Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעה, RK כתב:

כשסבי נפטר לפני כחודש וחצי, הרב זרק בדרך אגב "הוא לא יהודי הרי, נכון"? בחיים לא צעקתי ככה, וצעקתי הרבה. בחיים אחי לא צעק ככה. עד שהגענו אליו הוא כבר הספיק לדבר עם הרב השני של העיירה, שהעיד שסבי התפלל עם חמיו כל עוד היה במצב ללכת לבית הכנסת, והוא פגש אותנו בהתנצלות.

מזעזע שהייתם צריכים לעבור את זה. חרפה. מעצבן גם לקרוא שמה שגרם לו להתנצל זה שאיזה רב אחר אמר לו כך וכך, ולא ״סתם״ דרך ארץ.

לפני שעה, RK כתב:

[ציטוט של ydb4] אבל אני גם מרחם על חולי סרטן ולא רוצה שישכנעו אותי שכולם צריכים להיות חולי סרטן.

אף אחד לא מנסה לשכנע את המצוטט שכולם צריכים להיות חולי סרטן (או גייז), צריך להיות אדם מאוד מאוד אטום, או (במחילה) נבער, בשביל לחשוב שהטענה שצריך לקבל/להכיל אנשים שקולה לטענה שצריך להמיר אנשים. היחידים שמדברים על המרה הם... אנשי דת :) מעולם לא שמעתי חילוני שאומר שצריך לגרום לאיזשהו אדם להיות הומו, אבל זה לא מפריע למצוטט לכתוב כאן ש״משכנעים אותי שכולם צריכים להיות הומואים״. 

יש לי זוג חברים ישראלים בזוגיות חד מינית, באירוע מסוים יצא לי לדבר קצת עם אמא של אחד מהם. 

היא ציונית, והיא מבקשת מהבן שלה שלא יחזור לישראל, מתוך הכאב של מה שהוא עבר ומה שלדעתה יעבור בנו בהמשך.

כשהוא יצא מהארון זו היתה טראומה מערכתית, דברים מאוד קשים נאמרו - כי ככל שהאוכלוסיה דתית/מסורתית יותר כך נפוצות יותר השוואות כמו זו המצוטטת, למחלה. בור חסר אמפתיה לא יצליח להבין את כמות הכאב שעובר אדם שעובר התעללות רגשית על בסיס נטיה מינית מולדת, קל וחומר כאשר זה מגיע בתוך הבית עצמו, במקום הכי מוגן, בגלל נבערות בין דורית. למזלו של החבר שלי ההורים הצליחו להתעלות מעל זה, אבל יש אחרים עם פחות מזל.

עכשיו תדמיינו מה קורה לילד גיי שגדל עם אבא שמאמין שנטיה מינית זו מחלה, שיש דבר כזה טיפולי המרה ושצריך להעביר את הילד דרך זה, ותבינו למה אחוז ההתאבדות בקהילה הלהט״בית גבוה מהממוצע.

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 6

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 37 דקות, יובל .מ. כתב:

לדעתך. יש המון אנשים שלא מסכימים עם זה (עדיין דמוקרטיה לא?).

אני יודע שאנחנו במעגל כאן, אבל מהצד זה נראה שאתה כל הזמן טרוד מזה שיהיה רע למי שאתה לא אוהב או שיראו להם מי הג-גבר פה, הרבה יותר ממה שאתה טרוד מזה שיהיה לך טוב. זה מטרות שונות. לפעמים נפגשות. לפעמים לא. הממשלה הקודמת לא היתה ממשלת החלומות של אף אחד. בכל זאת, היא עבדה ובצורה סבירה. סמוטריץ' למשל אפילו פירגן לליברמן כשר אוצר. אפילו ביבי נאלץ להודות שהגרעון הצטמצם למרות שהוא לא היה בשלטון.

אני באמת מקווה שאחרי שתתאכזב שוב מהימין שהוא לא מספיק ימין תנסה להבין עם עצמך מה חשוב לך, ישים ויעשה לך כאזרח טוב. ותצביע לפי זה. 

