Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

תמשיכו עם הציניות, בינתיים הוא מוכיח שרק צריך את הרצון ומישהו ימצא את היכולת:

על רקע המתיחות הביטחונית: התוכנית שתאפשר לעשרות אלפים להחזיק בנשק (ynet.co.il)

לא יכלו לחשוב על הרפורמה הזאת לפני שנה? שנתיים?

אתה מבין שזה פופוליזם טהור?

בלי שיעבירות תקציב לצורך העניין זה לא יקרה וגם אחרי שיעבירו לך תגדייס עובדים ותכשיר אותם. סיפור של שנה שנתיים לכל הפחות.

גם פטור מראיונות זה לא דבר חכם. אתה לוקח רסר או כבאי שנכנסו לשירות לפני 20 שנה ומאז לא עברו שום אבחון ופוטר אותם מראיון?

לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אולי נמשיך לתת לאסירים הביטחוניים לבחור את הסוהרות שבא להם גם?

יש סיכוי טוב שזה יחזור. חזרה הממשלה שאפשרה את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

תמשיכו עם הציניות, בינתיים הוא מוכיח שרק צריך את הרצון ומישהו ימצא את היכולת:

על רקע המתיחות הביטחונית: התוכנית שתאפשר לעשרות אלפים להחזיק בנשק (ynet.co.il)

אולי נמשיך לתת לאסירים הביטחוניים לבחור את הסוהרות שבא להם גם?

אה, זה שעכשיו יתנו לכל מיני ארחי פרחי להחזיק נשק חם, יגרום לי להרגיש מה זה בטוח.

בראבו בן גביר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

יכלו. האם כולנו בטוחים שעוד נשק ליותר אזרחים זה רעיון טוב? לא יודע. נגלה אחרי הרפורמה.

אני אישית אגב מחכה באמת להבין מה התוכנית שלו ושל השותפים שלו לנגב ולגליל. ועם כל הסלידה שלי ממתנ"א והחיבה היתרה שלהם לבזבז את מעט הניידות שיש להם על דוחות לנהגים שנוסעים מהר בכבישים שמאפשרים את זה, גם אותם כנראה כדאי קצת לחזק, בהתחשב בזה שהירידה בהרוגים בתאונות הדרכים נבלמה כאן (בניגוד למדינות אחרות במערב).

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

יכלו. האם כולנו בטוחים שעוד נשק ליותר אזרחים זה רעיון טוב? לא יודע. נגלה אחרי הרפורמה.

בוא נחכה לרפורמה המשפטית אולי גם שם תגלה שיהיה טוב..

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

בוא נחכה להכתרת בנימין הראשון לשמו למלך ישראל יחד עם סר אריה דרעי בתור יד ימינו, אולי תגלה שזה טוב.

אני רק מקווה שעד אז אגלה את זה בטלוויזיה מהקצה השני של העולם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

בלי שיעבירות תקציב לצורך העניין זה לא יקרה וגם אחרי שיעבירו לך תגדייס עובדים ותכשיר אותם. סיפור של שנה שנתיים לכל הפחות

עוד 8 פקידים וביטול הראיון לאנשי ביטחון.

זה לא כזה ביג דיל, וגם מבורך.

אבל זה לא ביג דיל.

יובל, די. הפיתות זה קטע שלא עושה כלום ורק עלה לישראלים הנורמטיבים עוד כסף. וקטע העצוב הוא שאתה - וחלק מבוחריו - ממציאים תירוצים כדי לתת לזה איזשהו ערך. ''הם יכולים להכין את הארוחות של עצמם'' - נראה לך שבבית הם מכינים אוכל? או שהאישה מכינה?

הימין על מלא הזה בינתיים לא הראה שום תוצאה ושום ימין על שום מלא. דיבורים באוויר והחלק שהכי סביר שיעבור הוא תחת סימן שאלה לגבי כמה דמוקרטי הוא. יפה.

ביבי. ימין. חזק.

באמת שמרגיש כאילו צועדים לכיוון רוסיה. אין לקדירוב דיבור עם חמאס? אולי נעשה צ'צ'ניה 2 רק עם עזה, ונסגור פינה. 

