Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה באמת חושב שמה שיגרום לאנשים בחו"ל לשנוא אותנו זה כמה טמבלים שמדברים באיזה כנס?

הקיצונים בימין מעודדים אלימות בתוכנו, זה הרבה יותר גרוע.

כן. אני חושב שברגע שבחו"ל רואים אנשים "משלנו" טוענים בגנותנו, זה אכן לא רק שגורם להם לשנוא אותנו, אלא מגביר את הדה-לגיטימציה של המדינה.

חס וחלילה שחנוך דאום ייחשב מוביל דעת קהל. הבנאדם עלוב נפש ועמוד הפייסבוק שלו עמוס בקשקושים בסגנון "סטטוסים מצייצים". מצד שני, אנחנו בתקופה שבה גם סטטוסים מצייצים הם מובילי דעת קהל.. עזבו, הכל אבוד.

במה בדיוק מה שאתה כתבת שונה מהסגנון הזה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בהחלט. הם לא מדברים כמו טמבלים ולמאזינים שם אין סיבה מספיק טובה לפקפק בהם. גם הפצת שקרים גוררת לאלימות. אמנם זה לא ישיר כמו לצעוק מוות לערבים במשחק כדורגל, אבל גם בזה הנזק מתבטא באלימות.

וכן, כל הקיצונים האלה נותנים הרגשה שבאמת הכל אבוד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שחיילי צה"ל מרססים אוכלוסיה אזרחית במכונות ירייה מcall of duty בין היתר.

פורסם
כן. אני חושב שברגע שבחו"ל רואים אנשים "משלנו" טוענים בגנותנו, זה אכן לא רק שגורם להם לשנוא אותנו, אלא מגביר את הדה-לגיטימציה של המדינה.

במה בדיוק מה שאתה כתבת שונה מהסגנון הזה?

אז אין לך מושג מה באמת קורה בחו"ל. גם אני, כשגרתי בישראל, חשבתי שאנחנו מרכז העולם. אבל היום, אחרי שנים בחו"ל, אני יכול להגיד לך שאנחנו לא באמת מעניינים אף אחד. לאנשים יש צרות משלהם, הם לא צריכים להתעסק עם הצרות שלנו. רוב הדברים בכלל לא מגיעים לכותרות, ואפילו אם כן מגיעים, הם עוברים להם מעל הראש.

סתם לדוגמא (ואני מצטער שזה שוב טמבל מהימין הקיצוני ולא טמבל מהשמאל הקיצוני) אבל חברה שלי לפני כמה זמן שאלה אותי למה איזה ראש עמותה בישראל טוען שנוצרים הם ערפדים מוצצי דם. הייתי צריך להסביר לה שמדובר בבנצי גופשטיין ושהוא סוג של לוקה בנפשו ואף אחד לא לוקח אותו ברצינות. היא שכחה מזה תוך דקה, כמובן.

ברצינות. אנחנו לא מעניינים אף אחד. באמת. ואת אלו שאנחנו כן מעניינים לא תשנה ממילא.

בנוגע לשאלה השנייה שלך - סורי, לא הבנתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ברצינות. אנחנו לא מעניינים אף אחד. באמת. ואת אלו שאנחנו כן מעניינים לא תשנה ממילא.

אז בכלל לא משנה מה קורה ומה נאמר, לא מצד שמאל ולא מצד ימין.

בנוגע לשאלה השנייה שלך - סורי, לא הבנתי.

אז תקרא שוב :wink:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה נכון ולא נכון שלא משנה מה נאמר, אבל בוא לא נפתח את זה עכשיו. בגדול, הרבה יותר חשוב לסדר את מה שקורה עכשיו בתוך המדינה, מאשר לוודא שלודמילה ברוסיה, קאדרי באסטוניה, נייג'ל בבריטניה, פרנץ בגרמניה, צ'אנדרו בהודו, סטפנו באיטליה וצ'אנג בסין מקבלים רק מידע מדויק, נכון וחיובי על מה שקורה בישראל. כי זה לא מעניין להם ת'תחת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

באמת לא "כל כך" משנה מה נגיד למי שבחו"ל.

יש מאמצי הסברה אבל זה זניח.

אלא אם ייפגשו איתנו הם לא יבינו.

הבעיה היא כשפה בארץ אנשים מהימין משמיצים בלי הפסקה ומציגים את השמאל כחבורה של אנשים בוגדניים.

זה פשוט לא נכון.

לא תאמינו אילו תגובות אני אוסף כל יום בפייסבוק בשביל פרויקט שאני עושה בתחום הזה.

