Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין. בימין כל אחד דוגמא, בשמאל זה אסור. תודה על ההסבר [emoji106]

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

גופשטיין הצדיק רוצה להרוג את כל הערבים כדי שיהיה פה שלום ואחווה, לא כי הוא טיפש גזען.:lol:

וברצינות, עם כל התיעוב שלי לקיצוני הימין, חלק מהארגונים האלה גם עושים מעשים טובים כמו למשל לעזור לחיילים בודדים.

אז כמובן שהם עושים את זה כדי לקדם את המטרה שלהם ולא כי אכפת להם מהחייל, אבל בכל חרא יש כמה חתיכות תירס.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני מבין. בימין כל אחד דוגמא, בשמאל זה אסור. תודה על ההסבר [emoji106]

הבנת לא נכון. אגב, באופן עקבי בכל פעם שתשובה פה בשרשור לא מוצאת חן בעיניך, אתה בוחר להתעלם ממנה ולהמשיך בקו אחר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה לא שהתשובה לא מוצאת חן בעיני, כמו שהיא מתחמקת מהשאלה. חוץ מזה, slowride ענה יפה ממני.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני עדיין לא מבין מה אתה בא לומר רומן,

אוקיי יש את הנאווי הזה, ו.... כמה עוד שמאלנים אלימים בצורה ישירה/עקיפה אתה מכיר? אני מנסה לחשוב על דוגמא ולא מצליח למצוא.

השמאלני השנוא הבא ברשימה זה הדגנרט השקרן משוברים שתיקה, אבל ההפרש בינו לבין נאווי, ואנשי דומא / אבו-חדיר / אריות של הצל / ברוך גולדשטיין הוא גדול מאוד, ורשימת הימין ששמתי כאן היא חלקית בלבד ורק אלו שחשבתי עליהם ב'שלף'.

הייתי אומר שייתכן ויש המון אלימים בשמאל ונניח שהתקשורת מתגייסת להגן עליהם בחירוף נפש, אבל זה לא ממש הגיוני כי יש ים תקשורת ימנית והם היו חוגגים על ידיעות כאלו בטירוף.

ההקבלה הזו כאילו שני המחנות שקולים מבחינת האלימות היא בעיקר זריית חול בעיניים, לא בגלל שאני מ'מחנה השמאל' אלא בגלל שזה פשוט לא מתיישב עם נתונים שאני מכיר. אתה מוזמן להאיר את עיני (לא בציניות) אם יש לך נתונים אחרים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אור, בלי זלזול באינטיליגנציה. אריות הצל.זה כלום ושום דבר.

לגבי היתר - אתה והאחרים מתעלמים, בעקביות, מהשלכות הרוחב של פעילות אירגוני השמאל על הלגיטימציה של ישראל, פעילות צה"ל נגד מחבלים וכיו"ב. בעיניכם זה בסדר, כי הם לא אלימים באופן ישיר. בעיני זו חשיבה פשטנית מדי.

ברגע שהתחלנו לשחק ב"למי יש יותר" זו כבר תעודת עניות למגזר המתהדר במוסר ואינטיליגנציה. הרי הגרוע מכל זה להבין שאתם ככל האדם, וזו האמת. הססמאות שרצו אחרי הבחירות - כל ה"לא ניתן", להפריד את תל אביב (כן כן, מהשמאל) והיתר כורכות בחובן אלימות לא פחותה - אלימות כלכלית, ובעיקר מחשבתית. ושוב - אירגון אשר מטרתו להשפיע על גופים בחו"ל כדי שיפעילו לחץ על המדינה שלו אולי לא אלים במובן של להרביץ ברחובות או לכתוב מוות לסמולנים בפייסוש, אבל הנזק שהוא גורם עצום והדרך לא דמוקרטית בעליל.

אבל היי, נאורים, לא?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בגדול, מה שמשתמע מהדברים שלכם (אתה, רוני, יבגני ובגירה) זה שכל שרץ של אותם ארגונים מוכשר כי השיח שלהם לא אלים. בעיני זה לא הגיוני.

