Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, Night Driver כתב:

לדעתי הם צריכים להיות מודחים מיידית.

כל מי שבוחר לחיות פה חייב למלא את חובותיו ללא תנאים. על אנשים כאלה אי אפשר לסמוך ברגע האמת.

ממש ממש לא. טוב שהם עושים את זה עכשיו ולא מחכים.
טייסי קרב נשלחים למשימות בלי לראות את האוייב בעיניים. אומרים להם "יש פה ככה וככה". הם מאמינים למי שאומר להם את זה. הם מאמינים למי שקיבל את ההחלטה. הם מאמינים שיש מי שיגן עליהם.
מה שקורה עכשיו גרם לחוסר אמון מוחלט שלהם במקבלי ההחלטות ובמערכות שאמורות להגן עליהם.

תוסיף לזה אמירות של שרים בכירים ומקבלי החלטות מהעת האחרונה, צביקה פוגל, סמוטריצ' וכו' על מה לגיטימי לעשות...
תוסיך לזה אמירות כאלה.

למה אני צריך לקחת חלק בדבר הזה? למה אני צריך לשים את עצמי בסיכון?
יגידו "אם תגיע פקודה לא חוקית תסרב", אבל שוב טייס לא יודע אם הפקודה שהוא קיבל חוקית או לא זה דבר אחד. דבר שני כשהוא יסרב פקודה אחרי המהפכה שתהייה פה אותם אנשים יכריזו עליו כבוגד וכבר ידאגו לטפל בו ובמשפחה שלו.
אם אני טייס אני נשאר בבית. אם ממש רוצים אותי אני מוכן לנקות מטוסים.

לפני 22 דקות, CX25GTI כתב:

גם יוצאי שדרות, דימונה , וקרית שמונה .

ועל אותו משקל של נאורות , גם שופטי עליון אשר לא מתכתבים עם ערכי המשפחה של ברק.

טוב טוב שמענו. לבלבל את המוח לא עולה כסף.

מי שמוביל את ההפיכה הזו שכח שאותם "אנרכיסטים" הם מה שמחזיק פה את הכל. עדיף שיזכירו להם את זה עכשיו לפני שנגיע לביטול של כל החרפה הזו ע"י בית המקדש והתערבות של שב"כ/משטרה/צבא שלפי ראש שב"כ לשעבר שהוא ממש לא שמלאני הבחירה במי לתמוך היא לא שאלה בכלל.
אולי כדאי שהצד של ה"אנרכיסטים" יפסיקו להתנצל וידרשו את מה שמגיע להם.
נמאס לממן פרזיטים.
נמאס להגן על פרזיטים.
נמאס שהפרזיטים מנהלים את החיים שלנו.
אם זה לא מתאים לפרזיטים אז תכירו הנה רובה, תכירו הנה סטיק של F16. בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

טייסי קרב נשלחים למשימות בלי לראות את האוייב בעיניים. אומרים להם "יש פה ככה וככה". הם מאמינים למי שאומר להם את זה. הם מאמינים למי שקיבל את ההחלטה. הם מאמינים שיש מי שיגן עליהם.
מה שקורה עכשיו גרם לחוסר אמון מוחלט שלהם במקבלי ההחלטות ובמערכות שאמורות להגן עליהם.

תוסיף לזה אמירות של שרים בכירים ומקבלי החלטות מהעת האחרונה, צביקה פוגל, סמוטריצ' וכו' על מה לגיטימי לעשות...
תוסיך לזה אמירות כאלה.

יגידו "אם תגיע פקודה לא חוקית תסרב", אבל שוב טייס לא יודע אם הפקודה שהוא קיבל חוקית או לא זה דבר אחד. דבר שני כשהוא יסרב פקודה אחרי המהפכה שתהייה פה אותם אנשים יכריזו עליו כבוגד וכבר ידאגו לטפל בו ובמשפחה שלו.

זו טייסת תקיפות עומק. לא טייסת שמפציצה בעזה או בשטחים אלא מתאמנת למקומות שהשתיקה יפה להם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, CX25GTI כתב:

ועל אותו משקל של נאורות , גם שופטי עליון אשר לא מתכתבים עם ערכי המשפחה של ברק.

מה שאתה אומר בעצם זה שאנשים עם הנתונים המתאימים נופלים או לא מקבלים קורס טייס כי הם מגיעים מהפריפריה? סלח לי אבל זה נשמע תלוש מהתחת. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז? בעומק אין פקודות לא חוקיות? העומק לא יכול מחר להפוך להיות מטרה בשטחים? מה בדיוק זה משנה?
נראה שהחברה שם בממשלה איבדו את הבלמים ואת השפיות. מישהו צריך להסביר להם מי הבוס פה.
הם לא הבוס פה. עדיף שיבינו את זה כמה שיותר מהר כי כל יום שעובר מביא עוד נזקים.

