Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לרגע לא מצדיק את השפה של ביבי או של הילד ז שלו.

העניין הוא שכל המצב הזה יצא מפרופורציה, אנשים בטירוף כאילו רק מחכים לקטע שהם שולפים סכינים על השכן מקומה 4.

2 הצדדים צריכים להפסיק לדבר כמו חבורה של ילדים מתלהבים ולסגור את הסיפור הזה. כל ציוץ, כל ריאיון וכל התבטאות רק מחממת עוד השטח (בשני הצדדים).

במקום להזמין אחד את השני לפגישות דרך התקשורת שישלחו הודעה או משהו.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

גם ועדת החקיקה של רוטמן מנוהלת בשקיפות מלאה ובשידור ישיר. זה לא מונע ממנו להתנהג שם כמו דיקטטור.

אם אתה לא מבין איך השילוב של כל האלמנטים שמניתי הופך את הממשלה לדיקטטורית, לא רואה איך אפשר להמשיך בדיון.

מענין שדיונים אשר התנהלו בצורה דומה בכנסת הקודמת לא היו בעיה אצלך , זה היה בסדר ומתקבל על הדעת.

הסכם גז שכלל לא הובא לדיון בכנסת יורד לך טוב בגרון, הדמוקרטיה הסלקטיבית קווים לדמותה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 4 שעות, CX25GTI כתב:

ב 20 השנה האחרונות זה אכן השתנה , הלחץ החברתי עשה ועדין עושה את שלו.

אז מה הבעיה?

השתנה ועוד בלי רפורמה. יפה.

לפני 14 דקות, פינדר כתב:

זה לא מונע ממנו להתנהג שם כמו דיקטטור.

הוא מתנהג כמו ילד קטן שדוחף אצבעות לאוזניים וצועק "לה לה לה" ואז מוציא החוצה. 

לפני 8 דקות, פינדר כתב:

הממשלה הזו מרגישה לי כמו אוסף של ילדים

היית קרוב :)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, CX25GTI כתב:

מענין שדיונים אשר התנהלו בצורה דומה בכנסת הקודמת לא היו בעיה אצלך , זה היה בסדר ומתקבל על הדעת.

הסכם גז שכלל לא הובא לדיון בכנסת יורד לך טוב בגרון, הדמוקרטיה הסלקטיבית קווים לדמותה.

אלה בדיוק הקווים לדמות. אתה לא רוצה שיהיה טוב, אתה מתלונן שלא התלוננו לפני. לא מעניין מה יהיה עכשיו, כל עוד יהיה רע לפריבילגים. תמצית הוואטאבאוטיזם.

• אהבתי 7

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 2 דקות, RK כתב:

אתה לא רוצה שיהיה טוב

כי זה קשה. כי זה לפעמים דורש תכנון לטווח רחוק ולאף אחד אין זמן לזה. כי יש יותר סיכוי להיכשל. ובעיקר כי החלופה (שליטה באמצעות הפרד ומשול) הרבה יותר קלה, זמינה ואפקטיבית (לטווח קצר). ולעזאזל כל השאר.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 7 דקות, RK כתב:

אלה בדיוק הקווים לדמות. אתה לא רוצה שיהיה טוב, אתה מתלונן שלא התלוננו לפני. לא מעניין מה יהיה עכשיו, כל עוד יהיה רע לפריבילגים. תמצית הוואטאבאוטיזם.

אני בהחלט רוצה שיהיה טוב, אתה זה שמעמיד תנאים ואו לא מוכן כלל לכל שינוי ורץ לחרמות ומשיכת כספים מהמדינה, אנחנו נכנס לטנטרום כל פעם שיגיעו חוקים שלא יתאמו לאגנדה שלנו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 18 דקות, CX25GTI כתב:

אני בהחלט רוצה שיהיה טוב, אתה זה שמעמיד תנאים ואו לא מוכן כלל לכל שינוי ורץ לחרמות ומשיכת כספים מהמדינה, אנחנו נכנס לטנטרום כל פעם שיגיעו חוקים שלא יתאמו לאגנדה שלנו.

למה הטנטרום הזה לא קרה עד עכשיו במשך 30 שנות שלטון הליכוד?

פורסם (נערך)

"כי השמאל" 

זאת התשובה הדיפולטית לכל תחלואות הימין

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • אהבתי 7

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, CX25GTI כתב:

שוב לא ברור על מה אתה מדבר.
הימין שולט פה כבר 40 שנה ברצף כמעט. בתקופת הזמן הזו הועברו יותר חוקים/תקיציבים/החלטות שממש ממש לא מצאו חן בעיני ה"אנרכיסטים" מכאלה שכן.
בכל חודש ה"אנרכיסטים" מקבלים תלוש שכר ובא להם לתלוש שערות מהראש על כל הפרזיטים שהם מממנים.
עדיין ה"אנרכיסטים" לא עשו שום דבר ממה שהם עושים היום, אז אולי תחשוב לבד מה בדיוק שונה עכשיו שהקפיץ את כל ה"אנרכיסטים" או יותר נכון לומר הישנוניים שמקבלים על הראש יום יום מהמיטה?

