשחק הדמוקרטי בישראל..

בעזרת יצירת לחץ של חברות אחרות מבחוץ, על החברה בישראל.

וכאשר אומרים להם כי יש חוקי משחק דמוקרטי בישראל וזה לא הוגן מסריח ומשניא.

הם מתבכיינים, פוגעים בנו, שונאים אותנו, מנסים להשתיק אותנו - וזה לא נכון.

אומרים לכם דבר פשוט, ישראל היא דמוקרטיה, זכותכם לדבר להיבחר ולהביע את דעתכם.

אבל , לאזרחי ישראל יש את הזכות לקבוע בבחירות דמוקרטיות את הדרך .

דעתכם לא התקבלה, אל תהרסו את הדמוקרטיה בישראל בשם הדמוקרטיה שלכם .

כי אם לכם מותר בדרך העוקפת את הדמוקרטיה בישראל , לכפות את דעתכם

על החברה בישראל.

מחר אחרים גם ימצאו דרך עוקפת דמוקרטיה, ואפשר כי הם יהיו יותר אלימים מכם..

לכן גם אם אזרחי והחברה בישראל טועים לדעתכם, אל תחברו לחברה אחרת.

הישארו בחברה האזרחית הדמוקרטית בישראל והשפיעו בה.

כי בכך אתם ורק אתם, משנים את חוקי המשחק הדמוקרטי בישראל.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זו לא הייתה מטרת הארגון מלכתחילה וזו לא המטרה שלו עכשיו. המשפט האחרון שלך הוא ב-ד-י-ו-ק הבעיה כאן. "מי זוכר מה היה בהתחלה". תגיד לי בבקשה, מתי ולמה עלו שוברים שתיקה לכותרות פתאום, אתה זוכר? תן לי להזכיר לך, זה קרה עקב קמפיין מתוזמן היטב של "אם תרצו" שנתמך בשלל אמירות חריפות מצד פוליטיקאים בימין. האם שוברים שתיקה עשו פתאום משהו נוראי? לא, הם קיימים כבר יותר מעשור ולא שינו את דרכם משמעותית בזמן האחרון. אולי קצת יותר כלפי חוץ, כי לא מקשיבים להם מספיק מבפנים. אבל המסיתים בונים על ההיסטריה והאמוציות של אנשים, ועל כך שהזכרון שלהם קצר מאוד...

ותסלח לי, האמירה על האנשים האינטליגנטים היא, איך לומר, לא אינטיליגנטית במיוחד. הארגונים האלה לא מפיצים שנאה. השנאה מלובה ע"י הגורמים מהימין.

לא תופס מעצמי אינטליגנט, בסך הכל בחור ממוצע.

כולם בונים על היסטריה ואמוציות בלי יוצא מן הכלל. לספר שקרים על חשבון חיילים זה "קצת"? הם גורמים לאנשים ניטרליים מחו"ל לשנוא אותנו. הם מתדלקים את השנאה מבחוץ ומכשירים בעקיפין פגיעה בישראל "כי הם שוחטים ילדים" וכל מיני מסקנות מטומטמות בסגנון. ומדוע הם לא מבקרים את השלטון של הצד השני על פגיעה בזכויות אדם?

הקיצונים בימין עושים בערך אותו דבר מבפנים רק בפחות תחכום כלפי הערבים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לדוגמה מוכן להקשיב להם, שישלחו לי קובץ למייל.

(..)

אז הקשבתי ולא בא לי - עכשיו מותר להם להוציא את דיבת החברה והארץ רעה.

אבל לא הקשבת. רק אמרת שאתה מוכן להקשיב :) וגם להקשיב להם אתה לא תמיד יכול, כי פעם, לדוגמא, אסרו עליהם להעביר הרצאה באיזה פאב בבאר שבע מתוך חשש שירביצו להם.

בעסקים מתאימים את עצמך לצד עמו אתה מנהל מו"מ. זו הדרך גם כאן. הצד שכנגד (ואני לא מדבר על שמאל/ימים הפעם) נוקט באלימות כדרך חיים

זו היתה הגישה הציונית כמעט מ-day one, חוץ מכמה גופים בשוליים שחשבו אחרת. יכול להיות שהיא נכונה ויכול להיות שלא - אני לא יודע, אי אפשר לחזור אחורה בזמן ולראות מה היה יכול להיות שונה. אבל חוץ מזה, בתקופה שהתפיסה הזו התפתחה, היו אנשים שחשבו שאם בישראל יהיה נשיא יהודי, אז סגנו יהיה ערבי. והיום יש לך מנהיגי ימין שמחבקים מחבלים מורשעים, שקוראים לערבים "זועביז" וכמובן מדי פעם גם מבקשים לבצע רצח עם בפלסטינאים.

תגיד לי בבקשה, מתי ולמה עלו שוברים שתיקה לכותרות פתאום, אתה זוכר? תן לי להזכיר לך, זה קרה עקב קמפיין מתוזמן היטב של "אם תרצו" שנתמך בשלל אמירות חריפות מצד פוליטיקאים בימין

כן, בתמיכת חיילי מילואים "לא מזוהים עם שום גוף פוליטי", שרק במקרה לגמרי אחד מהם היה מועמד להחליף את ד"ר רונן שובל בהנהגת "אם תרצו".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...