פורסם
לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

תוסיך לזה אמירות כאלה.

טוב טוב שמענו. לבלבל את המוח לא עולה כסף.

מי שמוביל את ההפיכה הזו שכח שאותם "אנרכיסטים" הם מה שמחזיק פה את הכל. עדיף שיזכירו להם את זה עכשיו לפני שנגיע לביטול של כל החרפה הזו ע"י בית המקדש והתערבות של שב"כ/משטרה/צבא שלפי ראש שב"כ לשעבר שהוא ממש לא שמלאני הבחירה במי לתמוך היא לא שאלה בכלל.

מצטער בוס , שכחתי שהאמת נמצאת רק אצל צד אחד של המפה הפוליטית .

הקפיצה של החונטה להגן על המדינה של אבא שלהם בטאבו רק מוכיחה את הנקודה.

רפורמה תהיה , נדרש לשנות פה את כללי המשחק כדי לתת הזדמנות למי שאירתע מזלו ולא נולד לבני האלים.

לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

מה שאתה אומר בעצם זה שאנשים עם הנתונים המתאימים נופלים או לא מקבלים קורס טייס כי הם מגיעים מהפריפריה? סלח לי אבל זה נשמע תלוש מהתחת. 

עד לפני שנתיים מקום המגורים שלך והדירוג הסוציו אקונומי שלו היו משפעים על קבוצת האיכות שלך , משמע למלשבים מישובים מבוססים היה יתרון מובהק בקבלה לתפקידים נחשקים \ מבוקשים בצה"ל.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

האמת אולי לא נמצאת רק אצל צד אחד אבל הכוח כן. כדאי שתבינו את זה כמה שיותר מהר. דרך אגב גם הכסף.
אם לא מתאים לכם כפי שרשמתי, הנה M16 הנה סטיק של F16, הנה מקלדת של מחשב שמבצעים איתו מתקפת סייבר יאללה שיהיה לך ולכל תושבי שדרות/קרית שמונה שנפלו במיונים כי הם לא מהפמילייה/בני האלים בהצלחה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 33 דקות, Night Driver כתב:

לדעתי הם צריכים להיות מודחים מיידית.

כל מי שבוחר לחיות פה חייב למלא את חובותיו ללא תנאים. על אנשים כאלה אי אפשר לסמוך ברגע האמת.

אם הם מפרים "חוזה" עם הצבא הם צריכים לעמוד לדין צבאי. 

מכאן ועד לא לסמוך עליהם, הלכת רחוק. אתמול היית סבבה איתם, נכון ? 

שירות צבאי הוא גם בגדר חובה , לפי המשוואה שלך אי אפשר לסמוך על כל המשתמטים

או מעלימי המיסים / גנבים.

יאללה. בוא נסגור את המדינה כי אי אפשר לסמוך על אף אחד.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, CX25GTI כתב:

נדרש לשנות פה את כללי המשחק כדי לתת הזדמנות למי שאירתע מזלו ולא נולד לבני האלים.

וואוו. מי היה מאמין. 

אם לא הייתי יודע באיזה הקשר הדברים נאמרים, הייתי בטוח שזו אמירה של איזה LGBTQ עם שיער וורוד ומשקל עודף שקורא לעצמו "הם" בארה"ב שצועק נגד הפטריארכיה!

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כדאי, כרגיל, לשים דברים בפרופורציה.

גם בעבר טייסים נקטו בסרבנות פוליטית, חיילים ביחידות מיוחדות ועוד. דווקא אז נראה שחלק מהמבקרים של הממשלה כיום לא כל כך התרגשו או תמכו בתופעה.

תמיד יהיו פעולות שנוגדות את צו המצפון/השקפה/אמונה של חלק מהמשרתים, יהיו ממשלות לא לרוחם ויהיו החלטות/חוקים שאינם מוצאים חן בעיני כולם, דוגמת אוסלו, ההתנתקות ועכשיו הרפורמה המשפטית.

אם כל אחד יחליט מתי בא לו מתי לא בא לו אז לא תישאר פה מדינה לבסוף.

מצד שני, כשגם ככה אחוז המתגייסים עומד רק על 50%, ואחוז משרתי המילואים הוא אחוזים בודדים, אולי הגיע הזמן לעבור לצבא מקצועי.

• אהבתי 2

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

וואוו. מי היה מאמין. 

אם לא הייתי יודע באיזה הקשר הדברים נאמרים, הייתי בטוח שזו אמירה של איזה LGBTQ עם שיער וורוד ומשקל עודף שקורא לעצמו "הם" בארה"ב שצועק נגד הפטריארכיה!