עריכה אחרונה על ידי David32
  • מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

אין לזה שום סיכוי. המטרה היחידה של רוב מובילי או תומכי הרפורמה היא הדתה. לפעמים זה מוגש בצורה יותר גלויה, לפעמים פחות. אבל זה נטו זה. אנשים שלא מאמינים בדמוקרטיה לא יכולים להוביל רפורמה דמוקרטית. זו פשוט התנגשות במטרות.

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

אתה עדיין אוכל את הספין המטומטם הזה?

הם נשפטים לפי החוק הצבאי ויש בו עונש מוות למחבלים. העונש אף הוטל מספקר פעמים (האחרונה בשנות התשעים) ותמיד הומתק בערעור.

למה למעשה העונש הזה לא יוצא לפועל? 🙄

פורסם
לפני 14 דקות, David32 כתב:

יובל, די. הפיתות זה קטע שלא עושה כלום ורק עלה לישראלים הנורמטיבים עוד כסף. וקטע העצוב הוא שאתה - וחלק מבוחריו - ממציאים תירוצים כדי לתת לזה איזשהו ערך. ''הם יכולים להכין את הארוחות של עצמם'' - נראה לך שבבית הם מכינים אוכל? או שהאישה מכינה?

הימין על מלא הזה בינתיים לא הראה שום תוצאה ושום ימין על שום מלא. דיבורים באוויר והחלק שהכי סביר שיעבור הוא תחת סימן שאלה לגבי כמה דמוקרטי הוא. יפה.

ביבי. ימין. חזק.

אותו דבר לגביכם - די.

לפעמים זה נראה שגם אם מחר בבוקר יעצרו את האינפלציה וישמידו את חמאס תחפשו את הרע.

בן גביר עושה פעולות שהיה כל כך קל לעשות אבל אף אחד לא היה אכפת לו כי התייפיפו ורצו להיות "הומניים". וכן, יש לדברים האלה משמעות, גם אם מבחינתכם זה סתם מטומטם.

הכי קל לצעוק על כל פעולה "פופוליזם".

לא מושלם, אבל מתחיל לצעוד בכיוון.

אמרתי כבר שאני נותן לו 3 חודשים של חסד.. נדבר עוד חודשיים לגבי התפקוד שלו.

פורסם

אין לי ספק שתוכל למצוא תירוצים שבגללם הוא מצליח.

אני לא רואה שום שינוי שהוא עשה עד עכשיו. הפינוי לא נעשה, כי ''גם בנט ושקד לא הצליחו בתחילת הקדנציה''. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

לא, הכי קל להיות פופוליסט. 

בן גביר לא ינצח את הטרור, והממשלה לא תוריד את יוקר המחייה (אם נתעלם מהורדת מחירי הדירות שקשורים לתהליכים כלכליים גלובליים יותר ולא להישגים של שר כזה או אחר) וכו' וכו'. יש לזה כל מיני סיבות שאין לי כח לחפור בהן שוב. ואם אני אטעה - מבטיח לפרגן.

אגב, הנה משהו חיובי ששמעתי שקורה והם לא ביטלו למרות שמדובר בתהליך שהתחיל בממשלה הקודמת - העברת הסמכויות על תכנון והפעלה של תחבורה ציבורית למטרופולינים, כשהאחראי יהיה ראש העיר של העיר הגדולה. תכנון קווים מהשטח אולי יעזור טיפה לשפר את התחבורה הציבורית בגוש דן. ולמרות שהתוכנית מתייחסת לזה שהסטטוס קוו לא ישתנה - אולי זה בכל זאת יאפשר להסדיר את נעים בסופש וסבבוס בצורה יותר טובה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 40 דקות, יובל .מ. כתב:

לא מושלם, אבל מתחיל לצעוד בכיוון

לא על כל פעולה, רק על מה שפופוליסטי.

למשל הפיתות בכלא, זה פופוליסטי נטו. אין לזה שום משמעות חוץ מאפשר לו לצאת אבו עלי מול המצביעים כשבפועל המדינה תצטרך לשלם יותר והתנאים של האסירים ישתפרו, כי עכשיו הם יקבלו פיתות מבחוץ ויוכלו לגרבץ שעתיים יותר ביום במקום להכין בעצמם פיתות.