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לדעתי אותם ארגונים מסוכנים אפילו יותר מאידיוטים כמו בנצי גופשטיין, העריות של הצל וכדומה, מאחר והפרופגנדה שלהם מכוונת לאנשים אינטליגנטים.

הם משתמשים במסווה של מטרות טובות באמת כמו הגנה על זכויות אדם וחשיפת פשעי מלחמה. בלי אלימות, בלי קללות, ללא ערסים מתפרעים בלי חולצה, הם מצליחים להחדיר לאנשים עם שכל את השנאה שלהם.

יכול בהחלט להיות שזו לא היתה מטרת הארגון מלכתחילה. אבל מי זוכר מה היה בהתחלה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

זה בדיוק מה שאני טוען, אבל לא מקבלים את זה. הרבה יותר קל להתרכז בדבילים כמו גופשטיין והצל, שחוץ מרעש לא באמת עושים משהו.

אגב, זה מצביע כמובן על אינטילגנציה - אי יכולת להבחין בין העיקר לתפל.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מסכים עם SlowRide. הארגונים האלה גורמים נזק עצום ובדרכם הבלתי אלימה לכאורה מבצעים מעשים אלימים. מה שעשו אלון ליאל וחבר מרעיו גורם נזק גדול למדינה והוא בעיני אלים כי הם בעצם עוקפים הכרעה דמוקרטית שאינה מוצאת חן בעיניהם בדרכים שלדעתי אינן לגיטימיות, על אף שאינן אלימות באופן ישיר.

התגובות האלימות בימין נובעות, בחלקן, מחוסר יכולת להגיב באותו האופן כי למשל חלק מהמגיבים אינם מתוחכמים מספיק או שאין להם את הגב האליטסטי.

למען הסר ספק אציין באופן מפורש שאני נגד אלימות מכל סוג שהוא ואינני מזדהה או מעודד אלימות, בין אם מתוחכמת ומתנשאת ובין אם ישירה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה בימין היא שהמטומטמים הקיצוניים שמזוהים עם הימין ממהרים להגיב ראשונים וככה מתחזקת התמונה של ימין קיצוני עילג מול שוחרי שלום נאורים.

כל מי שלא רוצה להזדהות עם מטומטמים, יצדד בשמאל, מתון והגיוני ככל שיהיה ועדיין יחשב כבוגד.

הכל נהיה מוקצן ברמה שזה כבר מסריח ואין באמת "צד" שקל להזדהות איתו.

בגלל זה אני אצביע בבחירות הבאות לעלה ירוק או שקר כלשהו.

פורסם

אלימות או היעדרה, בסופו של יום, היא (בהקשר שלנו) ססמא ככל הססמאות. עובדה - אישה נרצחה ממש לפני כמה שעות ואין פה אפילו איזכורון, כי היא הייתה מתנחלת. זאת לא אלימות? ברגע שאין הוקעה לזה זה מכשיר עוד אלימות ואני מניח שזכורים כמה וכמה פוסטים של שמחה ושמחה לאיד מאנשי שמאל במקרים דומים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לגבי היתר - אתה והאחרים מתעלמים, בעקביות, מהשלכות הרוחב של פעילות אירגוני השמאל על הלגיטימציה של ישראל, פעילות צה"ל נגד מחבלים וכיו"ב. בעיניכם זה בסדר, כי הם לא אלימים באופן ישיר. בעיני זו חשיבה פשטנית מדי.

מסכים איתך שחלק מארגוני השמאל יכולים לפוצץ את הוריד במוח.

מסכים איתך שצריך לעלות עם D9 על התערוכות בחו"ל של מחבקי העצים ויפי הנפש, כי הם גורמים לנזק.

אבל ביננו? מישהו צריך להעיר את המדינה הזו בדחיפות.

היא בתרדמת משנת 1967 ושורפת מאות מיליארדים באוויר.

פורסם

זה שצריך לעשות משהו לא מכשיר כל שרץ.

אגב, אני לא אמרתי שום דבר על D9, זה ביטוי אלים, לא? [emoji6]

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה ביטוי אלים רק אם אתה מהימין.

אם אתה מהשמאל אז מדובר במטאפורה מתוחכמת שמתכתבת עם שירת ימי הביניים ובוחנת את גבולות הז'אנר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...