Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

@yd b-4

האירוניה קפצה מהגג. 

אתה בנאדם מבוגר, שמאמין שישות ערטילאית בשמיים מתעניינת במה שאתה אוכל, חושב שאנשים שנולדו עם משיכה מינית לבני מינם הם לא בסדר. 

• אהבתי 3

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 11 דקות, yd b-4 כתב:

סבבה זורם עם ההגדרה הזו. עדיין זו לא סיבה לנופף בזה  ולהפוך את זה לנורמה.

זו כל כך נורמה שמבין היונקים יש עשרות מינים של בעלי חיים שזה קיים גם אצלם. ותהיה בטוח שאם זה בטבע- וול, זה טבעי.

כלולים בקבוצה הזו פרימטים אחרים (גורילות, אורנג-אוטנג, בונובו ועוד קופים), דולפינים, פילים, ועוד בעלי חיים שנחשבים לכאלו מבין האינטיליגנטים בטבע.

מעבר ליונקים, זה קיים גם אצל בעלי כנף ואפילו אצל זוחלים.

גם אנחנו בסופו של דבר בעלי חיים. כאלו שמוצלחים יותר במניפולציה של סביבתנו, אבל עדיין בעלי חיים, ולנצח נהיה כאלו.

אני לא בעד מצעדים גרנדיוזיים וכאלו (לכל מטרה או קבוצה, למעשה, פשוט לא הסגנון שלי) אבל בטח שלא אגיד לקבוצה כלשהי לא לממש מזכויותיהם במדינה ליברלית ודמוקרטית. ומשהו לא טוב לי? אני פשוט לא הולך או לא משתתף, simple as that

לכל תהליך יש אוברשוט לפני התייצבות, אולי אם נקבל כבר דברים מסוימים כנורמות שהם, לא יהיה צורך ב "לנופף" כפי שאתה קורא לזה.

*שני בחורים שהולכים ברחוב ומחזיקים יד ביד זה לא לנופף. זה נורמלי בדיוק כמו כל סוג אחר של זוג. 

פורסם
לפני 4 שעות, yd b-4 כתב:

אין לי מטרה בכך ומטרתי אינה להטריל. אלא להביא את העמדה האמיתית של הציבור החרדי. בלי הפילטרים שדוברינו עוטים ספיישל למען האוזן החילונית.

איך אתה יודע מה העמדה האמיתית של הציבור החרדי? אתה נציג של מחוז\עיר? ח"כ מטעם מפלגה? ערכת מחקר וסקרים בנושא?

אתה סה"כ מייצג את הדעה שלך. שזה נחמד להתפלפל עליה אבל לא יותר מזה.

כבר כמה ימים שבכירים בקהילה החרדית מתראיינים (מעניין למה?) והם די חוזרים על מה שכבר נאמר כאן בשרשור:

https://www.calcalist.co.il/local_news/article/bjjxwm43i

( @יבגניפ)

לפני 4 שעות, yd b-4 כתב:

אז נכון זה יכול לעצבן ולהרתיח. אבל זה רחוק מהטרלה.

הרבה פעמים, לאוזניים חילוניות\מסורתיות זו הטרלה בהחלט. נסה לשים את עצמך בנעליו של אחר מידי פעם.

לפני 4 שעות, yd b-4 כתב:

אלו העובדות- תתמודדו.

אלו לא עובדות. אלו דעות, ובעיקר שלך וסובביך.

לפני 4 שעות, yd b-4 כתב:

במובן מסוים אני עושה לכם שירות הנגשה של עובדות מדוייקות בעולם שעמום לכם. רוצים לגשש באפילה או סתם לפרוק. תגידו! 

עבורי הוא לא עמום במיוחד. או לפחות לא כמו שאתה חושב. גרתי מס' שנים בשכונה שגובלת עם בני ברק ויצא לי להתנהל, לעבוד ולחיות לצד החרדים. שירתתי עם מספר חבובים חובשי כיפות סגורות כאשר באמצע אחד מהם התחזק מאוד והפך ללובש שחורים. ראיתי את השינוי בעיניים ואת היחסים שלו משתנים עם האחרים. היו לי איתם דיונים די דומים לשרשור, לפחות בנושאים המרכזיים. כמובן שהידע שלנו בסטט' ובנתונים הגולמיים היה די חסר ובעיקר דיברנו "מהבטן". אבל במבט לאחור, המסקנות הן אותן מסקנות.