אם במקום השטות הזאת הוא היה מצליח לחתוך להם את הכסף מביטוח לאומי, לא נראה לי שמישהו היה אומר פופוליזם.

שיפור השירות של אגף כלי הירי זה דווקא אחלה. רק שעד שירגישו בשינוי יקח הרבה זמן. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

באמת שמרגיש כאילו צועדים לכיוון רוסיה. אין לקדירוב דיבור עם חמאס? אולי נעשה צ'צ'ניה 2 רק עם עזה, ונסגור פינה.

זה לא מה שעושים?

לי נשמע שממשלת ביבז והחמאס משתפים פעולה יפה מאוד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אותו דבר לגביכם - די.

לפעמים זה נראה שגם אם מחר בבוקר יעצרו את האינפלציה וישמידו את חמאס תחפשו את הרע.

בן גביר עושה פעולות שהיה כל כך קל לעשות אבל אף אחד לא היה אכפת לו כי התייפיפו ורצו להיות "הומניים". וכן, יש לדברים האלה משמעות, גם אם מבחינתכם זה סתם מטומטם.

לא מושלם, אבל מתחיל לצעוד בכיוון.

אמרתי כבר שאני נותן לו 3 חודשים של חסד.. נדבר עוד חודשיים לגבי התפקוד שלו.

רגע חשבתי שהוא כבר נכשל לא? עכשיו זה שלושה חודשי חסד?
כן הוא נמצא ממש מעט זמן בתפקיד, אבל כשהגיע המבחן הראשון שלו להראות איך אוכפים משילות הוא נכשל כשלון חרוץ, מזל שיש פיתות כדי להראות שהוא גבר גבר...
אז אם אני שופט אותו לפי מה שהוא עשה עד עכשיו (שזה בדרך כלל משהו שמנבא את העתיד) בן גביר עשה בינתיים רק פעולות פופוליסטיות ומטומטמות שההשפעה שלהן על המציאות היא כלום.
היא אולי משפיעה על הריגשי/אגו של יובל, אבל לא משנה שוב דבר ורק גורמת נזק.
במקום שהמחבלים האלה יכינו לעצמם את האוכל צריך לשלוח עכשיו משאיות עם פיתות. אתה חושב שנהג המשאית לא יקבל הצעות לעצור בדרך ולאסוף איזה חבילה?
למה צריך לסבך סתם מנגנון שעובד ולהכניס גורמים מבחוץ לכלא תוך בזבוז כסף, דלק וכוח אדם, רק בשביל להוריד את טמפ` ההגשה של איזה פיתה מצ'וקמקת כדי לעשות נעימי לאגו שלך ושלו?

לגבי נשק אני מחכה כבר לרגע שאיזה בעל עם רשיון לנשק ירה לאישתו בראש או איזה מפוטר הייטק עם רשיון לנשק ירה למנכ"ל בראש או אפילו יותר פשוט אזרח בעל רשיון נשק ירה "במחבל" רק כדי לגלות אחר כך שמדובר בילד עם סכין מפלסטיק שהחליט למשוך את פורים עוד שבוע.
יש לך מספיק שוטרים במשרד, ואם חסר אתה מוזמן לגייס עוד. אזרחים לא מתואמים שלא נשמעים לשום הוראות פתיחה באש ומסתובבים עם נשק זה מתכון לאסון, ושוב אני רגע מתעלם מכאלה שפשוט תסתובב להם הקופסא.
אתה כל כך בטוח שאנחנו טובים מהאמריקאים וגיוס לשירות קרבי בצה"ל הוא איזה קריטריון סופר דופר. אני לא זוכר שראיתי קב"ן כשגוייסתי לצה"ל ונתנו לי נשק או שמישהו עשה לי אבחון נפשי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אותו דבר לגביכם - די.

אמרתי בעבר ואני אומר שוב, אני מת שכל ממשלה שתקום תצליח. זה הבית שלי והצלחה שלה רק משרתת אותי.

מצד שני כל ממשלה שתקום לא אתעלם גם מהשלילי ואעביר ביקורת כשצריך.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אפשר פירוט הפעולות (ועזוב את הפיתות. כבר מיצינו את הדיון בפופוליזם של להעביר את הפיתות למיקור חוץ)?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...