Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, DareDevil כתב:

מרוב דיבורים על פיתות וחומוס עשיתם לי חשק לפיתה וחומוס. 

כשאתה קונה פיתות אתה מממן את המאפיה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הם צריכים להגיד לביבי תפנה או שהממשלה מתפרקת. 

אמן, שיפרקו את הממשלה. אולי הטימטום הזה יגמר מהר מהצפוי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

ומה אז?

לא יצביעו יותר לביבי?

ביבי יפסיק להיות יו"ר הליכוד?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יצביעו פחות ביבי. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

הם יפרקו את הממשלה אבל לפני זה ידאגו לעשות סבב לחימה ואז סבב בחירות זריז

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, Potato כתב:

מה בדיוק אתה מחפש?

זה הגיוון,

פינדר אוהב מוזיקה קלאסית וזה עולם שלם,של לחנים ומנגינות שמתקשרות להיסטוריה ותרבות מקומית והתפתחות כלי הנגינה.

RK אוהב לשתות ויסקי,יש סוגים שונים,טכניקות שונות לזיקוק,טעמים שונים וכו'.

אין ספר או חומר,יש מלא מלא דברים שהתפתחו בצורה מקבילה ולא קשורה וכל בן אדם בוחר סביב מה לבנות את חיי העבודה והפנאי שלו.

הקריירה שלי,תחומי העניין ומעגל האנשים שלי מושפע מאותם תחומי עניין שבחרתי לעצמי(אני וRK חברים כי יש לנו אותו רכב,זה מה שמחבר ביננו למרות שביומיום אנחנו חיים חיים שונים).

אין פה שום קשר לחילוניות מבוססת וערכית. 

תאמין לי שיש לי תחביבים ותחומי עניין שיכולים לספק 10 אנשים.  זה לא קשור להיותי חרדי או חילוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה לא באמת משנה כל השטויות האלה. 

מה זה "חילוניות מבוססת וערכית"? הוא יכול לומר אותו דבר על הדת שלך, שהיא מבוססת על ספר שבאותה מידה יכל להיות גם הארי פוטר.

לא מעניין.

הערכים שלו והערכים שלך מתנגשים, והבעיה פה שאתה רוצה שהוא יקבל עליו את הערכים שלך אבל אתה לא מוכן לזוז מטר. הכי הרבה שאתה מוכן לקבל זה "שיהיה חילוני בד' אמותיו".

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 29 דקות, yd b-4 כתב:

אין פה שום קשר לחילוניות מבוססת וערכית.

לך חש ספר הוראות הפעלה שכל זרם וכל משפחה בוחרת ממנו מה חשוב ומה פחות חשוב ולנו יש את הירכים שההורים שלנו בחרו להנחיל לנו וכל אחד מאיתנו לוקח ומתאים לתפיסת עולמו.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
בתאריך 31.1.2023 בשעה 16:21, פינדר כתב:

זהו שאתה לא מפנים שגם החיים שלנו מבוססים על כמויות של חומר שאי אפשר לסכם בתגובה וחצי.

זו בדיוק הבעיה, שמבחינתכם אתם המלומדים ואנחנו הבורים. תינוק שנשבה.

אם היית מתחיל להבין את העולם שלנו לא היית כותב את השטות הזו:

@יבגניפ

אני מנסה להבין על איזה הררי חומר החיים "שלנו" -חילוניים מבוססים שאי אפשר לסכם בתגובה וחצי.

(אגב לשם שינוי זו תגובה שלא הופנתה אליי :)

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם
Just now, yd b-4 כתב:

אני מנסה להבין על איזה הררי חומר החיים "שלנו" -חילוניים מבוססים שאי אפשר לסכם בתגובה וחצי.

אני שואל מה אתה שואל.

ברמה הפרקטית, כשהיתה, לדוגמא, קורונה אנחנו, או לפחות רובינו, הלכנו לשאול את הרופאים איך כדאי להתנהל. אצלכם הבון טון היה לשאול את הרב המבוגר.

ברמה הערכית מוסרית, אפשר לנהל על זה עשרים שרשורים שונים, ונגלה שיש אסכולות שונות ואנשים שונים מאמינים בדברים שונים בתחומים שונים. ועדיין יש איזה ממוצע כלשהו שמשותף לרובינו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

ולנו יש את הירכים שההורים שלנו בחרו להנחיל לנו

אני מניח שההורים של שאקירה הנחילו לה שאסור לשקר.

פורסם

מה זה ערכים.

גם אצל החרדים הערכים מגיעים עם כוכבית ליד ומעוותים אותם כשצריך.

אז מה ערכים? אם אדם בראש מפלגה שלה מצביעים 400K מאמינים, שאמורים להאמין בעשרת הדיברות, שניתנו מאלוהים - לא איזו פרשנות מאיזה רב - אלוהים! ובראש המפלגה הזאת אדם שעבר על לפחות דיבר אחד.

מה הערכים שווים?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

אני שואל מה אתה שואל.

ברמה הפרקטית, כשהיתה, לדוגמא, קורונה אנחנו, או לפחות רובינו, הלכנו לשאול את הרופאים איך כדאי להתנהל. אצלכם הבון טון היה לשאול את הרב המבוגר.

ברמה הערכית מוסרית, אפשר לנהל על זה עשרים שרשורים שונים, ונגלה שיש אסכולות שונות ואנשים שונים מאמינים בדברים שונים בתחומים שונים. ועדיין יש איזה ממוצע כלשהו שמשותף לרובינו.

תדייק בעובדות כיון שכמו בכל תחום בעולם בערך בין בעלי המקצוע יש דכות וגישות שונות. לאחר שהוא שמע את מה שיש להם לומר הוא שקל והכריע מה לעשות.

אגב מסתבר שהוא לא  טעה.

• מצחיק 2
  • תוכן חדש...