Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, Gosser1860 כתב:

עזוב מח"א. ביבי הוא בכלל ספרדי...

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4807623,00.html

אז זה בכלל מצחיק אותי על הדיון העדתי הזה ב-2023.

מסביר את המשיכה למימונות במהלך השנים כפרהעליק

• מצחיק 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 16 דקות, פינדר כתב:

זה היה נכון אם הם היו יכולים להעביר את הרפורמה הזו.

המציאות מראה שהרפורמה לא תעבור כמו שהיא, ואם היא תעבור תהיה פה אנרכיה כזו שהם יתגעגעו ל״אנרכיסטים״ של ההפגנות במוצ״ש.

זה שהם כשלו בלצפות את זה, חוץ מלוין (לטענתו) ורוטמן שחושבים שיוכלו לדחוף לנו רפורמה כזו בכח ולהמשיך עם עסקים כרגיל, מראה שהם לא חכמים כמו שהם חושבים את עצמם.

גם לא ביבי.

איזה אנרכיה ואילו אנרכיסטים? 
תסתכל על ההפגנות, מאות אלפים ברחובות ו0 אנרכיה או נזק לרכוש, ראיתם רכב שרוף? צמיגים שרופים? חלונות מפוצצים? שוטרים פצועים?
20 ילדים חרדים עושים יותר נזק ממאות אלפי המפגינים החילוניים הללו.

למשכילים ליבראליים יש בעיה בהבנה והבעיה הזאת היא לחשוב שאפשר להגיע להבנות עם הצד השני על ידי חשיבה, תקשרות, משא ומתן ופשרות.
אבל כמו עם "פלסטינים" וכמו עם "תומכי הרפורמה" הם לא מבינים שהאידיאולוגיה שלהם שונה ומהות האידיאולוגיה של הצד השני הוא להגיע לתוצאה סופית כלשהי בכל דרך אפשרית.

פורסם
לפני 1 דקה, Gavrik כתב:

תסתכל על ההפגנות, מאות אלפים ברחובות ו0 אנרכיה או נזק לרכוש, ראיתם רכב שרוף? צמיגים שרופים? חלונות מפוצצים? שוטרים פצועים?

ברור. בגלל זה כתבתי ״אנרכיסטים״ בגרשיים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

מזל שיש רוסים שיראו לנו איך סוגרים את הפער ואז עוקפים. כמזרחי כבר כמעט השתכנעתי שיש אפליה ודופקים אותי, אבל אז ראיתי רוסים בהייטק.

זה כי אנחנו לבנים פריווילגים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

טייסים שמכריזים שלא יתייצבו וילכו להפגין במקום לא עושים משהו שונה.

אם זה מאוד מטריד לקרוא על זה? כן, מטריד.

אם אני מבין אותם? כן, מבין.

תבדיל בין מבין למסכים.

גם אני מבין אותם אבל מאוד לא מסכים איתם.

לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

לצערי הרב, באמת לצערי הרב כי אני גר כאן ואין לי כוונות לעזוב, משהו כאן נסדק. ואי אפשר לתקן את זה עם סיפורי אחווה מזויפים. 

ברור שנסדק וזו לא שאלה של סיפורי אחווה. אני מגן על הבית שלך לא בשבילך אלא בשביל הבית שלי.

לפני 2 דקות, RK כתב:

בגלל זה לא השארתם לנו ברירה והבאנו אתיופים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, RK כתב:

ברור. מהמטוס למיקרוסופט ולחדר צינתורים.

אני מכיר טוב מאוד את תנאי הפתיחה. טוב מאוד ועדיין זה לא מה שעוצר. זה מה שמקשה אבל לא עוצר.
נספר סיפור על ילד שגדל עם 6 אחים בצריף במעברה ומשם בבית קטן בעיירת פיתוח. איבד את אבא שלו בגיל 3. בגיל 16 הוצא מהבית ספר כדי לעבוד בבניין כי זה היה תורו. בצבא שירת+שלוש שנים קבע בשריון, ואז הוא החליט שהוא רוצה ללמוד מדעי המחשב, בלי שיש לו בגרות אפילו ובלי שום הכוונה. הלך ועשה מכינה באוניברסיטה, אחרי המכינה תואר.
בלי תמיכה, בלי כסף, בלי אבא מהנדס, בלי אבא בכלל. בלי כלום. סיים את התואר בהצלחה, ואז עשה טעות גדולה והלך להיות מורה. כנראה שאבא אשכנזי לא היה נותן לו להיות מורה זה נכון.
סיפור אמיתי על אבא שלי. אני יודע דבר או שניים על תנאי פתיחה גרועים אז אל תבלבלו לי את המוח על מזרחים או מילייה או כל מני קשקושים כאלה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לפני כשעה, SlowRide כתב:

אתה רוצה לפתוח חזית גם עם איטליה עכשיו?!

לפני 58 דקות, sperial כתב:

בעיה. יש להם הצבא הכי גדול באירופה (לפחות ח"א).

אין שום בעיה, יש להם הרבה פליטים.

פורסם

@farkash7אני בטוח שאבא שלך נהיה מורה כי זה בער בעצמותיו והוא אהב את ההוראה (והתלמידים אותו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 דקות, farkash7 כתב:

ואז עשה טעות גדולה והלך להיות מורה. כנראה שאבא אשכנזי לא היה נותן לו להיות מורה זה נכון.