יש קבוצות לא קטנות ולא שוליות של אנשים מהימין שחושבים שצריך לקחת את כל השמאלנים ולהרוג אותם.

זה באמת לא קבוצות שוליות.

מצד שני השמאל חושב שהימין טועה ובהמתי אבל לא שמעתי שמאלנים אומרים שצריך להרוג ימנים.

פורסם

יוסי - אוסף זה מבצע פרובוקציות כדי לגרור תגובות?

רוני - קצת קשה לנהל דיון כשאתה טוען דבר והיפוכו כל פוסט שני.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן אני לא לגמרי בטוח אם אתה מיתמם או רציני, אבל לא צריך שום פרובוקציות בשביל לעורר תגובות אולטרה אלימות. כמות הפעמים שאני רואה 'מוות לשמאלנים' על שלל צורותיה ביום.. לך לסטטוס של אושייה פוליטית ימנית שרירותית, אתה תראה את זה שם וכנראה לא תצטרך לנבור הרבה. לך לסטטוס של אושייה פוליטית שמאלנית שרירותית, אם לא תראה את 'תמותו' כנראה שתראה את 'כולכם בוגדים'.

אני מנסה להבין האם אתה טוען שזה לא קיים, ועד עכשיו לא ממש הבנתי. לדעתך אין הקצנה בשיח? אתה לא נתקל בסטטוסים סופר אלימים חדשות לבקרים?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שאלתי כי ברוב עוונותי אני לא נכנס על בסיס יומיומי לפרופיל של יוסי. מכיוון שיוסי עורך מחקר במטרה מסויימת, לטעמי השאלה שלי הייתה לגיטימית.

על מנת להקל את האווירה, הנה דוגמא לפרובוקציה:

הקצנה בשיח יש גם יש, וכפי שנוכחתי בזמן ולאחר הבחירות - משני הצדדים (למרות שהבעיה שלי בלבד, כי אני לא מקבל את האקסיומה לפיה הימין אלים והשמאל מקצין אנלוגיות ודימויים במטרה לזעזע).

מכל מקום, את דעתי לגבי טוקבקים הבעתי לפני מס' פוסטים, אין לי כוונה לחזור על עצמי כעת.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

דעתך אם אני זוכר נכון היא שייתכן שכולם בתשלום, פיקטיביים וכו'(?)

זה מאוד לא סביר, היות וכשאתה נכנס לפרופילים של מגיבים שכאלו אתה רואה פרופיל שלם ומושקע, אז או שיש איזו סוללת טרולים סופר רצינית שכל המהות שלה היא לקלל שמאלנים ברשת, או שהשיח תמיד היה סופר אלים ורק עכשיו פייסבוק חושף את זה, או שיש כאן הקצנה.

אתה מדבר על אקסיומה מסויימת, אין לי מושג מאיפה באת איתה, או מי טוען שהיא נכונה. אני טוען שהשיח בחלקים נרחבים מהימין הישראלי נהיה קיצוני בטירוף, ושלא מצאתי לכך אח ורע בשמאל - וזאת למרות שהפיד שלי מורכב מדעות כאלו לרוב ומיעוט דעות ימניות. מוות לימניים? כל הימין בוגדים? אמן שמחבל ידקור אותך ואת כל המשפחה שלך יא ימני מסריח? בחיים לא ראיתי תגובה כזו.

אין כאן אקסיומה, יש כאן הסברים. לדוגמא דיברתי על בדיקה שרירותית של מובילי דעה ימניים/שמאליים, התגובות שם יספרו את הסיפור טוב ממני.

אתה טוען שיש דואליות? תן רפרנס, משהו. כרגע זה נשמע יותר כמו תחושת בטן מאשר הצהרה שהיא data-driven. אני לא בא לתקוף כאן אנשים ימניים כי הימניים בפורום לא מייצגים את הPIECE OF SHIT PEOPLE עליהם אני מדבר(!), אני מדבר על הלך רוח, ואני ממש לא מצליח להבין איך ניתן לטעון כאן לדואליות.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יש גם את העניין שבני אדם נורמלים לא יטרחו לכתוב תגובות מתונות כדי לאזן את ההתלהמות של כל הגזענים המטומטמים בכל מיני פוסטים למיניהם. המפגר מאמין שפייסבוק זה מעוז חייו, לעומת בן אדם עם עוד עניינים בחיים שמסתכל על זה, נאנח ועובר לדף אחר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• תוכן חדש...