אתה יכול להמשיך עם המנטרה "כולנו אחים". וזה נחמד והכל, ואני אפילו יכול להאמין שאתה מאמין בזה. ובאיזשהו מקום גנטי\היסטורי זה כנראה נכון. אבל מנקודת מבט פרגמטית זה לא מועיל יותר מידי. סולם הערכים החרדי שונה מידי מסולם הערכים החילוני, בצורה כזו שלא באמת ניתנת לגישור.

אנחנו נכנסים לתקופה מאוד מעניינת. בזמן לא ארוך החרדים יהפכו לאחוז מספיק משמעותי ויהיו חייבים להתחיל לשתתף במשחק, תחת ההנחה שפירוק המרגש פחות זורם. אני מקווה שזה יבוא מתוך הקהילה בצורה אורגנית כי למנהיגיה הפוליטיים הנוכחיים לא הייתי נותן לנהל מכולת כמו שאומרים. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

לפני 49 דקות, Gosser1860 כתב:

איך אתה יודע מה העמדה האמיתית של הציבור החרדי? אתה נציג של מחוז\עיר? ח"כ מטעם מפלגה? ערכת מחקר וסקרים בנושא?

אתה סה"כ מייצג את הדעה שלך. שזה נחמד להתפלפל עליה אבל לא יותר מזה.

במקרה אני חלק מהמגזר הזה מלב המיינסטרים שלו. והעמקתי בנושא יותר מהחרדי הממוצע.

כבר כמה ימים שבכירים בקהילה החרדית מתראיינים (מעניין למה?) והם די חוזרים על מה שכבר נאמר כאן בשרשור:

https://www.calcalist.co.il/local_news/article/bjjxwm43i

( @יבגניפ)

סלח לי אבל אין לך שמץ של הבנה בנושא. 

עצם זה שאתה מביא אחד מיוזמי הממ"ח שכותב תוכן לישיבות תיכוניות כבכיר חרדי זה בדיחה. 

הרבה פעמים, לאוזניים חילוניות\מסורתיות זו הטרלה בהחלט. נסה לשים את עצמך בנעליו של אחר מידי פעם.

אלו לא עובדות. אלו דעות, ובעיקר שלך וסובביך.

אז מה אתה מעדיף שאני אשפץ אותם במיוחד בשבילך שתישן טוב בלילה? 

אתה מאלו שנהנים שעובדים עליהם?

עבורי הוא לא עמום במיוחד. או לפחות לא כמו שאתה חושב. גרתי מס' שנים בשכונה שגובלת עם בני ברק ויצא לי להתנהל, לעבוד ולחיות לצד החרדים. שירתתי עם מספר חבובים חובשי כיפות סגורות כאשר באמצע אחד מהם התחזק מאוד והפך ללובש שחורים. ראיתי את השינוי בעיניים ואת היחסים שלו משתנים עם האחרים. היו לי איתם דיונים די דומים לשרשור, לפחות בנושאים המרכזיים. כמובן שהידע שלנו בסטט' ובנתונים הגולמיים היה די חסר ובעיקר דיברנו "מהבטן". אבל במבט לאחור, המסקנות הן אותן מסקנות.

אתה עושה סלט ירקות ועוד קורה לעצמך מבין, שמע זה מגוחך.

כיפות סרוגות חוזרים בתשובה גרת ליד....

אין לי הרבה מה להגיב בנושא.

פורסם
לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

במקרה אני חלק מהמגזר הזה מלב המיינסטרים שלו. והעמקתי בנושא יותר מהחרדי הממוצע.

אז מדגם בלתי מייצג נחשב או לא? כי בסוף התגובה אמרת שלא. אבל כאן אתה אומר שכן..

לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

סלח לי אבל אין לך שמץ של הבנה בנושא. 

עצם זה שאתה מביא אחד מיוזמי הממ"ח שכותב תוכן לישיבות תיכוניות כבכיר חרדי זה בדיחה. 

בגדול, מקובל לענות לגופו של עניין. ספציפית לגבי מה שנטען בכתבה.

לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

אז מה אתה מעדיף שאני אשפץ אותם במיוחד בשבילך שתישן טוב בלילה? 

אתה מאלו שנהנים שעובדים עליהם?

אם אתה מנסה לנהל דיון ענייני, נסה לא להטריל אחרת זה קצת מיותר, לא?

לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

אתה עושה סלט ירקות ועוד קורה לעצמך מבין, שמע זה מגוחך.

כיפות סרוגות חוזרים בתשובה גרת ליד....

לא אמרתי בשום שלב שאני מבין. כתבת הודעה נוגעת ללב (באמת) שבעיקרה נוגעת לחוויה האישית שלך, על "אחינו" וכו' וכו'. אז כתבתי כמה משפטים מהניסיון האישי שלי. טעות, צודק.

כשמדברים על אוכלוסיה גדולה חשוב לזכור שמדגם לא מייצג זה פשוט לא מעניין, במיוחד כשמנסים לבדוק מגמות קיימות, למדוד מאפיינים ולעשות אקסטרפולציה לעתיד. 

לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

אין לי הרבה מה להגיב בנושא.

אז למה הגבת?

-----

בגדול נפלתי בכלל הידוע של "לא להאכיל את הטרול". אבל מה נעשה, זה חזק ממני. 

Cant Resist GIFs | Tenor 

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

פורסם

מההיכרות שלי עם קרובי משפחה חרדים ועבודה של כמה שנים במגזר החרדי, הבחור לא טרול. הוא מייצג בצורה רהוטה את המגזר ואת כל מה שרע בו. רע מנקודת המבט שלי ושל אור ויבגני ועוד רבים.

הוא מייצג את המציאות בלי לייפות אותה. והיא באמת לא יפה. דווקא בגלל זה, גם אני חושב שאין פה תקווה לחיים משותפים שגם יהלמו את הציפיות שלי מאיך מדינה צריכה להיראות ולהתנהל. מראה בדיוק כמה הדיבורים על אחים וכו' הם מילים ריקות.

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

תקשורת ובכייני השמאל:

"ההייטק יתרסק, משקיעים ויזמים לא יבואו"

משקיעים ויזמים:

image.jpeg

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 2

פורסם
לפני 1 דקה, gadik6 כתב:

image.jpeg

Wait.... Never mind. | Comment memes, Meme template, Memes

לפני 10 שעות, oryo כתב:

אבל @Gosser1860 המניאק גרם לי לקרוא (נתחשבן בביקור הבא!)

רק תגיד מתי :)

לפני 10 שעות, oryo כתב:

מגיע לך נבלה

ARASAAC içinde self-punishment · Global Symbols

לפני 5 שעות, falou כתב:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 שעות, ArikM כתב:

לא נמאס לכם להאכיל את הטרול?

בחייאת

הלוואי וזה היה טרול.

מדובר בבן אדם שמאמין וחי לפי מה שכתוב שם, והוא כנראה מייצג את הציבור שלו די טוב.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 20 דקות, gadik6 כתב:

תקשורת ובכייני השמאל:

"ההייטק יתרסק, משקיעים ויזמים לא יבואו"

משקיעים ויזמים:

image.jpeg

בן כמה אתה, שעדיין לא למדת את ההבדל בין זמן הווה לזמן לעתיד?

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

גם לא הבנתי למה הוא צינזר את הפרצוף והשם של הבחור.
תן לראות במי מדובר ואת מי הוא מייצג.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, פינדר כתב:

בן כמה אתה, שעדיין לא למדת את ההבדל בין זמן הווה לזמן לעתיד?

מספיק מבוגר כדי לדעת שנבואות הזעם שלכם כמעט אף פעם לא מתגשמות.

וזה לא באמת מוכיח משהו. משקיע/יזם יחיד שמגיע לישראל לא באמת מעיד על הכלל, בדיוק כמו שההצהרות של מנכ"לית פאפאיה גלובל לא העידו על מגמה כלשהי.

סתם משעשע שבזמן שבאתרי חדשות כותבים על איך משקיעים ויזמים תכף בורחים, קופץ לי בלינקדאין הסיפור הזה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

• תוכן חדש...