ככל שאני חושב על זה יותר אולי טוב שיצא המרצע מהשק. גם ראינו מה המטורפים האלה רוצים להנהיג פה וגם ה"פריבילגים" ה"אנרכיסטים" מבינים את הכוח שיש להם.
אולי עכשיו נתחיל לעשות את הבלאגן הזה גם על תקציב כמו שמועבר עכשיו או על החלטות כאלה שמורידות משעון החול של מדינת ישראל.

כמו שאמר פרופסור שכטמן השבוע. הרבנים פה אומרים ללמוד גמרא. האייתולות הנדסה. בישראל יש 7000 מהנדסים באיראן רבע מיליון.
עכשיו תסביר לי מר סיטרואן איך תתמודד איתם ואיך מה שמקודם יעזור להתמודד איתם?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 5

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

אני לרגע לא מצדיק את השפה של ביבי או של הילד ז שלו.

העניין הוא שכל המצב הזה יצא מפרופורציה, אנשים בטירוף כאילו רק מחכים לקטע שהם שולפים סכינים על השכן מקומה 4.

2 הצדדים צריכים להפסיק לדבר כמו חבורה של ילדים מתלהבים ולסגור את הסיפור הזה. כל ציוץ, כל ריאיון וכל התבטאות רק מחממת עוד השטח (בשני הצדדים).

במקום להזמין אחד את השני לפגישות דרך התקשורת שישלחו הודעה או משהו.

פשוט אנשים לא רוצים להתעורר מחר בהונגריה/פולין/טורקיה. ואולי בעוד מספר שנים ברוסיה. מתברר שישנם רבים שמוכנים להילחם על זה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, SurfHigh כתב:

"כי השמאל" 

זאת התשובה הדיפולטית לכל תחלואות הימין

זה אפילו לא שמאל וימין. זה חבורת ליצנים מול כל השאר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

אני לא זה שנכנס לטנטרום, תעבור על כל הפוסטים שלך ותראה מה זה טנטרום. הכל בכעס, הכל בעצבים, נזכר בכל דבר מבן גוריון ועד ברק, והכל, בעיקר, תוך שאין שום קשר בין השינויים שאתה טוען שאתה רוצה שיקרו, לבין מה שמתוכנן במסגרת הרפורמה בפועל.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 17 דקות, D1winner כתב:

כמה זה מופרך שבסוף תהיה כאן מדינה בתוך מדינה כמו ברצלונה וספרד?

מופרך מאוד, בעיקר כי אלו שצועקים על שלטון ה"אליטות" ונגד ה"פריווילגים" לא ישרדו פה יום בלעדיהם כי הפריוויליגים האליטות ה"שמ0לאנים" מהווים את רוב יזמי ההייטק, אנשי העסקים, הטייסים, הרופאים האקדמאים וכו...
בסופו של יום ה5% האלו מהווים 50% מהכלכלה בארץ ומהווים חלק עוד יותר גדול מנטל המס וגם נטל המשימות (כמו טיסות קרב, פיתוח אמל"ח, תקיפות סייבר, תכנון מבצעים וכו..)

אם מדינת ישראל תתפצל לשתי רשויות תהיה פה רשות אחת שתיראה כמו נורבווגיה, עם רוב משכיל וליבראלי. ורשות שניה שתיראה כמו כל המדינות הטוטליטריות והדתיות של המזרח התיכון (מצריים, סוריה, לבנון וכו...) אם לא יותר גרוע תחת נטל הציבור שלא מוכן לעבוד...

לכן לא משנה כמה הביביסטים\כהניטים\חרדים יתלוננו על זה שה"אליטות הורסים להם את החיים" הם אף פעם לא ישחררו אותם.

פורסם (נערך)

השאלה אם ככל שנטל המס עולה באופן ישיר לילודה הגבוה באותם מגזרים, בסוף זה יגיע לפיצוץ או אם עוד 50 שנה יהיה להן רוב מוחלט בממשלה להקים קואליציה, ובפועל יהיה כמו עכשיו רק קיצוני יותר בכמה רמות. 

זה אומר או וויתור של האליטות על המדינה, או יצירת הפרדה כלשהי(התנתקות)

עריכה אחרונה על ידי D1winner

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...