אם הוא אוהב את עבודת המורה ומרגיש ממנה סיפוק אז יש לו מזל שלא היה לו אא אשכנזי. לא הכל נמדד דרך החור של הגרוש.

פורסם

לא הגיוני שאדם שירק דם כדי להוציא תואר במדמ"ח בחר לזרוק הכל ולהיות מורה בשכר זעום.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

לפני 3 דקות, Coro כתב:

לא הגיוני שאדם שירק דם כדי להוציא תואר במדמ"ח בחר לזרוק הכל ולהיות מורה בשכר זעום.

הנה עובדה. זה מה יש...
האמת חבל שאין עוד כמוהו. הוא גידל לא מעט מהנדסים בפריפריה. הוא תמיד עבד בפריפריה.

לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

אם הוא אוהב את עבודת המורה ומרגיש ממנה סיפוק אז יש לו מזל שלא היה לו אא אשכנזי. לא הכל נמדד דרך החור של הגרוש.

זה נכון, אבל לפעמים אני אומר לו "לא יכולת לחכות 10 שנים ואז להיות מורה?" 
לא משנה. כתבתי את מה שכתבתי כי אני לא יכול לשמוע את הדיבור הזה על עדות, ואני מזרחי משני הצדדים למרות שהכינוי בפורום עלול להטעות.

אם חברי הרוסים ירשו לי להיות מעט "גזעני" יש המון רוסים עם סיפור די דומה לאבא שלי עם שינויים קלים.
הילד גדל בלי אבא כי האבא מת או ברח.
גרו באשקלון.
הילד גודל ע"י סבתא ואמא עבדה 3 משמרות ביום.
הילד נהיה מהנדס.
אז אפשר לומר שביחס לסיפור שסיפרתי יש "נסיבות מקלות" כי לא היה צריך לעזוב את בית ספר בכיתה י' כדי לעבוד בבניין ואמא אמרה לו ללכת ללמוד הנדסה/רפואה אבל עדיין תנאי פתיחה גרועים שבגרועים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אגב עניין המחאות בצבא, יש יותר מדרך אחת להסתכל על הדברים.

יש אנשים שפשוט מקפלים את הפקלאות שלהם בשקט ומתחפפים. 

איפה הנזק למדינה גדול יותר, אם אותם אנשים מתחפפים בשקט ואז לא מגיעים ואין סיכוי שיגיעו שוב אי פעם, או כשעושים קצת רעש?

פורסם

לפני 15 דקות, farkash7 כתב:

לא משנה. כתבתי את מה שכתבתי כי אני לא יכול לשמוע את הדיבור הזה על עדות, ואני מזרחי משני הצדדים למרות שהכינוי בפורום עלול להטעות.

אני רק חצי מזרחי (אבא יליד עירק ואימא ילידת הארץ להורים יוצאי בולגריה) ומשני הצדדים עזבו לימודים כדי לעבוד.

אבא שלי עובד מגיל 13 והמשיך בלימודי ערב. התחיל הנדסאים ופרש כדי להמתקד בפרנסה. גם אימא שלי עזבה את בית הספר, למדה הנה"ח והלכה לעבוד. אבא שלה עבד מגיל 10 כשהגיע לארץ ב 21'.

העולם אז היה שונה ולימודים אקדמיים היו נדירים (בוגרי 12 שנ"ל היו פחות מבוגרי אוניברסיטה היום).

מה שכן היה אז זה אנשים חדורי מוטיבציה שהיו נחושים להצליח. פעם שאלתי את אבא שלי למה היה מוכן לשלם את המחיר הכבד של להיות עצמאי (כילד לא ראיתי אותו כמעט בבית כולל שישי ושבת כי הוא היה בעבודה וזוכר שמיכות קצרות כי לא היה כסף להחליף אותם ושבסוף חודש אוכלים מה שיש כי נגמר הכסף). הוא אמר לי שהוא ראה את אבא אבא שלו שהיה אדם מאוד אמיד ואת אימא שלו שניהלה מתפרה גדולה בעירק מגיעים לפה למחסור ולעבודות שהרבה מתחת לכישורים שלהם (סבא שלי הלך לעבודות דחק ואחר כך לעבוד כשומר לילה בצ.ד. של הוופלים וסבתא שלי תפרה בגדים ומכרה אותם) וקיבל החלטה שהוא יגיע למעמד כזה שהוא לא יהיה תלוי באף אחד ושיוכל להעסיק אנשים כמוהם בכבוד ולא בעבודות כאלה.

פורסם
לפני 7 דקות, Nemesis כתב:

אגב עניין המחאות בצבא, יש יותר מדרך אחת להסתכל על הדברים.

יש אנשים שפשוט מקפלים את הפקלאות שלהם בשקט ומתחפפים. 

איפה הנזק למדינה גדול יותר, אם אותם אנשים מתחפפים בשקט ואז לא מגיעים ואין סיכוי שיגיעו שוב אי פעם, או כשעושים קצת רעש?

על כל מפגין שיוצא לרחובות וצועק, יש 2 שעושים לביתם ועושים רילוקשיין מהמדינה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...