תשמע הבחור שירת בחיל האוויר באופק. הוא אחראי על בניית מערכות הדירוג של הטייסים בקורס הטייס.
במשך שנים הוא עבד יד ביד עם מי שמעביר את הקוס וראה יום יום איך הם מנפים חברה משדרות וקרית שמונה כי הם לא הבן של זאוס.
זה אגב גם מוטמע באלגוריתם לראיה לא תמצא אף טייס מהפריפריה/מזרחי/דתי חובש כיפה.
תאמין למה שהוא אומר בחייך.

פורסם
לפני 6 דקות, farkash7 כתב:

האמת אולי לא נמצאת רק אצל צד אחד אבל הכוח כן. כדאי שתבינו את זה כמה שיותר מהר. דרך אגב גם הכסף.
אם לא מתאים לכם כפי שרשמתי, הנה M16 הנה סטיק של F16, הנה מקלדת של מחשב שמבצעים איתו מתקפת סייבר יאללה שיהיה לך ולכל תושבי שדרות/קרית שמונה שנפלו במיונים כי הם לא מהפמילייה/בני האלים בהצלחה.

אהה הבנתי, אז אם לא נרקוד על פי החליל שלכם אזלא תגיעו לשירות  ?

תפתחו בסנקציות כלכליות  ?

חבל ללכת לבחירות , אתם השליטים ממילא אתה אומר.

רפורמה ועכשיו .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 9 דקות, CX25GTI כתב:

רפורמה תהיה , נדרש לשנות פה את כללי המשחק כדי לתת הזדמנות למי שאירתע מזלו ולא נולד לבני האלים.

איך המהפכה שרוצים לעשות בדיוק עוזרת בזה?

הרי ההצעה לא באמת נגמרת במשפט, כבר צויין שצריך גם רפורמה באקדמיה, וכמובן שגם בתקשורת ולסגור את התאגיד. לא יודע איפה עוד צריך רפורמות אבל אני סומך על החברה שימצאו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

מוכיח בדיוק את מה שאני כבר יודע , החונטה מורכבת מחבר שמביא חבר, חלילה להביא אנשים אשר שונים מאיתנו.

איך אמר ברק , בית המשפט הוא משפחה ...

עוד סיבה מדוע נדרשת רפורמה ולא רק בבתי המשפט.

חבוב היית בבח"א 6? שאתה מדבר על בית ספר טיסה ואיך מתקבלים טייסים לשירות הצבאי?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, CX25GTI כתב:

אהה הבנתי, אז אם לא נרקוד על פי החליל שלכם אזלא תגיעו לשירות  ?

תפתחו בסנקציות כלכליות  ?

חבל ללכת לבחירות , אתם השליטים ממילא אתה אומר.

רפורמה ועכשיו .

כן בדיוק. אם אני חי במדינה דמוקרטית ומשרת בצבא של מדינה דמוקרטית במילואים ומחר בבוקר מגיע איזה פקיד יעיל ומבחיל שעושה לי קונוטציות של לא משנה איזה פקידים ורוצה להפוך את המדינה הזו לדיקטטורה דה פאקטו אז כן שיחפשו אותי, שיחפשו לעצמם טייסים וגם את הכסף ניקח מפה לפני שהם יעבירו אותו למקורבים שלהם.
ב-40 שנה האחרונות היה פה שלטון ימין אפשר לומר. זה לא הפריע לאף אחד. זה לא הפריע לי לעשות מילואים. גם ביבי עם כתבי האישום שלו והגועל נפש שאני חש כלפיו לא הפריע לי, אבל אם מחר בבוקר ישראל היא כבר לא ישראל אז כן זה מפריע לי. אם מחר בבוקר איזה רב יחליט איך נשים מתלבשות זה מפריע לי. אם מחר בבוקר איזה שר יחליט איזה כפר למחוק מחר בבוקר זה מפריע לי. אם מחר בבוקר איזה שר אחר יחליט איזה רכוש אני יכול להחזיק ואיזה רכוש צריך למכור לחברים שלו זה מפריע לי.

לא רוצה להיות חלק מזה. אם אני יכול למנוע את זה עכשיו אני אשתמש בכוח שיש לי, וכן אם אני פריווילג טייס אז אני לא אטוס יותר ותלכו תחפשו טייסים בקרית שמונה, תכשירו אותם 7 שנים ושיהיה לכם בהצלחה מול האיראנים.

• אהבתי 6

פורסם
לפני 34 דקות, CX25GTI כתב:

עכשיו הוכחת לי שאתה לא ביקרת בכלל בבסיס..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...