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 34 דקות, oryo כתב:

אף אחד לא מנסה לשכנע את המצוטט שכולם צריכים להיות חולי סרטן (או גייז), צריך להיות אדם מאוד מאוד אטום, או (במחילה) נבער, בשביל לחשוב שהטענה שצריך לקבל/להכיל אנשים שקולה לטענה שצריך להמיר אנשים. היחידים שמדברים על המרה הם... אנשי דת :) מעולם לא שמעתי חילוני שאומר שצריך לגרום לאיזשהו אדם להיות הומו, אבל זה לא מפריע למצוטט לכתוב כאן ש״משכנעים אותי שכולם צריכים להיות הומואים״. 

אי אפשר לערוך אז מוסיף כאן - אם זורמים עם ההקבלה (החולנית, תרתי משמע) הזו, מה שמנסים לשכנע היא ההבנה שאם למישהו יש ״סרטן״ אז הוא לא צריך להסתיר את זה, הוא לא צריך להתבייש בזה, הוא לא צריך לקבל סנקציות מהמדינה, הוא לא צריך לבקש רשות מהרבי להתחתן - וכו׳. איש המקביל נטיה מינית למחלה סופנית כמובן לא מסוגל להבין אמיתות פשוטות שכאלו, וזו הסיבה שאנשים כמוני לא מעוניינים לחיות בסביבה של אנשים כמוהו. הם קוראים לזה ״אנטישמיות״ כי זה קל ונוח, אבל בפועל אם לא משתמשים במילים מכובסות צריך להבין שהקו בין נבערות ורוע הוא קו מאוד דק. לאדם שעבר טראומה במקרה הטוב או התאבד במקרה הרע לא משנה אם זה כי האנשים רעים או נבערים, התוצאה היא אותה תוצאה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ממשיכים:

ציטוט

הצעת חוק חדשה של ח״כ אריאל קלנר מהליכוד תאסור על חוקרים לבצע חיפוש בטלפונים הניידים או במחשבים של ח״כים ועוזריהם או להאזין להם אלא באישור יו״ר הכנסת (גורם פוליטי). כזכור, חומרי החקירה בתיק 2,000 הגיעו מהנייד של הרו ובמקרה אחר נערך חיפוש בניידים של יועצי נתניהו, לטענתם בניגוד לחוק

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אני באמת מקווה שאחרי שתתאכזב שוב מהימין שהוא לא מספיק ימין תנסה להבין עם עצמך מה חשוב לך, ישים ויעשה לך כאזרח טוב. ותצביע לפי זה. 

מהחלק הראשון אתעלם ברשותך כי כבר הסברתי כמה פעמים.

לגבי זה - מי יודע מה יהיה, נפגש בסבב הבא ונראה.

לפני 59 דקות, Nemesis כתב:

לא הבנתי מה הסיפור עם האבי חימי הזה. 

שיתפקד לליכוד וימונה לשר. מה הבעיה? 

קפיצה לדרגת שר זה רק עבור הפלת ממשלה, אם הוא רוצה שיתחיל בשיריון לחבר כנסת.

פורסם
לפני 20 שעות, oryo כתב:

אתה לא צריך רשות ממני בשביל לכתוב מה שבא לך, if you want to shoot - shoot, dont talk. אני אמנם פחות קורא אותך אבל יש כאן מספיק אחרים שנהנים מהגיגיך אז למה לא. 

1. אתה יודע למה אתה שקרן-קשקשן? כי הנה אור מדבר עם ״אי מי מהצדדים״, ובכלליות אני הרבה יותר נהנה לדבר עם בר פלוגתא כי זו דרך ללמוד דברים חדשים. אתה ספציפית חסום אצלי אחרי שמס׳ פעמים דיברת בצורה לא עניינית ואישית, והנה גם כעת אתה מאיזושהי סיבה מרגיש בנוח לדבר אישית על אור, אדם שאתה בכלל לא מכיר, ועוד לזרוק מילים בהקשר של הספד למת, חוצפן.

אין לי עניין בשיח ברמה כזו כי הוא גורר גם אותי למטה, וזה מבאס. אבל @Gosser1860 המניאק גרם לי לקרוא (נתחשבן בביקור הבא!)

2. happy to indulge :) 

3. אכן, אין ליהדות מקום בחיים שלי מבחינת דת, וגם מבחינת לאום זה מוטל בספק. יש בזהות שלי ישראליות כי זה ב״dna״ שמרכיב את מערכת ההפעלה שלי, ואני משתדל ליישם את הדברים היפים של הישראליות (חום, סקרנות, תעוזה, ערבות הדדית וכו׳) ולהשאיר את הדברים אליהם פחות התחברתי מאחור.

