Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, DareDevil כתב:

יאללה הוגשה בקשת חופש מידע לביטוח לאומי, נראה מה הסטטיסטיקה של ניתוק התושבות.

אבל הציפיות שלי מאוד נמוכות שאני אשכרה אקבל כזה מידע נפיץ יחסית..

אתה לא תקבל כלום.

כל הגופים במדינה מספקים מידע שמגיע לציבור רק אחרי שמגיעים איתם לבית משפט. יש לך כוח לתביעות עכשיו?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מצטער לבאס אותך, אבל זה לא שווה יותר מדי. אני למשל עוד לא ניתקתי תושבות, תיכף היא תתנתק אוטומטית (או כבר התנתקה, לא יודע) , אבל אני בעצמי לא עשיתי כלום.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

כל הגופים במדינה מספקים מידע שמגיע לציבור רק אחרי שמגיעים איתם לבית משפט. יש לך כוח לתביעות עכשיו?

קודם כל אתה זריז מדי..

דבר שני, אני כתבתי שאני לא מצפה כל כך לקבל (באופן כללי) מביטוח לאומי משהו בייחוד שמדובר במידע די נפיץ בשנה האחרונה

לפני 1 דקה, David32 כתב:

מצטער לבאס אותך, אבל זה לא שווה יותר מדי. אני למשל עוד לא ניתקתי תושבות, תיכף היא תתנתק אוטומטית (או כבר התנתקה, לא יודע) , אבל אני בעצמי לא עשיתי כלום.

יכול להיות שעכשיו, יהיו יותר אנשים שינתקו את התושבות שלהם. אי אפשר לדעת..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 דקות, Nemesis כתב:

הנשיא טוען שיש הסכמות רחבות על רוב הדברים, והבורסה זינקה באחוז. אולי יש יודעי דבר מאחורי הקלעים.

שאכתוב פה שוב שהכל בולשיט והצגה לעיני המצלמות, ושהכל נסגר בשקט בין עסקנים?

פורסם
לפני 50 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה לא תקבל כלום.

צדקת, כלום ושום דבר

ציטוט

להלן תשובתי לבקשתך, לאחר בירור עם האגף המקצועי:

אין לנו את הנתונים המבוקשים והפקתם כרוכה בעיבוד סטטיסטי מיוחד שדורש הקצאת משאבים רבה.

לגבי מדינת הגירה – אין לנו בכל נתון כזה.

בהתאם לסעיף 7 (ה) לחוק חופש המידע "אין הרשות חייבת לעבד את המידע לצרכי המבקש" – אנו דוחים את מסירת המידע.

אתה רשאי לערער על החלטה זו לפני בית משפט לעניינים מינהליים, בתוך 45 יום מקבלת הודעה זו.

אני לא מתכוון לתבוע אותם 

מגיע למדינה הזו להישרף

• מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

ניתוק התושבות

אאלט זה לא מושג מוגדר.

זאת אומרת זה לא משהו שאתה מבקש לעשות מראש, אלא אתה צריך לעמוד בתנאים מסויימים לאורך תקופת זמן, כדי שיכירו בך בדיעבד כמי שניתק תושבות.

גם יש לזה פחות משמעות למי שיוצא מהארץ כמו דויד ויותר משמעות למי שחוזר לארץ, מבחינת חבות מס.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 19 דקות, פינדר כתב:

אאלט זה לא מושג מוגדר.

אתה יכול לבקש לפני 5 שנים

https://www.btl.gov.il/Insurance/Living_abroad/Pages/minehshavletoshavisrael.aspx

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 6 שעות, Shmulik_Miata כתב:

שאלה כללית. נניח והרפורמות כן יעברו בסוף, האם ניתן יהיה לבצע Rollback כשממשלה אחרת תיבחר (אם תוכל להיבחר 😄)?

שופטי בג"צ מכהנים עד גיל 70. השנה מתחלפת נשיאת בית המשפט העליון ושנה הבאה משנה לנשיאת בית המשפט העליון. חייבים להכין נחיתה רכה לביבי במקרה הצורך ולהעביר כמה חוקים חשובים כמו חוק דרעי 24, חוק שוחד תרומות לכיסוי הוצאות משפטיות למשפחת המלוכה, חוק פן לשרה וכו'. מה שיהיה אחר כך אלוהים גדול.

פורסם
לפני 33 דקות, DareDevil כתב:

צדקת, כלום ושום דבר

אני לא מתכוון לתבוע אותם 

מגיע למדינה הזו להישרף

אתה שרה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

אתה שרה?

שרה שרה שיר שמח

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

אני מתכוון לשרה השמאלית. זו ששרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

בן גביר לוקח שעורי הסתה מביבי, ומעלה את הרף.

כשזה מגיע מהשר שממונה על המשטרה, זו כבר הכנה של הקרקע לפעולות אלימות נגד המתנגדים.

זה אומר בן אדם שהחזיק תמונתו של ברוך גולדשטיין על הקיר וגנב סמל מרכב של רבין.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

אתה שרה?

על השוואות כאלה מגיעה לך חסימה.

• מצחיק 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...