Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 44 דקות, vadim6385 כתב:

בג׳בטות

ג'בטה זה רק GPT3.

אני דואג כל יום להגיד לו "בוקר טוב" ו"ערב טוב", בתקווה כשהוא יחליף אותי אולי יתן לי להכין לו קפה או משהו..

https://youtu.be/yFS0uRzgPqM

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 16 דקות, Night Driver כתב:

הם לא עובדים מלא. 4 שעות ביום יומיים בשבוע.

גם אם היו עובדים מלא.

זו הציפייה בערך.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 21 דקות, Night Driver כתב:

הם לא עובדים מלא. 4 שעות ביום יומיים בשבוע.

הם מקבלים קהל בענייני נשק 4 שעות. השאר זה "עבודות שלא רואים".

גם אשתך עומדת לפני הכיתה 4 שעות ביום. את שאר העבודה שלה לא רואים (את בן, אבל ההורים לא).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

אני לא זוכר שראיתי קב"ן כשגוייסתי לצה"ל ונתנו לי נשק או שמישהו עשה לי אבחון נפשי.

או שעשו במהלך השירות אבחון נפשי, ואם עשית אחד כזה אז כנראה דרשת להגיע לקבן בשביל לעשות אבחון

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

הכוונה היתה לראיונות שעל זה יצא הקצף.

לפני 9 דקות, DareDevil כתב:

או שעשו במהלך השירות אבחון נפשי, ואם עשית אחד כזה אז כנראה דרשת להגיע לקבן בשביל לעשות אבחון

נמצאנו תחת פיקוח מתמיד 24/7 שאם התגלה משהו חריג מיד נלקח נשק ומופנים למי שצריך.

עריכה: דוגמא לאחריות בשימוש בנשק https://news.walla.co.il/item/3555768

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

הכוונה היתה לראיונות שעל זה יצא הקצף.

נמצאנו תחת פיקוח מתמיד 24/7 שאם התגלה משהו חריג מיד נלקח נשק ומופנים למי שצריך.

פיקוח של ילדים שגדולים מהם בכמה חודשים

בסופו של יום ביבז לא יצא לפלף ותקף מטרה כלשהיא.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

בסופו של יום ביבז לא יצא לפלף ותקף מטרה כלשהיא.

היה לי חייל שכשהחזקנו קו בלבנון הקפיץ סוללת תותחים, נתן להם מטרה והפעיל אותם בלי לקבל אישור של אף אחד. המזל הגדול של כולם היה שהסמב"ץ זיהה שלא התבקש אישור וצעק חדל אש לפני שהספיקו לירות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

"ונדראש שימור היה נגיד הבנק המרכזי של הונגריה, למורת רוחו של ויקטור אורבן. הוא ספג אינספור התנכלויות, כולל קיצוץ דרמטי בשכרו, אבל השלים את כהונתו, ומאז שפרש הוא רואה את הכלכלה והחברה במולדתו הולכות ומתפוררות. בריאיון בלעדי למוסף כלכליסט הוא מתאר איך זה קרה, כמה כבדים המחירים, ומה הטעויות שעשו אזרחי הונגריה שלא מנעו את התהליך"
מאמר מדהים. בהחלט שווה קריאה.
יובל לקרוא ומהר שתבין על מה אתה חותם ואיך תהליכים מתרחשים. הוא גם מתייחס שם למצב הכלכלי המדהים שינון מגל תיאר...

לגבי היועצת המשפטית כל הכבוד לה!
לגבי יריב לוין האיש פשוט שליח חבלה חסר בושה. 

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

י מבין שלא ניסית לגייס עובד לאחרונה בארץ ועוד בשכר של עובדי מדינה בדרגים האלה

אני בטוח שלא חסר בוגרי מדעי הדשא מובטלים שיעופו על עבודה של להזיז ניירות ממקום למקום, לקבל קהל 4 שעות בשבוע ולקבל תנאים ושכר של עובד מדינה.

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 2 דקות, vadim6385 כתב:

אני בטוח שלא חסר בוגרי מדעי הדשא מובטלים שיעופו על עבודה של להזיז ניירות ממקום למקום, לקבל קהל 4 שעות בשבוע ולקבל תנאים ושכר של עובד מדינה.

די בטוח שאתה טועה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

די בטוח שאתה טועה. 

למה?

כשהתחלתי ללמוד תעשיה וניהול בזמנו (לפני 5 שנים, פרשתי אחרי סמסטר), לא היה חסר שם כאלה שמבחינתם להיות רס"ר כלום בקבע או בתור מזיז עפרונות בעיריה היה הקריירה המושלמת.

עדיף על מלצרות/וולט/להציק לאנשים בלינקדאין.

במיוחד היום, כשנסגרה הבאסטה של "לעשות קורס פייתון של חודשיים ולהיכנס למשרת הייטק של 20 אלף".

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בסדר הנה, אמרו לנו שהחרדים רוצים לעבוד, ועוד לעבוד במשרות ממשלתיות. ועוד מי שיוצר את המשרות האלה הוא בןגביר, זה חייב להיות פלוס.

אז יש הזדמנות...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 21 דקות, vadim6385 כתב:

בוא ספר לנו על שכר ותנאים של עובד מדינה,מה כל כך טוב בהם?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 19 דקות, vadim6385 כתב:

למה?

כשהתחלתי ללמוד תעשיה וניהול בזמנו (לפני 5 שנים, פרשתי אחרי סמסטר), לא היה חסר שם כאלה שמבחינתם להיות רס"ר כלום בקבע או בתור מזיז עפרונות בעיריה היה הקריירה המושלמת.

עדיף על מלצרות/וולט/להציק לאנשים בלינקדאין.

במיוחד היום, כשנסגרה הבאסטה של "לעשות קורס פייתון של חודשיים ולהיכנס למשרת הייטק של 20 אלף".

אחוזי האבטלה נמוכים, אז לא יודע. אולי אני טועה, אבל כנראה שיש אופציות יותר טובות בכל זאת למי שיש לפחות תואר ראשון כלשהו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 43 דקות, farkash7 כתב:

"ונדראש שימור היה נגיד הבנק המרכזי של הונגריה, למורת רוחו של ויקטור אורבן. הוא ספג אינספור התנכלויות, כולל קיצוץ דרמטי בשכרו, אבל השלים את כהונתו, ומאז שפרש הוא רואה את הכלכלה והחברה במולדתו הולכות ומתפוררות. בריאיון בלעדי למוסף כלכליסט הוא מתאר איך זה קרה, כמה כבדים המחירים, ומה הטעויות שעשו אזרחי הונגריה שלא מנעו את התהליך"
מאמר מדהים. בהחלט שווה קריאה.
יובל לקרוא ומהר שתבין על מה אתה חותם ואיך תהליכים מתרחשים. הוא גם מתייחס שם למצב הכלכלי המדהים שינון מגל תיאר...

לגבי היועצת המשפטית כל הכבוד לה!
לגבי יריב לוין האיש פשוט שליח חבלה חסר בושה. 

תודה על הכתבה. מעניין לקרוא!

• תוכן חדש...