אין לי בעיה עם התבוללות - הפועל עצמו מגוחך בעיני. כמעט כמו ״ירידה״ מישראל, פועל משעשע כשמתארים עליה מטאורית בכל פרמטר מערבי מלבד תחושה סובייקטיבית של אנשים ספציפיים, אשר נוצר בעיקר בשביל לשמר תחושת עליונות לא מבוססת.  יש לך איזושהי הנחת מוצא כאילו לדם יהודי יש איזשהו משקל יתר, גזענות רגילה מפי אנשים שלא מבינים גזענות מהי. בעיני זה מגוחך כי אחד האסונות הכי גדולים שאני יכול לדמיין זה צאצא שלי שמביא הביתה חרדי (או כל איש דת קיצוני אחר - אני לא רואה הבדל בין חרדי, קתולי או מוסלמי אדוק, המאפיינים הם אותם מאפיינים פשוט אחד מאמין באלוהים א׳ ומנהגים x והשני מאמין באלוהים ב׳ ומנהגים y). במשפחה שלי אני אעדיף בכל יום אדם משכיל ליברלי סובלני שנולד לאם נוצרייה, על פני אדם גזען דתי-קיצוני שמקבל הוראות מאיזשהו פקיד-דת אבל וואלה נולד לאמא יהודיה כשרה למהדרין.

4. ״בכאב״ אעלק, תעשה לי טובה, אין לך אפילו פרומיל של כאב או אמפתיה כלפיי (וזה לגמרי בסדר) - אני בסה״כ ארנק לשעבר ובפרט מייצג את רוב הדברים שאתה כנראה פחות מתחבר אליהם - ״עגלה ריקה״ :). דרך הרבי אתה מחווט לומר ש״חבל לך על כל נשמה יהודית אבודה״, אז תודה על הנימוס אבל זה בסה״כ מס שפתיים. תגובה סטנדרטית שחינכו אותך לומר ומאחוריה עומד כלום ושום דבר. 

מי שכן אמורה לכאוב את עזיבתי (לא של אור האדם, אלא של אור סוג המהגר) זו היישות האמורפית שקוראים לה ׳מדינת ישראל׳, היות ואנשים שנמצאים בעשירון/מאיון עליון הם אותם אנשים שמייצרים הרבה מאוד הכנסה למדינה בצורה ישירה ועקיפה. מדינת ישראל לוקחת אנשים כמוני ועושה מאמצים כבירים לדחוף אותנו החוצה, בחסות הדגנרטים בשלטון שמתמקדים בריכוז כח והפצת בורות וקיטוב. רוב החברים שלי בישראל מיואשים מאוד, חלקם כבר עובדים אקטיבית על תכנית יציאה, אתה יכול לנחש באיזה עשירון הם? 

ולמה זה מעניין בכלל עשירונים!? כי במדינה בה שני העשירונים העליונים מגנרטים 90%< מסך תקבולי המס, לחרבן להם על הראש זו דרך בטוחה למטה, ואני בהחלט מעדיף שהילדים שלי יצטרכו להתמודד עם ההחלטה האם לצאת לדייט עם ילד שלא נולד לאמא יהודיה מאשר להתמודד עם עוני ומלחמות. 

ולסיכום - סלח לי אם אני לא מתרשם במיוחד מהדיבורים שלך על ״אחווה״, שכן גם הם בגדר תיאוריה ותו לא. אין אחווה או יחסי גומלין בין מנצל למנוצל. זה שאמא של פלוני יהודיה לא מכשיר את הפעולות שלו, וזה שפלוני מתפלל ממש ממש חזק לא מסייע לתמ״ג הישראלי. תמשיך להתפאר בעבריינות מס ופושעים בכנסת בפרהסיה, כי חשוב מאוד שאנשים יחשפו לדעות האמיתיות ויבינו טוב טוב עם מה ומי הם מתמודדים. אני מקווה שיום אחד תשכיל להבין את הבעיות בגישה שלך, אבל גם אם לא - מספיק שאחרים יבינו ובסה״כ התרומה שלך לחברה תהיה ב net gain.

מגיע לך נבלה

אין לך באמת עתיד אמיתי להידברות כשיש לך נבחר ציבור (שנבחר על ידי מאות אלפי אנשים, שמתרבים הרבה יותר מהר משאר האוכלוסייה) שאומר בפה מלא שבימי מלכות דוד חצי מהעם הלך להלחם וחצי מהעם נשאר להתפלל, ושזה האידיאל מבחינתו ומבחינת הציבור שהוא מייצג.

פורסם
לפני 4 שעות, RK כתב:

את כל המלל הזה אפשר לתמצת - הרבה חרדים ראו שזה לא גליק גדול, אז החליטו לצאת בשאלה או להיות חזקים וחרדים פחות. לכן ההנהגה שלהם החליטה למדר אותם, שלא יראו שיש טוב בחוץ. קצת כמו ברה"מ, הייתי אומר. מה האושר הגדול אז?

Ain't no party like the Communist party

החרדים הם קומוניסטים של ממש.

רק שבמקום מרקס, לנין וסטלין יש להם את הרבנים שלהם.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 דקות, vadim6385 כתב:

Ain't no party like the Communist party

החרדים הם קומוניסטים של ממש.

רק שבמקום מרקס, לנין וסטלין יש להם את הרבנים שלהם.

בגדול זה הפוך, הקומוניזם החליף את הדת ברוסיה וברה"מ לשעבר, כי בכל זאת צריך קצת (או לא קצת) אופיום להמונים. אבל כן, זה לחלוטין אותו הדבר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל לפחות הם מאושרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה יכול לשתות רד לייבל, לקבל ראש טוב ולחשוב שזה סבבה, או לנסות סינגל מאלט טוב ולא להתקרב לרד לייבל יותר בחיים. אם כל מה שאתה יודע זה רד לייבל ואסור לך לראות משקה אחר וסינגל מאלטים זה חטא - יו קנואו, זה מה שתהיה מאושר ממנו.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 28 דקות, RK כתב:

אתה יכול לשתות רד לייבל, לקבל ראש טוב ולחשוב שזה סבבה, או לנסות סינגל מאלט טוב ולא להתקרב לרד לייבל יותר בחיים. אם כל מה שאתה יודע זה רד לייבל ואסור לך לראות משקה אחר וסינגל מאלטים זה חטא - יו קנואו, זה מה שתהיה מאושר ממנו.

כי מי צריך דת כשיש MLM ושיטות גיוס אגרסיביות לפירמדיות של עשיית כסף במהירות 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, RK כתב:

או לנסות סינגל מאלט טוב

image.thumb.png.01b365bc35942ccd3d13a5cdb3811f4d.png

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, RK כתב:

בגדול זה הפוך, הקומוניזם החליף את הדת ברוסיה וברה"מ לשעבר, כי בכל זאת צריך קצת (או לא קצת) אופיום להמונים. אבל כן, זה לחלוטין אותו הדבר.

צריך תמיד אופיום להמונים, ובשלטון אוטוקרטי צריך אותו בכמות תעשייתית.

זה למה מלוכה וכנסיה תמיד עבדו ביחד. ביפן למשל הלכו צעד קדימה והכריזו על הקיסר כאל.

קומוניסטים הלכו עוד צעד קדימה והחליפו את האב, הבן ורוח הקודש בלנין, סטלין ומרקס, אפילו קבעו חגים חדשים סמוך לחגים הנוצריים - במקום פסחא יש אחד במאי, במקום חג המולד יש נובי גוד, במקום לא יודע מה יש 7 בנובמבר.

כמובן שהם הצהירו על עצמם כאתאיסטים, ודיכו את הדתות המסורתיות, אבל בפועל הם יצרו דת חדשה שתחליף אותן.

בצפון קוריאה עשו את אותו הדבר עם juche ופולחן אישיות של קים.

לפני 3 שעות, tzahico כתב:

ומה עם אנשים ששתו סינגל מאלט, החליטו שזה חרטא-ברטא שיווקית אחת גדולה, ועברו לרד לייבל?  אתה יודע, חבר'ה כמו אורי זוהר, דורון שפר, עודד מנשה - שראו טיפה יותר עולם מרוב חברי הפורום הנכבד הזה

כל עוד זה לא על חשבוני, ולא פוגע בי, מצידי תשתה גם וודקה אלכסנדרוב.

למי שלא מכיר - אלכסנדרוב זה גועל נפש כזה שאם הייתי מנקה איתו את האסלה, האסלה הייתה נעלבת.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...